הסיוט של השמאל

אלי.

New member
ממש לא, ועכשיו בכלל לא.

ראשית, לא ניסיתי להעביר את איוולת אוסלו לימין, אלא הצבתי בפשטות את הצד השני של המשוואה שלך עצמך, שאולי נח לך להתעלם ממנו - אם יש טעות, אז היא של כולם, ואם אין - אז אין. ושנית, אני אישית לא חושב שאוסלו היה איוולת, וממילא אין לי מה להעביר לימין. הרי אוסלו יימשך, בין אם יקראו לו כך, ובין אם יכונה ´שקשוקה´ (לצורך העניין).

nightbird

New member
ממשלה מחוייבת להסכמי קודמותיה

כך קובע החוק וכך זה במדינה דמוקרטית. ביבי לא יכול היה לבטל את הסכמי אוסלו. הוא נכנס למצב נתון, וכך גם ברק ושרון. אני רק לא מבין מה עוד עושה פרס בחיים הפוליטיים.

אלי.

New member
זה נכון.

אבל זה לא הפריע לביבי לנהל מו"מ במשך כחצי שנה על נושא חברון ופרטי ההסכם, עד שנחה דעתו מהתנאים. כנראה שהוא בכ"ז לא הצליח להצביע על הפרצה הכ"כ ברורה, ש´אדריכלי´ אוסלו לא חזו אותה. אני בטוח שאם את ה´פאלקון´ ביטלו, אז ביבי היה יכול לבטל גם את ה´עסקה´ הזו - אם היה צריך.

shiraa

New member
השמאלנים יאכלו את הכובע

יש סיכוי גדול שהתסריט שלך יתאמת ואז יאכלו השמאלנים יפי הנפש את הכובע שלהם. רוב מדינות העולם מגנות את עראפת ותומכים בפעילות הישראלית בשטחים.

אני לא כל כך בטוחה,

רוב המדינות בעולם תומכות בפעילות הישראלית בשטחים? הן טוענות שישראל גורמת לערבים סבל, אומרים שאנחנו עושים להם שואה, שעלינו למצוא מדינה אחרת ולפנות את האדמות פה, ואפילו אתמול שמעתי את המשפט "ישראל היא מדינת טרור". מפי אמריקאי. רוב העולם אנטישמי. שונא ישראל. בלגיה, צרפת ("חרא של עם"), סקנדינביה כולה, איטליה, כל כך הרבה מדינות נגדנו. הייתי אומרת בעיקר בגלל היותנו יהודים, והדיעה הקדומה הזו מביאה עלינו גם את השנאה של הישראלים עצמם...

ראובן10

New member
אסון נורא

לא יצליח הפתרון הסופי שגובש ביניהם לבין ערפאת באוסלו

למעלה