הסיכום השבועי

The Bitter End

New member
שבת שלום[:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה, לא זוכרת]: משהו רע שקרה לך השבוע: אה, רק ההודעה על סיום השביתה. שיר שלא הפסקת לשמוע: A3-Woke up this morning שזה שיר הפתיחה של הסופרנוס. התחדשות השבוע: אני אגלה היום... הממ. תוכנית השבוע: אוז
. סרט השבוע: אמריקן פאי 2. ספר השבוע: הנשים הטובות של סין-שינראן. מאכל השבוע: בננות!
יציאת השבוע: לסבתא? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לחיפה, קניות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יעלי! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תגידי לה... תגידי לי... תגידי לנוימםםםם!!!1111 סעמק" תמונת השבוע: מהקיץ]: התוכניות שלי לשבוע הבא: כבר כתבתי אבל]: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Never Stop

New member
הסיכום שלי ../images/Emo137.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינג קטן שעשה הרבה :) משהו רע שקרה לך השבוע: היו כמה ימים שלא הרגשתי טוב שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים מפטיטו
התחדשות השבוע: חיקוי אג בז' נמוכות, פוסטר של חברים לחדר, DVD של עברי בהופעה
תוכנית השבוע: אממ..לא משהו מיוחד סרט השבוע: הDVD מת
ספר השבוע: הפסקתי את "קונצ'רטו למרגל ולתזמורת" והיום אני אתחיל "משוואה עם נעלם" מאכל השבוע: כל דבר. הייתי כ"כ רעבה השבוע
יציאת השבוע: אתמול עם אבא לתל אביב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למטה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שתחזור מחו"ל
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אממ היו הרבה D: תמונת השבוע: אין :( התוכניות שלי לשבוע הבא: בייביסיטר, מדרגות, קניון, ספריה, בייביסיטר, חברים, בייביסיטר, לחזור לביצפר אולי? אה ואיפשהו באמצע לעבור חדר
הולך להיות השבוע הכי עמוס בחיי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד פלוס

Sugar Capsule

New member
אניניני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיפחתי קשרים עם חברות שלי, וזה היה חשוב, ניפתחנו יותר אחת לשניה..
משהו רע שקרה לך השבוע: ההורים שלי לא מסכימים לי מחר לצאת למסיבה ב****?
שיר שלא הפסקת לשמוע: The white stripes - I just don't know what to do with myself, ולא, זה ממש לא קשור למשהו שקרה לי, זה פשוט שהשיר יפה.
התחדשות השבוע: ממ. סריג מ-TNT, מכנס מהיינס, 2 חולצות טופשופ, טרניניג קדס, גלוס רבלון, חולצה זארה, ועוד כלמיני שטויות שלא מספיק חשובות כדי להיכנס לפה
תוכנית השבוע: חברים?
סרט השבוע:-
ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו. סיימתי היום, אכן, לקח לא מעט זמן, אבל ספר מומלץ!
מאכל השבוע: בייבי סופגניה של אמא! D:
יציאת השבוע: חרשתי על ת"א בכמה שעות בודדות, כמה מסיבונות, ועוד כמה בין לבין.. :) חח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שקילה, חזרה ללימודים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלא בנות מהשכבה שלא ראיתי פוווול זמן
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: איך זה שאני תמיד שוכחת???
תמונת השבוע:-
התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים, לנגן, להתאמן, לקבל משכורות ול-א לבזבז כסף!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר קראת?

חברה שלי המליצה לי על ורוניקה מחליטה למות

אבל אמרה שהוא די נוראי.. שווה לקרוא? ושבוע טוב

באמת ספר מעולה

נהנתי מכל רגע, אני חולה על הכתיבה של הסופר המדהים הזה שכל ספר שלו זה עולם שלם!!! ממליצה בחום!!!

noaa13

New member
וואייהשירר שלל הווויט סטריפסס ..אני חולה עליו

והקליפ שלו עם קייט מוס אחד היפים...

למעלה