הסרטים הטובים ביותר

• פותח הנושא 3am
  • פורסם בתאריך

qazqaz

New member
רשימה (ממש חלקית) שלי

ארבעה חדרים דוגמה מוכרים בלבד מדע מסתורי ממנטו עיר הילדים האבודים from dust till dawn פישר קינג פלזטוויל ויש עוד מלא שאני אזכר ואוסיף אחר כך...

Julian Clary

New member
יופי נהדר...

עוד מישהו שאהב את עיר הילדים האבודים... יום אחד פתחתי את הטלוויזיה, ביום העצמאות נדמה לי, ולא האמנתי שראיתי משהו שלא נראה כמו מיינסטרים... פנטסטי, אפל, ביזארי...המשכתי לצפות בסרט הזה, שהתברר כסרט פנטזיה קסום וממש לא ילדותי, בסגנון קומיקס צרפתי. אהה ובקשר לסרטים שאהבתי... אודסיאה 2001, התפוז המכאני וד"ר סטריינג´לאב, כולם של סטנלי קובריק. גם את המספריים של אדוארד שמרגש אותי תמיד, ואד ווד של טים ברטון. הממלכה של לארס פון טרייר, וסרט שנקרא הנסיכה הקסומה :) וגם באפלו 66 וזכרונות אהבה מפירנצה. זה מה שעולה לי אוטומטית לראש כרגע.

ambroza

New member
שאלה של טעם

בראש הרשימה משהו לראש פוליאסטר המפיקים לארי פלינט מטראקס טרנספוטנינג מגרש השדים ועוד רבים אחרים

GK_FF

New member
אוקיי

הסרט הלא מצויר הכי טוב שראיתי - פייט קלאב (מועדון קרב) הסרט המצויר הכי טוב שראיתי - לאפוטה "המצודה בשמיים" (Laputa: Castle In The Sky), זה יצא לקולנוע עד 2003 אם אתם רוצים ליראות את זה..... (סרט מעולה, אין מילים)

goldi san

New member
../images/Emo54.gif ביג ליבובסקי כמובן! ../images/Emo71.gif ../images/Emo84.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo42.gif

Chot

New member
אווףף אצ´וט אני אערוגג אותך ואת הבי

ג ליבובסקי שלך ואת כל האייקונים שלך אני אאררוגגג אותך כוסעחטוק! את והקנאקים שלך מתים היום! נשבעת!

IC4

New member
אהבתי יותר את אחי איפה אתה- anyways

בכל מקרה לחשוב על סרטים לא כל כך ידועים שירחיבו את האופק שלך זה קשה אז אני אלך על סרטים שאם לא ראית אז בתקווה U WILL הקו האדום שיחות לילה קיוב פרויקט המכשפה מבלייר דוגמה טריינספוטינג JFK

goldi san

New member
אווווו אני ממממש מממממש אהבתי

את הקו האדום! זה כל כך סרט מרשים, זותומרת, את יושבת בקולנוע ומרגישה שאת ממש במלחמה שלהם וכל זה, זה ממש סרט חווייתי! מתיש מאד! נהדר

IC4

New member
אז אני חייב להמליץ לך על סרטי מלחמה

בכלליות יותר לא רציתי לשייך את להציל טוראי ריאן כי הוא יותר מדי ידוע אבל סרט מעולה כמו כן פלאטון שכמובן זכה באוסקר לסרט הטוב ביותר לשנת 84 נדמה לי סרט מפורסם ביותר אך איני יודע אם גם בסבב פורום קטינים זה :) (בלי לפגוע באף אדם) יש גם את אויב בשער שבזמנו לא אהבתי אבל אני שמח מאד שראיתי אותו

qazqaz

New member
הקו האדום ושיחות לילה

אפשר כמה מילים עליהם? מי? מתי? על מה? לא ראיתי ואפילו לא שמעתי עליהם...

IC4

New member
the red thin line\ night talks

הקו האדום זה סרט מלחמה - WW2 אבל לשם שינוי לא על אירופה הנאצית אלא על הצד האסיאתי אני ראיתי את הסרט רק פעם אחת ,בקולנוע, כך שאני לא זוכר אותו יותר מדי הסרט מציג מעבר למלחמה "פשוטה" כמשמעה היבטים אחרים כמו המפקד שדואג לחיילים, האישה שנשארה מאחור כשבעלה נקרא לשרת את המדינה, שבויים יפניים אם איני טועה כמו כל סרט מלחמה טוב יש קטעים דרמתיים מדהימים ברגש שלהם ובסרט זה יש גם קטעים פילוסופיים שקול מסוים אומר אותם (אני קורא לזה תמיד OVER VOICE אני פשוט לא יודע מה ההגדרה האמיתית של זה) יש שיגידו שזה מעצבן ומשעמם ויש שיטענו שזה מה שהופך את הסרט למיוחד ויפה בכל מקרה זה לא מונע בכלל מהסרט להיות מעולה. שיחות לילה זה סרט לא ידוע וישן של אוליבר סטון (במאי פלאטון המעולה ביותר, JFK, ורוצחים מלידה אם תרצו- שלושה סרטים שאין ממש קשר ביניהם. אה וגם את נולד בארבעה ביולי) הסרט הוא על שדר רדיו ועל תכנית הרדיו הלילית שלו שבה הוא מדבר עם מאזינים על כל נושא שהוא FUCKIN רוצה לדבר עליו באותו רגע סרט יפה - אני פשוט נורא אוהב את הדברים שנאמרים בתכנית שלו מומלץ לכל מי שיש לו זמן פשוט לשבת ולצפות, לא למי שמחפש נואשות סרט שיציל אותו (אם אתם כאלה תראו מטריקס שוב)

Chot

New member
זאת גולדי סאן!

מהההה, הכי כייפי בקואדומדק זה שהם הולכים שמה על האי והולכים והולכים שנהה ולא קורה כלום והם האלה מסכנים ומפציצים אותם ואין להם לאן ללכת בכלל והם נורא אומללים כאלה, ואווו כזה מלאאאאאא זמן ולאאאטטטטט או זה נהדר ואין להם לאןללכת חוסר אונים

maria_rush

New member
´עט הסקנדל´! סרטחזק!

מלא עוצמה ובגאוניות! נושא מעניין ומשחק מדהים של ג´פרי ראש!

benyacov

New member
הסרטים שאהבתי ../images/Emo83.gif

רשימת הסרטים שאהבתי גם חדשים וגם ישנים
1.מת לחיות 3-1. 2.השוטר מבברלי הילס 1 3.טיטניק. 4.צעקה 2-1 5.ללכת על הכל 6.תא קטלני 7.אחי איפה האוטו שלי 8.הטוב הרע ומכוער 9.מעבר לגבול הסכנה 10.מת לצעוק 11.שתיקת הכבשים 2-1 12.נשק קטלני 4-1 13.כול סרטי J.B 14.צוללת U-571 15.נערות שעשועים

מימי

New member
כזו והתנשאות

לא יאומן. זה שאת/ה לא אוהב/ת את הסרטים שמישהו אחר אוהב, לא עושה את המישהו האחר חסר טעם, אלא עם טעם שונה משלך.

למעלה