הסוד - דת חדשה מתחילה?

../images/Emo13.gif

סתם היה נראה לי שם מגניב לקורס. ולהלן תאור תהליך התפתחות השרשור: אנדר: יש סרט מגניב, דת חדשה, כוח המחשבה, נהיים מליונרים אני: עזוב אותי באמאשך,זה לא באמת עובד כמו כל הדתות שמבטיחות ולא מקיימות וכמו כתות מסויימות שידוענים מסויימים שנוהגים לקפוץ על ספות אצל אופרה וינפרי נמנים על שורותיהם. הפיה: למה ירדת דווקא על הסיינטולוגים? כולם במקהלה: סיינטולוגיה. מישהו אמר סיינטולוגיה. זה כן סיינטולוגיה. זה לא סיינטולוגיה. מתלבט ממהר לצטט מויקיפדיה שנייה לפני שהוא בונה מודלים להסברת הסיינטולוגים בראי היהדות, אנדר אומר שזה לא סיינטולוגיה, אורי גלר משתרבב פתאום. שרי אריסון. מי לעזאזל דיבר על סיינטולוגיה??????? אחרי כמה ימים אורי (לא גלר) חוזר מהמילואים ושם לב שתעדתי את התפתחות האיסלם כאלף שנה לפני שהיא קרתה. וגם על זה נאמר, זה היה בצחוק. כתבתי "בערך", ומהם אלף שנים אחורה או קדימה בעולם שמונע ע"י המחשבה....

uri80

New member
אלוהים, רק שגם את לא תתחילי לנתח כל

תגובה שלי ברצינות תהומית. מספיק כבר אחד כזה בפורום. אני רק הצלתי אותך מממלתעותיו של ריגוליט וחוץ מזה, אשמתי שהתעלמת מהמורמונים החמודים האלה? מהאורים ותומים של ג'וזף סמית? מהפרק הענק של סאות' פארק שבו בכל פעם שהציגו את ג'וזף סמית ירום הודו צרפו לצידו את המנגינה המבדרת "dumb dum dum dum dumb" ? (זה באמת היה פרק מצחיק)

whitewidow

New member
פרק מעולה....

נכנס אצלי לקלסיקות. ואת הפרק בו הם יורדים על הבשורה ע"פ מל ראית? [אפרופו דתות חדשות- הדת הדרוזית התפתחה במאה ה11, הבהאית במאה ה19 וראסטפרי בראשית המאה ה20 . בטח יש עוד אבל זה מה שיצא בשלוף].

uri80

New member
הבשורה על פי מל? גיבסון? זה הפרק שבו הוא

מתחרפן ומנסה לדרוס את קייל היהודי עם אוטובוס? אם כן, זה באמת היה פרק ענק.

Le Fay

New member
וזה כמובן מזכיר לי...

מה קרה כשיוצרי סאות' פארק בחרו לרדת בפרק אחד גם על סיינטולוגים.

Le Fay

New member
לויודעת, יס לא משדרים ס"פ ../images/Emo7.gif

אבל זה רק מחזק את רושמו של הפער בין דבריו של אייזק הייס עצמו אחרי הפרק ההוא לבין ההודעה הרשמית שנמסרה בשמו. בראיון רדיו בנובמבר 2005: ש: מה דעתך על מה שמאט וטריי עשו באפיזודה על סיינטולוגיה? ת: הקטע עם מאט וטריי זה שהם עושים צחוק מכולם, ואם אתה לוקח את החרא הזה ברצינות, אני מוכר לך את גשר ברוקלין בשני דולר. בהודעת פרישה רשמית שנמסרה בשמו לעיתונות במרץ 2006 (כשהייס עדיין התאושש משבץ שחטף בינואר) ושבעקבותיה הסכימו סטואון ופארקר לשחרר אותו מהתחייבותיו לסדרה על פי בקשתו: "יש מקום בעולם הזה לסאטירה, אבל יש זמן בו הסאטירה נגמרת ואי סובלנות וגזענות כלפי אמונות דתיות של אחרים מתחילות". הייס לא צידד ולא מחה, אבל לדברי פרידמן מחדשות פוקס, חבריו בממפיס התעקשו שהייס לא שיחרר שום הודעה חדשה בנוגע לתוכנית; וכפי שסטואון היטיב להזכיר בתגובה, להייס "אין שום בעיה - והוא גזר הרבה קופונים - כשהתוכנית שלנו עשתה צחוק מנוצרים, מוסלמים, מורמונים ויהודים. [...] לא שמענו מאייזאק ציוץ בשום צורה עד שעשינו סיינטולוגיה. הוא רוצה סטנדרט אחר לדתות שונות משלו, ובשבילי, זה היכן שאי סובלנות וגזענות מתחילות". בהמשך מרץ, כשהתחזקה ההנחה שההודעה הרשמית לא היתה של הייס ושהכנסייה הסייטולוגית ניצלה את השבץ כדי ללחוץ עליו לפרוש מהתוכנית בניגוד לרצונו, הכחישה הדוברת שלו (אמי הארנל) שהייס עבר שבץ בינואר; אבל הייס עצמו הודה בכך בהמשך, ומסר שהתאושש ממנו (באוקטובר). בקיצור, מתקבל רושם מבוסס למדי שבעקבות הפרק על סיינטולוגיה מישהו דיבר בשם הייס ולא על דעתו.

Le Fay

New member
הוא שאמרתי: אפילו על הרעיונות שלך אין לך

שליטה...

rigoletto111

New member
אפרופו, במוסף הארץ, על שרי אריסון וה"רוחניות"

כתבה די מזעזעת היום במוסף הארץ, על הגברת הזו שבזכות הכסף שלה מכניסה את שיטות "משמעות החיים" לבתי ספר בכל מיני ערים. ומישהו שנכח באחת השיחות שלה העיר על אי הנעימות של הנוכחים, כיון שלדבריו הגברת מדברת כמו מתבגרת מבולבלת בת 17. וכמובן שבכירי הבנק גם נאלצים ללמוד על "משמעות החיים"... הכי מצחיק זה שהיא מתקשרת עם ישויות קוסמיות. אולי יש ישויות קוסמיות - אבל הרבה פחות סביר שאם יש ישויות קוסמיות, מה שיש להן לעשות זה לתקשר עם המיליארדרית הדבילית הנ"ל. מה שכן, אם אחרי כל המיליארדים היא הולכת לישון בלילה עם עופר גלזר (כשהוא לא במעשיהו) אז באמת אין לי מה לקנא...

מתלבט13

New member
היא אמורה להיות חכמה?

אין לי מושג. רק תמה בקול. אגב, אומרים שעופר ושרי פנו לשדכנית עופר ביקש עשירה שרי ביקשה זיין (=רב שגל). שתיהם קיבלו מה שהם חיפשו. יש למישהו מושג אם זו בדיחה או אמת היסטורית?

אבזץ

New member
תאכלס...

ומספיק עם השטות הזו, מי שיש לו כסף - חכם. זה בעיקר מעיד על טפשותך שלך, הא ותו לא.

Le Fay

New member
מה שהיא מוכיחה יפה הוא -

שהדרך הכי בטוחה לעשות כסף, היא להיוולד אליו.

rigoletto111

New member
והדברים נכונים כפליים במקרה שהנדונה

לא מספיק מושכת בשביל להתחתן איתו..

למעלה