הסיכום השבועי

מורוווושקית ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שבוע מושלם בובה , אני צריכה לדבר עימך בקשר להיומיק
[ א י י ס י .
]

אני!

משהו טוב שקרה לך השבוע: רחובות, חברה, פעולת חנוכה, משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים, כרגיל.. שיר שלא הפסקת לשמוע: ברבי גירל
, ואוטו זבל
התחדשות השבוע: פוני, צמיד לבבות מדיווה, 2 סיכות חמודות לשיער, וסיכה של דלעת לתיק. תוכנית השבוע: קומי קומי סרט השבוע: כיפה אדומה, הסיפור האמיתי! ספר השבוע: - מאכל השבוע: סופגניות. [אלה מה?] יציאת השבוע: רחובות אתמול עם החברה הכי טובה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היום בערב אני הולכת לחברה לחגוג את חנוכה :) , ביום שלישי יש לנו חג פעילות בקן שזה אומר שהחניכים באים, ועושים להם פעילויות על החג.. בין היתר יש סיפור מסגרת, וכרגיל הוא מצחיק. אז החלטנו שליודה המכבי יש חברה וקוראים לה נינט XD ואני משחקת אותה
, אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "חכו שניה, אני יעמעם את האורות" *מעמעמת את האורות* "מור יא מהמהמת!"
*הגרלה על תפקיד* "אתם תמשיכו להיות חברים למרות הכל?" "לא!!!!!!!!" תמונת השבוע: אני והחברה :X התוכניות שלי לשבוע הבא: היום בערב לחברה, ללמוד לבמחן :(, וחג פעילות.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממ דווקא יותר טוב :) ואחותי עושה פסיכומטרי ביום ראשון :X מוזר לי לראות שהיא גדולה כבר :/ [היא לפני צבא עדיין..] מי שקראה מלכה

תודה רבה ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

הסיכה מחנות ברחובות עם כל הפיצ'יפקעס שאתן נוסעות בשביליהן עד ת"א! אם זה קרוב לך אני ארשום לך איפה בדיוק :] יש שם סיכות לתיקים, צמידי גומי כמו בתומר, קשתות, סיכות, תיקים, עגילים, צעיקים, שרשראות, הכלל. שבוע טוב..

למעלה