הסרת כישוף

niko14

New member
הסרת כישוף

האם מישהו יכול להציע לי כיצד להסיר כישוף שהטלתי על עצמי בטעות? האם יש שיטות להסרת כישופים?

niko14

New member
לחשתי לחש

לצורך ההסבר איקס וואי הם שני אירועים שקשורים לאנשים שונים. וואי קשור אלי. לחשתי לחש שכל זמן ש- איקס(אינני יכולה לפרט) יתרחש לי לא יקרה וואי. אבל עדיין איקס מתרחש ולכן אצלי תקוע משהו שקשור לוואי.והאמת שהדברים אינם קשורים אבל בגלל הכישוף אינני יכולה להתקדם עם וואי. הייתי אז קטנה ורעה, והכוונה שאיקס יסתיים היתה מעין קללה רעה, היום אני חושבת שזה היה מיותר כל הכישוף הזה ורוצה להאמין שגם איקס ימשיך להתקיים וגם וואי אצלי יתקדם. מקווה שהצלחתי להבהיר משהו במסגרת מגבלות הסודיות. מה לעשות?

ToryMaster

New member
טוב

א. אם את רוצה שנעזור לך, זה רק הוגן שתספריל נו את הסיפור המלא, בלי סודיות מטומטמת. ב. אני אישית לא יכולה לעזור לך, גם כי זה נראה לי לא לעניין שמישהו יטיל על עצמו לחש בלי שהוא ידע איך להסיר אותו, זה גם לא נראה לי הכי הגיוני. גם כי הפרטים לא מספיקים

Esmerallda

New member
אני היחידה שחלשה כאן באלגברה?

למה X? למה Y? למה אני צריכה לסבול שוב אלגברה? למה לקשקש? בראש ובראשונה, את רוצה עזרה? את צריכה לתת מידע. כשאת מקשקשת לי על ה-X ו-Y, שמהווים את טראומת הילדות שלי, את לא יכולה לצפות ממני, או למעשה מכל אחד אחר, לעזרה. אני חוששת שריבוי הX והY שלך פשוט מבלבלים אותי. לכן אני אדבר בקצרה- כישוף לרוב דוהה עם הזמן לאחר שהוא השלים את מטרתו. ככה זה. לדוגמא ביקשת כסף, לאחר שתקבלי אותו הכישוף מיצה את עצמו וה"השפעה" תעלם. ככה זה כמעט בכל מקרה, לכן מבלי שתסבירי לי מה בדיוק זה X ו-Y אין מצב שאני אוכל להגיד לך האם הכישוף ימצה את עצמו או שיש להסירו. עכשיו, לגבי "הסרת כישוף" מדובר בעניין בעייתי. תביני שמרגע ששלחת את האנרגיה אל המטרה, חתמת משהו. תהליך כלשהו נעשה, ונסגר. אם נדמה את זה לנהר (האנרגיה), את בעצם סכרת את אותו נהר (העלאת אנרגיה) עד אותו הרגע, ואז שיחררת אותו (שליחת אנרגיה) על מנת שישפך אל מאגר המים שלך (המטרה). מרגע שפתחת את הסכר, את לא יכולה שוב לעצור את המים, הם יזרמו בשצף עד הגיעם אל המאגר. אז מה את כן יכולה לעשות? ובכן, כמו שאמרתי למעלה, כישוף ממצה את עצמו. ומבלי שתסבירי לי בדיוק מה עשית, אני לא אוכל להבין מדוע את צריכה להתערב שוב, ולנסות "להסיר את הכישוף". בשנית, כמו שאמרתי, מרגע ששיחררת את האנרגיה, אין ביכולתך להשיבה. הפיתרון הוא, בהנחה ומדובר בקללה רגילה, לשלוח אנרגיה טובה אל המטרה. מומלץ על ידי דמיון מודרך לשלוח אל המטרה אנרגיות טובות, עד שהמטרה תיטהר מהאנרגיות השליליות (או תופעות הלוואי אולי) ששלחת מקודם. שוב, אני אוכל לעזור הרבה יותר עם לא תשתמשי בX ובY. -הצוענייה.

niko14

New member
טוב אסביר בקצרה

לפני שנים לחשתי שעד שזוג (שמאד קרוב אלי)לא יפרד אני לא אמצא את המיועד לי.אמרתי זאת כי מאד לא חיבבתי את הבחור וקיויתי שיפרדו, מאז, הדעות שלי השתנו, עברו מספר שנים טובות , הזוג הזה ביחד ואני מאחלת להם עוד הרבה שנים יחד , אבל הכישוף שלי שלא אמצא את המיועד עד שיפרדו (והם לא....) עדיין פועל, ואני מתבחבשת במערכות יחסים רעות. זה נראה לי כישןף רע מראש, ואני רוצה להסירו, מה דעתך? הכישוף הלך לעולמו?

Esmerallda

New member
כאן המקרה בעייתי

המטרה שלך כאן היא שהם יפרדו, אבל כבלת את עצמך אליהם בשבועה ש"עד שהם לא נפרדים אני לא אמצא את המיועד". קודם כל, עליי לציין, לא מדובר בקללה חכמה במיוחד (אין כאן כוונה לפגוע, אני רק מציינת עובדה). כי את כבלת את מזלך באהבה אל שלהם, ולמעשה תלית את עצמך במערכת היחסים שלהם. דבר לא חכם מיסודו, כי לא יכולת לעשות דבר על מנת להשפיע על מערכת היחסים שלהם ולגרום להם להיפרד. הנפגע כאן זה לא הם, זו את. ולכן הדרך היחידה להצליח "להסיר" את הכישוף (שלא ימצה את עצמו אלא אם הם יפרדו, דבר שאמרת שאת לא רוצה כעת), היא לטהר את עצמך. שבי בנוחיות בחדר באור מעומעם. תרגעי במשך כמה דקות ותני למחשבות שלך לזרום. תדליקי מולך נר אדום או נר לבן, ושבי ותביטי בלהבה שלו. תנסי להיזכר במה שהלך כשביצעת את הטקס, נסי להיזכר בהרגשה. כשאת זוכרת בבהירות את ההרגשה (שהיא שלילית מטבעה), תרגישי כיצד היא פגעה בך, תביני את הנזק שהיא גרמה לך. ואז תחשבי על האדם שתרצי להתאהב בו, תציירי לך את התכונות שלו (אל תתמקדי במישהו ספציפי, פשוט תכונות עיקריות שתרצי בו), תרגישי כיצד את מציירת לעצמך אדם שתוכלי לאהוב. תתרכזי בהרגשה הזו של האהבה, ובעזרתה תרחיקי ממך את ההרגשה השלילית שנותרה מהטקס. כשתרגישי לגמרי נקייה, כאילו שטפת מעצמך את כל האנרגיה השלילית שהפשיעה עלייך, תכבי את הנר, תשבי עוד כמה דקות בשקט, ותחשבי עם עצמך. זוהי דרך אחת שלדעתי מסוגלת לעבוד מעולה עבורך. לא מדובר בטקס, אלא בעניין פשוט של החלפת אנרגיות שליליות בחיוביות. את יכולה גם לשרוף כמה עלי מרווה על מנת להיטהר. -הצוענייה.

P o M i K i

New member
לא כל כך בטוח שזה בגלל הכישוף.

יכול להיות שזה שאת לא מצליחה "למצוא את המיודע" לא קשור לכישוף, את בת 14 נכון?(אם לא תקני אותי). וגם אני לא מוצא הרבה הגיון במה שעשית, עשית כישוף "רע" על עצמך פשוט. לא היה יותר פשוט שתעשי כישוף עליהם שהם יפרדו אם לא חיבבת את הבחור? זה קצת חסר הגיון.

Esmerallda

New member
אני לא כאן כדי לשפוט.

אני לא שופטת כאן האם זה בגלל הכישוף או בגלל משהו אחר. אם, כמו שדניאל אומר כאן, את בת ארבע עשרה, זה לא הגיל למצוא את "המיועד". אני יוצאת מנקודה נייטרלית והולכת בגישה שאכן הכישוף אחראי למצבה, זה הכל. בין אם הוא אכן אחראי למצבה או לא, את זה אני לא אשפוט. -הצוענייה.

DaviX

New member
חשבתי נכון

אחרי שקראתי את הXY שלך חשבתי שזה אהבה, עכשיו אני רואה שצדקתי. תראי, את יכולה לנסות לשבור את הלחש שלך על ידי אנרגיות של עצמך, תמשכי אליך אהבה (לא בכפיה) ותשקיעי בזה המון אנרגיה, אני מאמין שתוכלי לשבור את הלחש הקודם שלך אם תתכווני לזה באמת.

niko14

New member
תודה לכולכם

למרות שבהתחלה לא רציתי, אני שמחה ששיתפתי אתכם ואקח לתשומת ליבי את עצותיכם ולא, אני בכלל לא בת 14, עשיתי את זה כשהייתי בת 17 והיום אני כפול בגיל. נכון שזה טפשי ללחוש כאלו תנאים, אבל אז הייתי קטנה ורעה. ומאז שהם התחתנו התחרטתי על הלחש וזה הציק לי. אנסה להוריד לי את זה מהמצפון, עדכן בהמשך.

THE gray

New member
באמת..

לא הסתדר לי שילדה בת 14 תגיד שלפני שנים היא הטילה כישוף... אבל לך תאמין לאנשים שאתה לא מכיר באינטרנט...

למעלה