הסטוריה בהתהוותה:

וסתם שתדעו מאיפה היה לו את הכסף ../images/Emo8.gif

U.S. forces found weapons and about $750,000 in U.S. $100 bills with the former dictator, Sanchez said, along with two AK-47s, a pistol and a white and orange taxi.

MonShrie

New member
גדווווווווול!

rigoletto111

New member
וכצפוי, דווקא אצל היהודים

יש מי שמגלים סימפטיה לרוצח ההמונים. רחמונעס, יידן. לא מבינים שההשפלה הזו היתה הכרחית כדי להבהיר לעראקים שצדאם קפוט.

Le Fay

New member
זה פשוט היה לא תרבותי

חשבתי שההבדל בינינו לבינם הוא בדיוק זה שאצלנו לא מתעללים בגופות, לא תולים בכיכר העיר ולא מובילים שבויים במצעדי השפלה ברחובה הראשי. אבל אולי אנחנו טועים וההבדל בינינו לבינם קטן בהרבה משנוח לנו לסבור.

rigoletto111

New member
אם זה מה שנחוץ

להשפיל קצת את הוד מעלתו כדי שיבינו שהוא כבר לא בעסקי השלטון, אז זה מה שצריך לעשות, תרבותי או לא. צדאם בטח אמר תודה שארה"ב ויתרה על המנהג העראקי המסורתי לגרור את המנהיג המודח קשור לסוס עד שהוא מת, ולמזלו נפל בידי האמריקאים ולא בידי העראקים. ואם ערפאת היה מקבל גם את המשטח גרון מול המצלמות, המנהיג הפלסטיני הבא היה צריך לחשוב פעמיים לפני שהיה מפעיל טרור.

Le Fay

New member
אתה יודע, בשיווק מקובל לפלח את השוק

נירה לי שאנשי התקשורת בפנטגון מבינים בזה לא פחות ממני וגם במידור הם לא הפגינו עד כה חולשה ניכרת (למשל בכמה דברים שהם מקפידים לעשות רק מחוץ לטריטוריה אמריקנית...). מה שקיבלנו אתמול הם שני יריבים מאותה רמה תרבותית: סיבה קטנה ביותר לגאווה.

rigoletto111

New member
באנגלית ובארמית

באנגלית: He might be a bastard, but he is OUR bastard!0 ובארמית: דידן נצח!

Le Fay

New member
מקווה ש'תה לא מתכוון לבוש

הממזר הזה ממש-ממש לא שלי!

rigoletto111

New member
תראי, אם בוש, כזה קלבסה,

הגיע לתפקיד נשיא ארה"ב, מי יודע לאיזה תפקיד היו מגיעים הילדים החכמים שלך לו היו במקומו?

Le Fay

New member
נאדות לעיתים קרובות מגיעים רחוק

זה שכולם מריחים אותם, עוד לא אומר שזה לא גז.

uri80

New member
מסכים-גם לי זה צרם מאד.

כל ההצגה הזאת לראווה של סדאם מושפל הזכירה לי קצת את ימי הביניים.

פ ר ו ט

New member
הרי אנחנו נאורים

שיתבישו האמריקאים האלה איך הם מעיזים לעשות דבר כזה לרודן אכזר. הוא שבימי הגדולה שלו שחט על ימין ועל שמאל אליו צריך להתייחס ככה? הוא שזרק פצצות כימיות על הכורדים במלחמת אירן עירק, ככה מתנהגים אליו? זה יפה? לא די בזה שאינו יכול לרצוח יותר לא די בזה שהאמריקאים בזזו את כספו הפרידו אותו באכזריות מאישתו וילדיו הקטנים שלא לדבר על עודיי וקוסיי שנרצחו בדם קר ע"י האמריקאים לא די בכל זאת הם גם גוזזים את זקנו ושוליחם אלוהים ישמור רופא שיבדוק אותו. חוצפה כזאת זה לא ייאמן. והעולם, הוא שותק לא פוצה פה ולא מצפצף הרי אותו סדאם ירה כמה עשרות טילים על ישראל האכזרית במטרה להשמיד אותה וכל זאת כדי לעזור לאחיו הפלסטינים שלא לדבר על העובדה שמימן מכספו משפחות של מתאבדים פלסטינים.ממש ככה הוציא אוכל מפי ילדיו כדי להאכיל ילדים רעבים בפלסטין הכבושה. עכשיו כשהו צריך את עזרת העולם "וידום אהרון". אני מציע שכל אחד יכתוב לבוש העריץ מכתב מחאה בו הוא מבטא את סלידתו מהתנהגות ברברית זו הלאה הדמוקרטיה תחי הרודנות הנאורה איך אומר תנא קמא טפו על האמריקנים ולוואי ויזכרו לדראון עולם...

Le Fay

New member
אוקיי, הבנו: א ת ה לא נאור

אחרת בטח היית מבין מעצמך שהבושה לא נגזרת מהשאלה למי עושים, אלא מהשאלה מה עושים; והיא נוגעת למי שעושה, ולא למושא. זה היה נכון אפילו באוושויץ, וזה בוודאי נכון גם למחסומים בגדה. גם לאייכמן הניחו פה להופיע בציבור מסורק ומגולח, כי ככה צריך. זה הכל.

פ ר ו ט

New member
השאלה היא מה עושה אותך נאור

אם העובדה שבמחסום נתת לאישה בהריון לעבור מבלי לעכב אותה וזאת למרות שיש חשש שהיא נושאת מטען עושה אותך נאור אזי אתה נאור שלא מנע רצח של ילדים בת"א. ואם צריך לשדר לעולם שככה יעשה לאיש לא מתוך נקמנות אלא מתוך יש דין ויש דיין אזי זה מה שנשדר אני בעד לעשות מה שצריך כדי שיהיה שקט בעולם וכן עם חסיד תתחסד ועם אכזר תתאכזר גם אם זה לא נאור או פופולרי לעניות דעתי חשוב להבין את המנטליות הערבית וכנראה התנהגות כזאת תיצור את ההכרה שאנחנו רצינים. אינני כוחני אני פשוט רוצה לחיות

למעלה