הסוס חולה...

snow snow

New member
את טיפה סותרת את עצמך אבל בסדר

תנוחי אין לי כח להתווכח איתך ולהסביר לך יותר..מה שרציתי להגיד לך בסה"כ שטעית שחשבת שזה בטוח סטרנגלס ושיש עוד ווירוסים שמסתובבים בארץ זה הכל

סוני DSCH1

New member
אולי זה הרפס או משהו אחר

אל תכניסי לאנשים דברים לראוש עם את חושבת משהו אל תכתבי אותו כי הבנאדם בא לבקש עזרה לא שיכתיבו ךו את המחלה של סוס שבחיים שלך לא ראית כי יש מצב עכשיו הוא חושב שזה מה שיש לסוס והולך לטפל בו בדרך שנכון למחלה זו וזה בכלל לא המחלה וזה יכול להרוס

אלוהים ישמור! ש-י-ז-י-מ-י-ן ו-ט-ר-י

-נ-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתבתי לו כל הזמן וגם אחרים תזמין ו-ט-ר-י-נ-ר אז שיעשה את זה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל גם וטרינר יכול לטעון שזה בטוח

אבל ברפואה כשאומרים בטוח לא מתכוונים ל100%. הכי הרבה ברפואה זה 99.9%. ואני לא אומרת את זה בתור רופאה. אני אומרת את זה בתור מישהי שחברה טובה של אימא שלה היא אחות בבית חולים ואותה אחות אמרה לה שאין כזה דבר 100% ברפואה אלא שהכי הרבה זה 99.9%.

stary1

New member
אבל את לא יכולה להגדיר את המחלה

של הסוס בבטיחות דרך תיאורים כאלו,בטח ובטח שלא דרך המחשב.

Bכון ולכן רוב הסיכויים שזה סטרנגלס.

לא בטוח שזה סטרנגלס, למרות שלפי מה שהוא מתאר עם המצב בארץ זה כנראה סטרנגלס. וכנראה זה לא בטוח.

shirgr

New member
אוייש ש...

את בכלל לא יודעת מה זה סטרנגלס רק שמעת אנשים מתארים את זה.. בחיים לא ראית מקרה כזה ואין לך ניסיון בעניין... את לא יכולה להגדיר את זה דרך המחשב ובמקה שלך גם לא במציאות.. יש עשרות וירוסים בסוסים.. זה שהסטרנגלס די נפוץ עכשיו זה לא אומר כ-ל-ו-ם!!!! בקיצור לא אומרים לאנשים דברים שאתה בעצמך לא מבין בהםם

לא ראיתי המציאות אבל אני יודעת מזה.

זאת מלת נשימה בעיקר בסוסים צעירים ומבוגרים (זקנים כמו שאומרים). המאפיינים (מה שקורה כשיש את המחלה) שלה זה חולשה, נזלת, חום וקשיי אכילה. קרוב ל100%הדבקה. יש סיכוי קטן למוות. יש חיסון כדי למנוע אותה אבל הוא לא קיים בארץ.

ה צ י ף

New member
תגידו.. אולי במקום לנזוף ולזרוק

מילים אולי באמת תעזרו? כאילו כמובן שעזרתם אבל אחריזה כל האשמות וכל זה.. אתם הרי יודעים שאני לא ימסור את הסוס.. אז למה לא לנסות להסביר לי על המחלה ... ויש לי גם שאלה.. אך אצל הסוסים שבחווה שזה קרה להם זה עבר לבד בלי טיפול וטרינרי? והאם יכול להיות שאולי שטפנו אותו יותר מידי אז הוא התקרר פשוט ומזה הנזלת?

snow snow

New member
תעשה טובה לך ולטובת הסוס ולטובת

כולנו תזמין וטרינר וזהו

Blue Eyessss

New member
תקשיב..../images/Emo47.gif

בשיא הרצינות עכשיו... סוסים ובעיות בריאותיות אצל סוסים זה המקום האחרון להתקמצן בו.. אני לא יודעת למה אתה כ"כ נרתע מלהזמין וטרינר-אבל תפסיק עם זה וטרינר זה חשוב ואין לך בשביל מה להעלות השעשרות ואין בשביל מה לשחק משחקי ניחושים על מה שיש לסוס שלך..הכי בטוח זה להזמין וטרינר והוא יגיד חלך בדיוק מה יש לו ובדיוק איך לטפל בו. כל אחד ואחד בפורום הזה שיש לו סוס עובד צמוד לוטרינר מפרזל ומאמן ... ככה זה עם סוסים..זה לא עובד לבד

למעלה