הסטוריה בהתהוותה:

Le Fay

New member
סאדאם מעניין אותי

כמו שלג דאשתקד. חוצמיזה פרקתי אתמול את כל הרגשות השליליים שלי על בני עמי, לא נשארו לי בשבילו.

לאחר שלא נמצא בעירק נשק

לא קונבנציונלי ,ולאחר שלאמריקאים אין שום הוכחות שעירק היתה עסוקה ביצור שכזה ,ומימלא נעקרת הסיבה העיקרית לפלישתה לעירק היתי מציע שארה"ב תתנצל ותסוג מעירק ,ותשחרר את סדאם ותפסיק להתערב ברבונות מדינות שהשלטון לא מוצא חן בעניהם

MonShrie

New member
זו תגובה מעניינת...

ולא אכפת לך שהוא רודן דיקטטורי?! ולא אכפת לך שהוא בברור היה שמח להשמיד אותנו, כפי שהכריז במלחמת המפרץ?!

אכפת לו מאוד

אבל אתה יודע מה דיקטטורים יש בעולם? כמה אנשים "היו שמחים" להשמיד מדינות רבות? אתה יודע כמה פעמים חלפה במוחי המחשבה לבצע ג'נוסייד לכל הזבובים? מה ההיטפלות האמריקאית דווקא אליו?

MonShrie

New member
טוב,

ברור שיש להם סיבות שלהם (נפט, נפט, נפט וכמובן הצורך במישהו רשע מבחוץ להלחם בו), אבל נוסף לזה - ...הוא באמת בין העריצים הגדולים בהסטוריה. אין לי עכשיו מקורות להציג לפניבם - אבל הוא יכול לשוות ברמתו להיטלר (בלי ספק ברצון ולרוע המזל גם בפוטנציה). ואישית - הוא דיבר לא פעם על הצורך להשמיד אותנו, מבחינתי זו סיבה מספקת לחסל בצורה קולנועית יפה (ע"ע kill bill) . דווקא אותו ולא איזשהו עריצונצ'יק מאפריקה.

אחר

New member
כמו המוכרת עם התפוחים

מעיקר הדין היו צריכים להשמיד את כל הרודנים והדיקטטורים. אלא מאי? יש מעכבים רבים. מצד אחד קפיטליסטים מנוולים שהמצב הפוליטי נוח לכיס שלהם ומצד שני שמאלנים מעשני גראס שבטוחים שכל מה שהוא לא מערבי הוא בהכרח יותר טוב ואסור לגעת בו. אבל עצם העובדה שאי אפשר לעשות זאת לכולם לא אומרת שלא ראוי להפיל את מי שאפשר.

אהבתי

בעיקר את ה"שמאלנים מעשני גראס"

Kimbal1

New member
נדמה לי שהפנמתי

נדמה לי שהפנמתי את הגישה שלך, לייזר. אם מישהו הוא דיקטטור שמשתמש בנשק כימי ומנסה לייצר פצצת אטום, אין לנו זכות לכפות עליו את הערכים הסובייקטיביים שלנו, נכון? ולכן אם אנו אנחנו מאמינים בדמוקרטיה, זכויות אדם וממשלות הנבחרות בבחירות חופשיות רצוי שנשמור את זה לעצמנו ולא נתערב, בשחצנותנו המערבית, באופן שבו דיקטטורים מנהלים את ארצותיהם. כמו אברהם לינקולן הזה, שחשב, ברוב חוצפתו, שיש לו זכות לבוא למדינות הדרום ולהכריח אותם לשחרר עבדים בניגוד לתרבות שלהם. או אירגוני הנשים העולמיים שחושבים שיש להם זכות להפסיק את המסורת המלבבת, בת אלפי השנים, של כריתת הדגדגן של ילדות - מה הן חושבות לעצמן, המערביות הללו, שהתרבות שלהן ישימה בכל מקום?? ממש חוצפה!!! אז מה לייזר? איך אני בתור רלטיביסט מתחיל?

ג'ורג' וואו בוש - חסיד אומות העולם

היות שהשלטון האמריקאי שוחר דמוקרטיה וחופש, מובן מאליו שברגעים אלו מנתק המשטר הבושי את יחסיו עם סעודיה, פקיסטן ושאר המדינות הדיקטטוריות המעניקות מחסדיהן לארצות הברית של אמריקה הגדולה והצַדֶקֶת, ויוצא למלחמת חורמה בהן. ברור גם שבימים אלו, לאחר תפיסתו של הרודן האכזר ממנו נובע כל הרוע שבעולם, נסוגים האמריקאים משטחי עיראק שאחרי שוחרי דמוקרטיה וחופש הם וחלילה להם -לאמריקאים- מכיבוש רע ומתמשך. ניחשתי נכון?

Kimbal1

New member
פדיחות

אם הם עדיין משדרים את זה אז כנראה שהם ממש בצרות. גם אנחנו לא היינו משהו בהופעה הזאת...

Kimbal1

New member
לא טענתי שבוש חסיד אומות העולם

אבל אני בהחלט טוען שמכל המעצמות שיש היום בעולם אני מעדיף שהאמריקאים-ולא הסינים למשל או העולם האיסלאמי, ינהלו את העניינים. כמו כן לא טענתי שמסדאם נובע כל הרוע בעולם. מדובר במשטר אכזרי עם רקורד של שימוש בנשק השמדה המונית, והנה יש הזדמנות להפיל אותו - עכשיו נשאלת השאלה האם אתה בעד או נגד. אז אתה בעד או נגד? בנוסף לכך אין לי ספק שגם אם האמריקאים ישארו בעיראק - העיראקי הממוצע יסבול פחות מאשר הוא סבל בתקופת סדאם.

zepelin

New member
תספר את זה למי שחטפו ואנסו לו את

הילדות, או כרתו לו את הלשון כי העיז להביע בקורת ברודן ובבניו הצדיקים.

למעלה