הסיכום השבועי

Dirty Pumpkin

New member
שונאת דילייז ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחים קטנים הועפו לדרום וטרמינל
משהו רע שקרה לך השבוע: הודיעו שנגמרת השביתה והיה משעמם עם בוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: I fell in love with the DJ {קיבלתי הקדשה סמויה}. התחדשות השבוע: אין.. תוכנית השבוע: I LOVE NY :) סרט השבוע: אין. אבל אני אגיד לכם מה בטוח לא, 'כלה ודעה קדומה'! ספר השבוע: לא קראתי כבר שנה.. :( מאכל השבוע: רביולי! יציאת השבוע: טרמינל, מקדונלדס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את הקטנוע החדש, נצרת עילית וצילומים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בוב, אביטל, גלית, יש מלא.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אל תדאגי אני אהיה נשיקת הסילבסטר שלך, תתכונני" חחחח חי בסרט, חמוד
תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודות, צילומים, יציאה ולבשל עם מוניק הסקסית. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד הטובים מהתקופה האחרונה

Sponge Bob14

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo119.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הארי פוטר!, סוף סוף קניתי משהו (אמנם רק אקססוריז, אבל בכ"ז), כול מני דברים טובים שקורים לבית קפה שלנו, תחרות קראטה של חברה שנסענו לעודד אותה היום ו.. לא יודעת. משהו רע שקרה לך השבוע: דברים רעים שקורים לבית הקפה שלנו, וויכוחים בכול מני נושאים שנוגעים לו, ואוף אני פשוט חייבת להכיר מישהו. סתם שיהיה לי מישהו לחשוב עליו. ]; שיר שלא הפסקת לשמוע: כול דבר של פאנקנשטיין שהצלחתי להשיג (אוף, הם מופיעים בירושלים ואני לא אהיה פה ]:) ואני בתקופת הדג אז.. 'להביא את המכה' אני חושבת. התחדשות השבוע: שרשרת, צמיד ו-3 זוגות עגילים (נו, הסטים האלה) מדיווה, וזוג עגילים מפ&ב (פושי? את בטח זוכרת, קניתי אותם בירוק כי לא היה את החומים). תוכנית השבוע: ווידס (מישהו צופה בזה?), ניו יורק ונמלטים. סרט השבוע: לא ראיתי אבל ממש בא לי לראות רטטוי שוב. ספר השבוע: קראתי קצת מהסידרה של ג'ורג'יה ניקולוסון, קצת ג'וזף פיינדר, אבל ברור שכלום לא משנה כשיש לי את התנ"ך, הארי פוטר ואצרות המוות!! מאכל השבוע: סופגניות שאני כבר לא יכולה לראות יותר. יציאת השבוע: ת"א עם חברה לאירוע ההשקה של הארי פוטר (שהיה מעפן ברמות בינלאומיות), והיום הקארטה אני חושבת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת גיוס של חברה ממש טובה, הגיוס שלה בשבוע הבא, מספר ימי הולדת, ולהתחיל להיתארגן לטיסה :)! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברה שתגייסת, אנשי היומולדת, ואת יעל בשביל עוד מפגש הארי פוטר אבל הפעם עם שיחות על הספר המדהים האחרון. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אווווף אני תמיד, אבל תמיד שוכחת. תמונת השבוע: מהיום הארי פוטר בדרך חזרה הביתה. התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שאני מצפה לו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הארי פוטרי וקסום למדי! |גולגות|
שבוע טוב מוגלגים :)
!

../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif"ואולי אני חולמת בהקיץ,

ואולי אתה תסכים לחלום איתי"
משהו טוב שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה שנראה לי שהלך טוב, השלמתי עם כל מי שכתבתי מתחת, ושיחה עם חברה הכי טובה
+ ראה יציאת השבוע משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי בערך עם כל דבר שזז- אמאבא, אחותי, חברה הכי טובה
שיר שלא הפסקת לשמוע: ואולי אני חולמת- אביגיל רוז, בשדות של המושב- אורטל אופק, לחיות את החלום- בן ארצי, All Star- Smash Mouth, כל הדיסק של רן דנקר ועילי בוטנר ( אני היחידה שחושבת שהוא ממש טוב חוץ מ3 שירים?
) התחדשות השבוע: 5 סיכות כאלה לשים על הג'ינס וביניהם אחת של I
NERDS
, עגילים צמודים בצורת לב בצבע כסף, 2 שרשראות, הארי פוטר 5 שאחי הביא לי. תוכנית השבוע: הרווק 10[אהאהאאה אנדי בלי חולצה
], עקרות בית, נולד לרקוד. סרט השבוע: נראה לי שלא ראיתי השבוע
ספר השבוע: "אני לובשת תחתונים ממש גדולים!" של לואיז רניסון
מאכל השבוע: שוקו של ארומה
יציאת השבוע: עם חברות לעיר, היה כזה מצחיק
ומחר בערב למסיבת הפתעה של חברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתסתיים השביתה !
די כ"כ נמאס לי כבר! בשביל מה זה היה צריך להיות כ"כ ארוך?
עכשיו יהיה לנו כזה עומס
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
, ואת כל המורות שלי שבארגון. טוב לא ממש רוצה, אבל שיהיה >< ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כמובן שהיו מלא ושכחתי >< אז סתם אחד: אני וחברה בחנות של ללין מריחות קרמים,בשמים, סבונים ומה לא. אז היה שם בקבוק של בושם, כמו אלה של פעם שלוחצים על עיגול כזה מגומי, וחברה שלי התלהבה מזה נורא, אז היא שיחקה עם זה ככה שעה וכל הזמן הריחה ת'בושם. אני המשכתי להסתובב בחנות ואז פתאום היא באה אלי עם אף אדום כאילו תקעו לה פלפל באף ואומרת לי "מור האף שלי אדום!!!"
וככה היא היתה שעה ובכתה לי "מה לעשות???" תמונת השבוע: האחיינית שלי
(כן אני יודעת שהתמונה עצמה גרועה. נסו אתם לצלם מעל עגלה ענקית, בלי פלאש, ועם ילדה שכל שנייה זזה
). התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס
, לסוע לזהב עם חברה, אורתודנט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה
מי שקראה מקבלת סופגניה!
אבל לא מהאלה המעפנות עם הריבה האדומה המג'עייפה, עם ריבת חלב!

מווווווווווורושה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנננני הורגתותתתך מה את כותבת ת'יציאה הזאת ...
חחח עכשיו בגלל שהגבתי על זה כולם ידעו שזה עליי ...
מאאאאיושקה

רוני P

New member
מורי../images/Emo23.gif

באמת שהתגעגעתי אלייך בובי. אומייגאד-איטס מאיושקה !
אויייייייי איזה פושיייייייייייי
אז אני מבינה שאני רואה אותך היום.יופי.

Karmelush15

New member
../images/Emo6.gifהיציאה../images/Emo6.gif

איזה בווווווווווווווובייייייייייייייי אחיינית שלך איך היא מועכת לעצמה ת'אף חיחייייי איזה קוקי

אני.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל פשוט מתחיל להסתדר טוב:) משהו רע שקרה לך השבוע: איזה בנאלף מפגר אחד עיצבן אותי שיר שלא הפסקת לשמוע: כל שיר אפשרי של התקווה 6 התחדשות השבוע:טבעת מכסף שגנבתי לחברה חח,עבודה:) תוכנית השבוע: סיינפלד סרט השבוע: שרק 3 ספר השבוע: מאכל השבוע:פיצה יציאת השבוע:מסיבה ביום רביעי,ומחר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:תל אביב,מסיבה ולחזור כבר לבצפר :| אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"אתה יוסי?"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:תל אביב,מסיבה,חזרות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצוין :)

קייסה

New member
שיויויו ../images/Emo202.gif../images/Emo101.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
ת"א
, חנוכה
, המשלוח מאמריקה עם כל בגדי החורף שלי הגיע.
משהו רע שקרה לך השבוע:
היה שבוע משעמם למדי.
שיר שלא הפסקת לשמוע:
כל האלבום החדש של Angels and Airwaves.
התחדשות השבוע:
החדש של הלהקה לעיל XD, כובע שמנת יפה כזה, צמיד מפ"ב.
תוכנית השבוע:
ללא שום ספק- מופע שנות השבעים, והפרקליטים
סרט השבוע:
BEE MOVIE, ראיתי בשבת שעברה, סרט ממש חמוד.
ספר השבוע:
הארי פוטר X קור.
מאכל השבוע:
קראנץ'
יציאת השבוע:
סרט עם חברות, ת"א
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
בצפר בצפר בצפר!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
המורה שלי.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
"So if the US government decides to stick a chip up your us, you say 'thank you' and 'god bless america". הו רד פורמן.
תמונת השבוע:
אני מניחה.
התוכניות שלי לשבוע הבא:
לחזור לבצפר, ערב פיצהסרט עם חברות אומשהו, סבאוסבתא, לעבוד .
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
די משעמם למען האמת, אבל אחלה. מי קראה?

noaa13

New member
שבועעע תותיםם ...:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממממ שוםם דברר מיוחחד הכל כרגיל משהו רע שקרה לך השבוע:השביתה נגמרההה ... שיר שלא הפסקת לשמוע:אממ "תרימי את הראש" של כנסיית השכלל
התחדשות השבוע: אמממ ...לא יצא לי לקנות משהו השבוע (כככה זה שגרים בחורר שאיןןןןן בוו כלוםם) תוכנית השבוע: GOSSIP GIRL
סרט השבוע:factory girl עם סיינה מילרר בפעםם המיליוןןן איןן אני מאוהבתת בסיקטיז... ספר השבוע: לא יצאא ליי לקרואא משהוו.... מאכל השבוע:שניצללל יציאת השבוע:מסיבתת חנוכהה ... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ניעעע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניעעעע ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "בנציל'הה ולא תשתה לי חשיש שמה ברורר"...... תמונת השבוע: ---------------------------------------------> התוכניות שלי לשבוע הבא:אמממממ לננצלללללל אתת השבוע האחרווןן לשביתהה עד הסוףףף כיי לא נראה ליי שאני יראהה עוד חופפש השנהה ....ולעשות את השיעורי בית שנתנו לי לשביתה והתעצלתי לעשותת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דבשש תותתיםם ..:):):) מי קרא??

BambiBar

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עם שחר לת"א וסתם היה שבוע כייפי.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה :) שיר שלא הפסקת לשמוע: When you say nothing at all
התחדשות השבוע: חצאית מיני סגולה מTNT תוכנית השבוע: רק בישראל.. סרט השבוע: מעבר ליקום!!
ספר השבוע: XD לעע מאכל השבוע: פשטידת בטטות P: יציאת השבוע: אממ עם שחר לת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: 2 מפגשי פורום! יאי ^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל האנשים משני מפגשי הפורום ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אח שלי בן שנתיים אומר "תיפתיח שלי" במקום תפתחי לי..
צ'ופיקי שלי תמונת השבוע: >> אח שלי
*אם התמונה מעוותת זה בגלל שהייתי צריכה להקטין אותה* תפוזבל ><" התוכניות שלי לשבוע הבא: שני מפגשי פורום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבב ~~ הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה