הסרט השביעי

PakoLina

New member
../images/Emo45.gifתכל'ס.../images/Emo118.gif

בתור סרטים זה אולי בסדר, אבל לדעתי זה דווקא כן מתקבל על הדעת להוות אותם לספרים, כי בסך הכל.. נו. זה סרטים של הספרים... ו.. בתכל'ס אני דיי מאוכזבת מהם

yair315

New member
צודקת בהחלט

מלא דברים שקראתי את הספרים ודמיינתי אותם מגניבים אחרי שראיתי את הסרט אני פשוט רואה קטעים מהסרט במקום דימיון...

Jemma7

New member
משתפרת מסרט לסרט?

ראית את החמישי? הוא היה פשוט מזעזע.

yair315

New member
אתה לא שם לב...

שרולינג מתחילה לשים קטעים שממש קשים לעשות בסרט כדי שהסרטים יהרסו עוד? זאת דעתי אבל באמת הסרטים הורסים..

PakoLina

New member
אני לא יודעת אם זה נכון,../images/Emo118.gif|שפוילר|

אבל שמעתי שיחלקו אותו לשני סרטים.. אני מאוד מקווה שזה מה שיהיה, אחרת זה בטח יהיה נוראי, כי הם פשוט לא יצליחו להכניס את כל העלילה ל-3 שעות קסימום. .. וגם אם כן, זה בטח יהיה רק העלילה הראשית של למצוא-הורקוקסים-ולהשמיד-את-וולדמורט, בלי הדברים הנלווים כמו רון-הרמיוני, קטעים כמו הסצינה עם לופין ואני לא רוצה לדמיין איך יקצצו מהחתונה ואיך יציגו את כל מקרי המוות.

The Walrus

New member
אני אישית מקווה לסרט אחד של 2:15

כי זה פחות או יותר האורך האולטימטיבי לדעתי. לא צריך להכניס הכל, שישאירו את מה שחשוב ויהיה סרט טוב...

jack 1

New member
ממ

אם את החמישי לא חילקו ל2 סרטים,למה שאת השביעי כן יחלקו?

PakoLina

New member
כי ../images/Emo118.gif

החמישי אולי ארוך במספר העמודים, אבל הוא די מרוח ויש שם די הרבה קטעים שלא צריך להכניס לסרט אז זה עוד היה סביר - לא כמו בשביעי. נראה לי.

YaYa07

New member
ובגלל זה הסרט החמישי יצא כמו שיצא

באמת, אני עדיין מצטערת על השעתיים ומשהו שבזבזתי בצפייה בו

DearPrudence

New member
אני גם מקווה שיחלקו ל-2../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

כל דבר בספר הזה חשוב. אולי חוץ מהקטע של משרד הקסמים... (זה היה בזבוז זמן!)

PakoLina

New member
בזבוז זמן? ../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo118.gif

אבלאבל הם השיגו שם את הקמיע, לא?

שומו

New member
../images/Emo58.gif

הפריצה למשרד הקסמים הייתה אחד הקטעים הכי טובים בספר
אקשן במיטבו

YaYa07

New member
וואו, ../images/Emo58.gif

זה הולך להיות כל כך גרוע. השתלשלות האירועים? טוב, זה יהיה די תלוי במה שיהיה בסרט השישי, כי יש המון דברים שהם לא יוכלו לעשות בלי להכניס אותם איפשהו, והיות ובכל שאר הסרטים הם כבר איבדו את ההזדמנות, הם הולכים לדחוף הכל לשישי. נראה לי הבמאי קרא את הספר ופשוט דפק את הראש בקיר. הוא החסיר כל כך הרבה פרטים ועכשיו יש לו מעט בעיה...

The Walrus

New member
אני לא חושב שהוחסר שום פרט חשוב, אישית

לפחות לא משהו שאי אפשר יהיה להציג מחדש בשביעי. מישהו מוכן לתת לי דוגמה למשהו חשוב שהוחסר?

The Walrus

New member
זה שרואים אותו לחצי שנייה בחמישי../images/Emo58.gif

לא באמת משנה את עלילת השביעי. אפשר להסתדר גם בלי ההופעה המאוד ספציפית הזאת של הקמיע...

מה אתה אומר...../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

הוא אחד ההורק' אתה יודע- אחד מהדבר הכי חשוב בספרים האלה.

למעלה