הסרטים הטובים ביותר

• פותח הנושא 3am
  • פורסם בתאריך

חזיר בר

New member
אוי די מימי

מספיק עם העניין הזה,אין רע בקצת התנשאות. מספיק להיות צדקנית כל כך.

מימי

New member
אני לא צדקנית!

זה היה מעליב מה שהיא אמרה! גם אני הייתי פעם יורדת על טעמם הרע לדעתי של אנשים בסרטים, עד שהבנתי שזה לא יפה! אתה יכול לקרוא לי צדקנית אם בא לך, אבל אני פשוט נחמדה, פעם אחת בחיי!!! לא טוב לך? יופי!

מימי

New member
אה, וחוץ מזה

אמרתי פעם שלצאת מסרטים דפוקים באמצע ולהרגיש מתנשאים זה כיף, ואני עדיין עומדת מאחורי זה. גם להגיד לאנשים בפרצוף שהם דפוקים זה כיף, אבל זה מעליב, ולכן אני בדרך כלל לא עושה את זה. ואתה מעצבן! זקן ומעצבן!

בוביש

New member
מימי- אני חולה עלייך!

את פשוט מדהימה ומקסימה- וממש מזל שאת חברה שלי. נכנסתי סתם כדי לראות מה קורה, ולא כדי להציץ לך ואת פשוט מצחיקולית! הכינוי שלי הוא רק בשביל עכשיו, ואחרי הנסיון ה2000 שלי, זה מה שיצא.היו לי עוד מלא מלא מלא דברים לכתוב לך, אבל שכחתי. את מכירה אותי, אין מה לעשות. תמשיכי להיות כזאת, ואני מקווה ממש שאת לא כועסת. love u sooooooow much, אלומה.

leeloo

New member
כבר ילדה גדולה...... ../images/Emo7.gif (נרגשת)

כן, אנחנו כל-כך גאים במימי שלנו, כבר כל-כך גדולה (ומקסימה ומדהימה)... ומתנהגת כמו גדולה ("וחתמי על המגילה!") וכותבת בפורום סרטים... אחחח... לראות אותם עצמאיים... האושר....

בוביש

New member
תזלזל! לא אכפת לי!

אני גאה במימי שלי, וזה שאת או אתה לא כזה- זו בעיה שלך! אבל אני מקבלת את זה ברוח טובה.

מימי

New member
אלומה, בוביש מתוקה:

יש לך שם קצת דפוק, אבל אני סולחת. וקצת כבוד ללילו! את מתחצפת למנהלת, אלומה, לא מתאים לך...
והיא מנהלת שיודעת לצטט מדיסני, ועוד מבת הים הקטנה (מה שאת, לבושתי, לא יודעת לעשות) אז קדימה, להתנצל! וגם אני גאה בך
(אבל לא במובן הרשמי של הדגל) על מה אני גאה בך.?...?...? אמממממממ.... תני לי לחשוב שניה... סתם, סוחקים איתך! מתה עליך, בוביש!!!

בוביש

New member
תודה מימי

בבקשה אל תקראי לי בשם האמיתי... חוצמזה, רציתי לעשות קצת רושם... סתאאם! חוצמזה- יש לך הרבה להיות גאה בי על! איזה תחביר מעולה. טוב, לא הייתי בשיעור לשון היום. ביי, בבוביש המימי זה כמו מאמי

בוביש

New member
ללילו

אני ממש מתנצלת מקרב לב על התחצפותי בתחילת דרכי בפורום. סליחה!!!!!! בתקווה להמשך טוב- ולמרות שכבר עבר יוה"כ, סליחה, מבוביש

Chot

New member
גמני גמני יודעת! שפורפר!

גברים שונאים אישה שמפטפטת שתיקה שווה זהב הם טוענים ביבשה אין זה ברור בנות שומרות על פה סגור לכן תהיי המשהו שבנשים- קדימה!!!!!

leeloo

New member
מרתון המשפטים הכי מדליקים מבת הים!

"בודדה בגלות וכמעט מורעבת, ועוד הוא והדגיגים העלובים שלו- חוגגים!" "הכנסי, הכנסי ילדתי, אל תעמדי על המפתן! זה החינוך שקיבלת אצל אביך?" "גזרתך נאה, פנייך יפים, ואל נא תזלזלי בחשיבותה של שפת הגוף!" "אתה קולט מה אני אומר לך?! הנסיך הולך לשאת לאישה את המכשפה בתחפושת!" "זה.... גילקפקפת! רק משיכה קטנה, ועוד סיבוב ו-וואלה! יש לך מראה חדש ועצבני (המצאה שלי) מאוד בלתי רגיל!" "אריאל, יש כרישים?.... פלאונדר אל תהיה כזה פחדן!" "ואני קיוותי שהקונצרט הזה יהיה פסגת הקריירה שלי!" "אתה מתכופף והם שוחים מעלייך! אריאל הייתה ביתי, הייתי שולט בה ביד רמה! בלי גיחות מעל המים!" "ותהיי... ותהייי.... ותהיי אומללה עד סוף חייך" "התנהגי כמו גדולה וחתמי על המגילה! סוליים, חליים, היא נפלה ברשת! יש לנו מזל! יצור מסכן ואומלל!! הא הא הא הא" "מה בוער שם בקצה הנר? אששששששששש! רק אבקש להיות איתם, לצוף מעל גלי המים.... מחוץ לים... אהההה... בעולמם... של בני האדם..." "תפסתי אותך, תפסתי אותך, אחרי מי את מרגלת כאן פתאום? למי את אורבת?!" "תסתכל עליו, האם זה לא היצור הכי יפה שפגשת בימי חייך?"... "לדעתי הוא קצת שעיר ונוטף ריר".... "לא הוא! הזה שמנגן בשופר..." "או אריק, אני חושב שבלעת קצת יותר מידי מי מלח..." "אם כך נותרה רק בעיה אחת.... איך אתגבר על הפרידה ממנה?" ניראה לי שזה מספיק...
אחחח בת הים הקטנה... כבר לא כל-כך קטנה אם תשאלו אותי....

dylan

New member
משפטים נחמדים אבל

"רוצה דרמבלבוס? יש בשפע" שולט!

Chot

New member
לילו את המלכה שלי!!!

זה כל כך נהדר בת הים הקטנה בדיבוב לעברית זה הסרט הכי שולת בכל העולם כולו! במבלבוס עננקקק! "נשק אותה, נשהק נשהק" זה כמו פרסומת לביסלי אני מכירה את זאת שדובבה אותה! רונת אהרון או משו כזה, אורית, באמת משו כזה זאתי מ"הכל עובר חביבי" כן? נכון!!!

מימי

New member
אני אוהבת אתכן!

ואת אריאל! אבל זה לא במבלבוס, זה ברומבלבוס! ("רוצה ברומבלבוס? יש בשפע. אך אני אבקש עוד ועודדדדדדדד") וזה לא גילקפקפת, זה גילקרקפת! ונכון הטבח הצרפתי שולט? ("ועכשיו, באמת, לא יכאב, אתה מת! אז תשמח שאתה לא נשאר," ושכחתי את ההמשך, אבל הוא מקסים!) והשירים!!! בתוך הים ("כל חילזון חומד לו לצון ולכל שבלול יש קול כה צלול") וה"אההה, אההה" שאריאל שרה כשאורסולה מוציאה לה את הקול... ואריק החננה. ויש גם חידה: מה הדבר היחיד שמשותף לאריאל ולאריק? שרון!!! והמבין יבין.

IC4

New member
hosbitchal - whats ur list?

לא יפה לצחוק על אחרים :) טוב האמת אני מגן עליו אך ורק כי הוא אוהב את סרטי JERRY BRUCKHEIMER

o-p

New member
בראש ובראשונה:

נערה בהפרעה!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא עולה עליו. חוץ ממנו יש גם את אמריקה X ותעביר את זה הלאה ג´יה סרט טוב ועגבניות ירוקות מטוגנות וגם הנסיכה הקסומה.אף כאמור הכי טוב זה נערה בהפרעה.

Chot

New member
הההעאאאאאאא?????!!1

תעביר את זה הלאה?! ג´יה!? כוסאמוק! בפה מלא וללא בושה כל הסרטים האלה גם יחד!? אתם יודעים שאני נרדמתי פעמייייים, כן, פעמייים בג´יה. מעולם לא ראיתי את הסוף. תמיד הגעתי רק עד החלק שבו היא נרקומנית בשמלה יפנית, ואז לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר. זה היה כל כככךךך משעעממםםם!! וישנתי נהדר!

spenser

New member
הההעעעעעווווואאאאאא!!!!!!

אכן ג´יה סרט ברצפה וכמוהו נערה בהפרעה. סרטים גרועים לדעתי!!!! פשוט חסרי עניין. אנג´לינה ג´ולי אולי מדהימה, אבל מה, היא לא יודעת לבחור סרטים!

Chot

New member
עזוב, לא כזאת מדהימה

כוסית מה שבטוח. היא הילדה הרעה של הוליווד, מתערבת שכל הלכלוכים האלה שלה זה רק יחסי ציבור נורא חדשניים. לא ראיתי סרט אחד שבו היא הבריקה. מאידך, לא ראיתי כל כך הרבה סרטים שלה.

למעלה