וירוס זה לאו דווקא סטרנגלס...
P PinkHorse New member 27/6/06 #23 אז למה את כותבת בוודאות שזה זה? זה יכול לפגוע.. לכי תדעי הוא יכול להביא לו איזה משהו שינסה לעזור לסוס אבל זה יפגע בו יותר.. תחשבי פעמיים וכשתוציאי תעודות של וטרינר כולנו נשתוק והבמה תיהיה שלך..
אז למה את כותבת בוודאות שזה זה? זה יכול לפגוע.. לכי תדעי הוא יכול להביא לו איזה משהו שינסה לעזור לסוס אבל זה יפגע בו יותר.. תחשבי פעמיים וכשתוציאי תעודות של וטרינר כולנו נשתוק והבמה תיהיה שלך..
כ כל עולמי סוסים New member 27/6/06 #24 כי לפי מה שאמרו לו והוא מתאר רוב הסיכויים שזה סטרנגלס. ולא רק אני אמרתי. כתבתי לו ולא רק אני שיזמין וטרינר ושלא ישאיר ככה את הסוס ואני מאוד מקווה שהוא עשה את זה.
כי לפי מה שאמרו לו והוא מתאר רוב הסיכויים שזה סטרנגלס. ולא רק אני אמרתי. כתבתי לו ולא רק אני שיזמין וטרינר ושלא ישאיר ככה את הסוס ואני מאוד מקווה שהוא עשה את זה.
כ כל עולמי סוסים New member 27/6/06 #31 אבל הוא שאל מה הווירוס שעובר בין החוות והווירוס הזה זה סטרנגלס.
כ כל עולמי סוסים New member 28/6/06 #42 נכון, אבל המצב בארץ עכשיו זה סטרנגלס, כמו שבשנה שעברה או בתחילת השנה היה ההרפס.
S snow snow New member 28/6/06 #43 את כנראה לא קלטתת...את לא וטרינרית שיכולה להגיד בוודאות שזה סטרנגלס... אני לא מבינה בכלל מה הוא שואל פה ולא רץ לוטרינר אבל פ'סדרר משתתפת בצער הסוס
את כנראה לא קלטתת...את לא וטרינרית שיכולה להגיד בוודאות שזה סטרנגלס... אני לא מבינה בכלל מה הוא שואל פה ולא רץ לוטרינר אבל פ'סדרר משתתפת בצער הסוס
כ כל עולמי סוסים New member 28/6/06 #44 ואני לא אומרת בוודאות שהסוס חולה בסטרנגלס. אבל הוירוס שעובר בחוות זה סטרנגלס.
S SILVER LADY New member 28/6/06 #48 זהו שזה ההבדל הקטן בין לדעת שקיימים עוד וירוסים ובין איזה וירוסים קיימים ובשביל נויקה ~יחי ההבדל הקטן~ המבינה תבין LOL
זהו שזה ההבדל הקטן בין לדעת שקיימים עוד וירוסים ובין איזה וירוסים קיימים ובשביל נויקה ~יחי ההבדל הקטן~ המבינה תבין LOL
S snow snow New member 28/6/06 #57 אני לא וטרינר!!ל=א וטרינר אבל להבטיח לך שיש עוד ווירוסים בארץ זה אני יכולה