הסרטים הטובים ביותר

• פותח הנושא 3am
  • פורסם בתאריך

3am

New member
רעיון

הבעיה היא כזו : אנשים ממלצים על סרטים אבל מי הם? האם הטעם שלי כמו שלהם? האים באמת כדי לי ליראות את טיטניק? הרעיון : כל אחד יכתוב שמות של כמה סרטים שלפי דעתו הם נהדרים. אם אתה\את אוהבים את הכיוון אז כדי לנסות את הסרטים ברשימה אותם לא ראיתה. הרשימה שלי: פייט קלאב מומנטו ערוכה ערומה פיץ בלאק סנאץ gost in a shell

Wyld stallyn

New member
סרטים זה מבחינתי

ביל וטד כמובן 2 הסרטים האלה הם החיים שלי בלעדיהם אני אפס גם איתם אני אפס אבל לא משנה אחריהם (הרחק?) מאחור: רוקי והשוטר מבברלי הילס האגדיים וזהו חוץ מ3 הסרטים האלה (10 ליתר דיוק) אין שום סרט טוב ובאמת על רמה (ביל וטד כבר ממזמן עברו מהמושג "סרט") יש כמה סרטים פה ושם ששווים צפייה ....כל השאר לא שווים גם רבע צפייה.... אין סוף לסרטים האמריקאים המפגרים שיוצאים כל שנה בסגנון אמריקן פאי וכל החרא הזה... בושה וחרפה.... מה קרה לימי ביל וטד? הכל היום זה סקס סמים ובריטני ספירס...

תסתפק ברשימת יוצרים?

רשימת סרטים תהיה פשוט ארוכה מדי. היוצרים האהובים עלי הם אלפרד היצ´קוק פריץ לאנג בילי ווילדר ג´ון יוסטון אטורה סקולה מרטין סקורסיז קלינט איסטווד אולי שכחתי עוד כמה. אגב, זה שלדעתי טיטאניק מייצג את תקופתנו, זה לא אומר שאני ממליץ עליו, נהפוכו.

3am

New member
יום כיפור

הרעיון הוא שמות של סרטים ליום כיפור

ylikonen

New member
הרשימה שלי

סנאץ יעד סופי משתגעים על מרי ארמגדון פריצה לאלקטרז מועדון קרב מטריקס הקיסר נפל על הראש (באנגלית!!!) המקסיקני סאות פארק רוד טריפ שעת שיא 1+2 משולש פראי אמריקה X שליחות קטלנית מת לחיות 1+2+3 פורסט גאמפ שבעה חטאים כוכב הקופים החוש השישי גלדיאטור המומיה 1+2 להתחיל מחדש היום השלישי יו 571 לב אמיץ ללכת על הכל בטוח יש עוד ששכחתי אבל זה מה שאני זוכר כרגע

ylikonen

New member
סרטים ששכחתי

12 קופים עימות חזיתי גודזילה נער המים מרד התרנגולים תדר גבוה שקרים אמיתיים פארק היורה 1 אייס ונטורה 1+2 אחרון גיבורי הפעולה ג´רי מגוויאר וזהמה שאני זוכר כרגע

Hell Princess

New member
הינה כמה סרטים שאהבתי...

אין לי כוח להיזכר בכולם... המטריקס בנים אינם בוכים נערה הפרעה ג´יאה דוגמה ארין ברוקוביץ´ יעד סופי העורב העורב 3 תעביר את זה הלאה 12 הקופים החוש השישי בילי אליוט קוד מסוכן שטן על הזמן סוכן הסי אי איי (סתם קומדיה מצחיקה) האמת שמתחת לפני השטח קשר האופל (או משהו כזה....) ועוד כל מיניי ששכחתי.... ויקי (שהחליפה כינויי!)

מימי

New member
הסרטים שלי:

נמר דרקון חלום ליל קיץ חמש ילדות יפות בת הים הקטנה מולאן הכל אודות אמא גרין מייל הכי טוב שיש יומנה של ברידג´ט ג´ונס היפה והחיה אלאדין נערה בהפרעה אליזבת´ קוליה יש עוד, אבל אני לא זוכרת.

Soak

New member
זה "ממנטו"

ולא מומנטו. תכבד את הסרט לפחות אם אתה אוהב אותו.

רשימה חלקית שלי...

רוקדת בחשיכה בילי אליוט שבעה חטאים גרין מייל ליאון אמריקן ביוטי אוכל מהיר נשים גנובות זו רשימה חלקית... ולא באים לי עכשיו לראש סרטים שראיתי לאחרונה... ולא, לא כדיי לך לראות טיטאניק !!! אשנאתי את הסרט הזה

בןלי

New member
רשימה קצרה ומייצגת

האמת שכתבתי אותה כאן לפחות פעמיים אבל בכל זאת: ימים משונים אני והחבר´ה 12 קופים ספרות זולה לוק סטוק ושני קנים מעשנים מה עובר על גילברט

IC4

New member
כשלא נשאר אז מה נותר

היוזמה לרשימה זו נעשתה תודות ל ylikonen בןלי 12 קופים ספרות זולה כלבי אשמורת מה עובר על גילברט סנאץ ארמגדון פריצה לאלקטרז בחורים רעים מועדון קרב מטריקס סאות פארק אמריקה X שליחות קטלנית 2 מת לחיות 3 פורסט גאמפ היום השלישי פלאטון, פרייבט ריאן....בלה the usual suspects

qazqaz

New member
הסרטים הטובים ביותר

אשמח אם כל מי שקורא את ההודעה יכתוב לי מה הם הסרטים הכי טובים שהוא ראה, כך אוכל להגדיל את הידע שלי - וכך גם כל מי שייכנס להודעה יוכל לקרוא המלצות של אחרים....

MoRibisi

New member
הו

Suburbia (1997 סרט שמשאיר אותך עם התחושה הזאת של החוסר אונים הזה הרבה הרבה זמן לאחר הצפייה... ראיתי אותו כבר בערך 18 פעמים והוא עדיין טוב כל פעם מחדש.

scarlet moon

New member
סרטים שאהבתי... ../images/Emo23.gif

יש מלא סרטים שאהבתי, אבל כאלה שממש עשו עליי רושם שנשאר להרבה זמן אחר כך.......... (חלקם מאד קלאסיים שבטח ראית):
"עגבניות ירוקות מטוגנות"- סרט מדהים לדעתי, שראיתי כבר איזה 30 פעם ועדיין לא נמאס עליי....
"צלילי המוסיקה" (קלאסיקה...)
"המספריים של אדוארד"
"שוקולד" (סרט מתוק!!!!!)
"חשמלית ושמה תשוקה" (זה משנות החמישים) (הקלאסיקה הכי קלאסית שיש)
"זוהר בדשא"
"ספלאש" (אחד הסרטים הראשונים של טום הנקס.... מקסים.. גדלתי על הסרט הזה)
ועוד מלא סרטים שבטח ראית..... אם את מתעניינ/ת אז תשאל/י...!! מה הסרטים שאתה אוהב/ת?

kizer

New member
הגדולים....

והגדולים שלי הם.................... עומדים בראש ביחד לעת עתה: 1)אפוקליפסה עכשיו -)החשוד המיידי -)מועדון קרב -)לוק סטוק/סנאץ 2)שליחות קטלנית 2 (אם מישהו מרים גבה ומעוניין להבין למה הוא יכול לשאול) -)מאטריקס -)חוש השישי -)כמעט מפורסמים לצערי יש עוד כל כך הרבה טובים שהייתי רוצה לראות ויש הרבה טובים שראיתי אבל אני לא יכניס אותם פה...

מימי

New member
אני חושבת שהיה שרשור

לפני כמה זמן, שבו כל אחד כתב את הסרטים האהובים עליו. אין לי מושג איך מביאים קישור להודעה הזו, אז תחפשו, אם בא לכם.

qazqaz

New member
ראיתי את זה, אבל...

הכוונה שלי היא לסרטים יותר מיוחדים, אלא שבאמת ניתן להגדיר אותם הסרטים הטובים ביותר, ברשימות שנתנו שם היו סרטים ממוצעים שפחות או יותר עכישו הגיעו לספריות/קולנוע - אבל לא היו שם דברים באמת מיוחדים

למעלה