הסיכום השבועי

M a M u S h A

New member
להלהלללההללהה../images/Emo137.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:כל תחילת השבוע הייתי במין איפוריה מטורפת. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי אמורה ללכת למסיבה,ובגלל פאשלה של ידיד שלי לא הלכתי. והמסיבה הזאת הייתה סופר חשובה.בעבר. שיר שלא הפסקת לשמוע:Into the night זה שיר יפפה
התחדשות השבוע:2 חזיות (אחת ורודה,אחת שחורה),נעלי בית ורודות פלאפיות מחממות,חולצה קצרה מבד נעים (בעיקר לחוג),תחתון "בוקסר" חצי שקוף שחור משהו סקסי חח, והכל מלה סנזה באיזה 350 ש"ח בערך
תוכנית השבוע:שנות ה70 והתחלתי לראות הבובות,וזה דיי גיי. סרט השבוע: - ספר השבוע:לא היה לי מצב רוח לקרוא\= מאכל השבוע: טוסט. יציאת השבוע:ש2 חברות טובות שלי הגיעו לפה מערים אחרות והתחרפנו קצת:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהכל יהיה טוב, והרגשות יסתדרו במקומם, ובכלל יהיה טוב3>
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את חברותיי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"עם אתה מסדר את זה, אני מבטיחה לאהוב אותך לנצח נצחים!" "רציני?" "כן,כן" "תשקלי את המילים שלך היטב אישה"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:להבריא,לנסות לסדר ללכת למסיבה כלשהי,ללמוד קצת לפני שהשביתה מסתיימת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עליות ומורדות.

עוננה!סוף שבוע מעולה לכולם:]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אוו מלא דברים!מישו חתיך ביותר שאני דיי דלוקה עליו אמר לי שלום בלי שאמרתי לו משו אפילו וחייך אליי!!חחחחחחחחחחחח זה היה כיף!אופ דווקא עכשיו החג הזה מזה לא בא לי בטוב כי בא לי לראות אותו לדבר עימו:p טוב נו אחרי החג חחח..אמא שלי קנתה לי הארי פוטר!!!!
,התחלתי סופסוף לאכול מסודר והליכות עם חברות כדי לחטב את הגוף..חחחחחח והיו מלא צחוקים השבוע! משהו רע שקרה לך השבוע: כאביי בטן בגגלל המחזור
ומצבי רוח שיר שלא הפסקת לשמוע: Enrique Iglasias-Tired Of Being Sorry Leona Lewis-Bleeding Love Linkin Park-Bleed It Out Buss On Bell זה שיר הסיום של בובות
Patito Feo-Las Divinas Avril Laving-Hot התחדשות השבוע: פיג'מה:p תוכנית השבוע: בובות,פטיטו,והחיים הפשוטים...חחחחחחחח פאריס
בואנה לניקול הזו אין בושה בגרוש!
סרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות
מאכל השבוע:סופגניות!!!יאמי.. יציאת השבוע:חחחח ביה"ס והליכותת בעיקר..וגם אחרי הביצפר שהיינו בחוץ חחח איזה מצחיק היה אה וקניון וסיבובים בעיר עם חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא להשמין מהסופגניות????וחחג יאיי חחחח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לירןןן כפרה עליו אבל רק בעוד שבועיים
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:חחחחחחחחחחחחחחח זה יותר לכייוון של מעשה השבוע! חזרנו באוטובוס מהביה"ס אני 2 חברות וידיד שלנו והיינו במושבים ההכי אחרונים,חחחחחחחחח והתחלנו לריב כזה בצחוק ונכון יש מן כיסוי כזה למעלה של הכיסא?כל אחד לקח את זה והתחיל לזרוק אחד על השני חחחחחחחח עשינו מלא בלאגן באוטובוס ואז אני וחברות שלי ירדנו באיזו תחנה וידיד שלנו היה אמור לרדת תחנה אחרינו..ואז כשירדנו אנחנו רואות כזה שהנהג עצר את האוטובוס והוא בא לידיד שלנו והתחיל לצעוק עליו ולהגיד לו לסדר את האוטובוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי זה הוא מתקשר עושה לנו כזה "יא מפקירותתתתתתת סידרתי פה לבד" חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים זה היה לראות את זה תמונת השבוע: אנייי מאיזה טיול... התוכניות שלי לשבוע הבא:הליכות,חג,להיות עם חברות,ולהנות.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצחיקקקקקקקקקקקקקקק ומדהים!!! חג שמח לכולם

Never Stop

New member
נשמע שבוע כיפי ../images/Emo13.gif

יא Buss On Bell, כמה חיפשתי ת'שם של השיר. תודה! שבוע טוב

MissNushi

New member
""כל יום עוברת פה, רכבת ההזדמנויות..

זה רק אנחנו בוחרים אם לעלות.." סופשבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
משהו טוב שקרה לך השבוע: חנוכההההה
שיעור נהיגה מעולהההההה
ועוד בגשם ובחושך..יציאות כיפיות עם הבנות
אהבת חייי שהתגעגעתי אליייה רצח סופסוף באה אליי אחרי שלא ראיתי אותה 100000 שנה. קיבלתי מלא כסף ומתנות לחנוכה
אבאמא מסכימים לי לעשות החלקהההההההההההההההההההההההההה
משהו רע שקרה לך השבוע: ממממ שיעור נהיגה מעפן ביום שלישי. בחיים לא נהגתי כל כך גרוע. כמעט דרסתי מישהי. ופשוט נהגתי כל כך חרא.
שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק של בן ארצי
אבל בעיקר לחיות את החלום..
התחדשות השבוע: ווואי שוב לא קניתי כמעט כלום
אני בחסכונות לקראת השופינג חורף הרצחני עם אמא
מממממממ קיבלתי את הדיסק של בנארצי
וספרים ומלאמלאמלאמלא דברים משכנה שלי
והכל קיבלתי במתנה.
תוכנית השבוע: מלון בבילון
בובות
וורוניקה מארס שידורים חוזרים של עונה 3
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרטים
אהההה חחחחחחח ראיתי את סופרבאד. אחד המצחיקים
אבל באמת ששומדבר חוצמזה. כאלה מהוט פאן גם חחח..
ספר השבוע: ווג גלמור
וזהו. לא קראתי כלום.
מאכל השבוע: שוקו של ארומה עם השוקולד למטה
וסופגניות לצערי
יציאת השבוע: וואי כל יום הייתה יציאה כיפייייייייית. אבל הכי היה ביום שלישי שזה היה היום העמוס בחיי ויצאתיי עם הביאפאפ לפני שהיא טסה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את הביאפאפ שחוזרת
להיפגש עם הבנות היפות שלי
סבאסבתא באים
לראות את בתדודה שלי הקטאאאאנה
שיעורי נהיגה..דברים כאלה
פגישת ייעוץ!!!!!!!!!!!!!!!!11111
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הביאפאפ שלי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ווואי היה לי משו מצחיק חח שניייייה
אוקיי חחחחחח מממ היינו אצל סבתא עם כ=ו=ל=ם קיצר בנדוד שלי המושלם
עושה לבנדוד אחר שלי - "מה קרה הרביצו לך עם מכחול?" ואולי זה לא מצחיק עכשיו, אבל אני ובתדודה שלי היינו מסטולות רצח [יותר מידי בריזר וספרייט עם בירה ולא לישון לא משפיע טובP:]
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ווואי שבוע עמוס. לסיים ת'פרוייקט ות'ביוטופ. שיעור פרטי באנגלית, שיעורי נהיגה, קורס מביצפר, פגישת ייעוץ אצל שוקי זיקרי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר +++++++
הודגש באמצעות מדגישומטיק

amit641

New member
שבוע טוב :) ../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש והיו ימי עבודה שהלכו ממש טוב
משהו רע שקרה לך השבוע: שאתמול היה לי ממש קר ;(
שיר שלא הפסקת לשמוע: T-Pain Feat. Akon - Bartender
התחדשות השבוע: תיק אוברסייזד חום מזארה, שמלה מקאלה וגרביונים
תוכנית השבוע: שנות ה-70
סרט השבוע: לא ראיתי כלום...
ספר השבוע: הארי פוטר
מאכל השבוע: טבעות בצל חח
יציאת השבוע: כל מני...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חנוכיון
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו כזה...
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טובבב :)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה