הסיכום השבועי

noaa13

New member
ארתור ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

שבוע טוב...:)

../images/Emo210.gifחתיכת שבוע כיף!

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שישיות שביעיות שהיה כ"כ כיייףף~~!!# משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה D: שיר שלא הפסקת לשמוע: חחח כל המורלים של השבט שלי חח התחדשות השבוע: כובע? תוכנית השבוע: גיבורים סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: נו באמתXD מאכל השבוע: ספגטי עם הרבה הרבה חול חחחחח יציאת השבוע: ברור שהטיול שישיות שביעיות D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ.. לודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לודעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: טוב, כאן יש קצת חפירה.. מי שראתה מעודדות צמודות 3, אז ישמה ת'שיר הזה של בריטני [נו זאת מהירוס] , "שאבויה שה-שה-שאבויה בלהבלהבלה.." קיצר שביעיסטיות מרוב השעמום המציאו גרסאות שונות על עצמן XD "מיי ניימ איז קארול, איימ סו חופרת אנד וואן יו סי מי איימ סו טרטרטרטרטרטרטרטר - חופרת חו-חו-חופרת" חחחחחחחחח ויש עוד מלא מפגרים כאלה XDDDDDD תמונת השבוע: ברגע שאני אשיג תמונות מהטיול אני אעלה D:, בנתיים אני סתם שמה תמונה התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגע אין כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הכי מעולה שבעולם D: קראת?

../images/Emo210.gifתיקון למשו רע

לחברה מאוד מאוד טובה שלי נשרף כל הבית, ולא נשאר לה כלום

אוי השיר הזה זה אחד המצחיקים

בטיול פתי"ק עשו אצלנו את זה גם..במעגל כזה חחח אבל בלי הגרסאות השונותP: וספגטי עם מלא חול רולז!
אחח.. והכיהכי, אין על ה-רוטב לספגטי, עם מרקם של מסטיק. תענוג... (חח מעלה זכרונות מהפתי"ק
) אויש, מסכנה חברה שלך...\:

Moran Beep

New member
גוסיפ גירל

אני מתה על הסדרה הזאת, הפרק האחרון 110 פשוט מדהים צאק באס כל כך סקסי \:)) סליחה הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו

noaa13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהציטוטט

שיהיה לך שבוע מקסיםם :)

w e e d s

New member
אני ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומבר ספציפי שאני יכול לחשוב עליו משהו רע שקרה לך השבוע:גם כן , אולי יותר מידי על המחשב :\ שיר שלא הפסקת לשמוע:The Last Song I'm Wasting On You התחדשות השבוע: 2 חולצות תוכנית השבוע: חברים , ואז חוזרים ללימודים D: סרט השבוע:הר ברוקבק :$ ספר השבוע: כריסטיאנה פ. מאכל השבוע:סושי יציאת השבוע: אממ סתם כיכר כאלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים [?] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מקווה שלא. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אללה תמונת השבוע: תמונה ישנה שהשבוע ממש מיוחדת בשבילי S: התוכניות שלי לשבוע הבא:אין לי משהו מיוחד שאני יכול לחשוב עליו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה כזה :)

Jonny Sniper

New member
BAND TEE

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש חנוכה? משהו רע שקרה לך השבוע:השביתה נגמרת אחרי חנוכה סעמק >: שיר שלא הפסקת לשמוע:משהו של brokencyde התחדשות השבוע: ממ..אין תוכנית השבוע: לא יודעת סרט השבוע:"נב אני אוהב אותך" ספר השבוע: לא קראתי משהו מאכל השבוע:אין משהו מיוחד יציאת השבוע:סתם יציאה רגיל לבחוץ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת .:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואלה את הזאתי שמביאה לי משכורת באולם,התגעגעתי אליה :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:אני זורמת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רגיל

למעלה