the red thin line\ night talks
הקו האדום זה סרט מלחמה - WW2 אבל לשם שינוי לא על אירופה הנאצית אלא על הצד האסיאתי אני ראיתי את הסרט רק פעם אחת ,בקולנוע, כך שאני לא זוכר אותו יותר מדי הסרט מציג מעבר למלחמה "פשוטה" כמשמעה היבטים אחרים כמו המפקד שדואג לחיילים, האישה שנשארה מאחור כשבעלה נקרא לשרת את המדינה, שבויים יפניים אם איני טועה כמו כל סרט מלחמה טוב יש קטעים דרמתיים מדהימים ברגש שלהם ובסרט זה יש גם קטעים פילוסופיים שקול מסוים אומר אותם (אני קורא לזה תמיד OVER VOICE אני פשוט לא יודע מה ההגדרה האמיתית של זה) יש שיגידו שזה מעצבן ומשעמם ויש שיטענו שזה מה שהופך את הסרט למיוחד ויפה בכל מקרה זה לא מונע בכלל מהסרט להיות מעולה. שיחות לילה זה סרט לא ידוע וישן של אוליבר סטון (במאי פלאטון המעולה ביותר, JFK, ורוצחים מלידה אם תרצו- שלושה סרטים שאין ממש קשר ביניהם. אה וגם את נולד בארבעה ביולי) הסרט הוא על שדר רדיו ועל תכנית הרדיו הלילית שלו שבה הוא מדבר עם מאזינים על כל נושא שהוא FUCKIN רוצה לדבר עליו באותו רגע סרט יפה - אני פשוט נורא אוהב את הדברים שנאמרים בתכנית שלו מומלץ לכל מי שיש לו זמן פשוט לשבת ולצפות, לא למי שמחפש נואשות סרט שיציל אותו (אם אתם כאלה תראו מטריקס שוב)