הסדרה מעצבנת בעונה השניה כנסו

הסדרה מעצבנת בעונה השניה כנסו../images/Emo70.gif

סתכלו אנשים זה פשוט מעצבן ומפגר כול כך ששים "שחקנים" לסדרה שהם בקושי יודעים לשחק
אני מאוד בטוחה שזה כבוד גדול לכול "השחקנים" האלה להשתתף בסדרה אהבה מעבר לפינה!אבל איפה בדיוק הכבוד של הסדרה?! שפעם היתה להיט-(ובצדק!!) כי פעם היו שחקנים על רמה-(איה ,דני,מיכל,שרון..)ועוד מלא..לפי דעתי זה פשוט בושה לסידרה הזאת !ואין פלא שהאחוזים הגבוהים של הסידרה הזאת ירדו!תגידו כמה אפשר לרדת אנשים? קחו דוגמא-נעמה-(ריקי גל) מאיפה אנשים הקריצו את המפגרת הזאת? שאפילו אמא שלי תשחק את אמא של ליאור ותעשה את זה בהרבה יותר טוב מהאישה הזאת! קרן-שאותה כן אותה שמו לתפקיד ראשי-תסכימו איתי שאולי היא יודעת לשחק באיזה שהוא מקום..אבל רק אולי..אבל אנשים? לתפקיד ראשי? נו?מה הם עושים צחוק או מה???!!! זה כאילו שהם משווים אותה לאלונה וביננו אין ב-כ-ל-ל מה להשוות בין אלונה השחקנית הטובה הזאתי לבין קרן הזאת!!! אם היה צריך להשוות אותה בין 1-10 הייתי נותנת לה אפילו לא 1!!! 0!!!ותאמינו לי שיש עוד מלא אנשים שבכלל לא יודעים לשחק ושמו אותם באהבה מעבר לפינה בגלל היופי המקסים שלהם!!צודקים הם צריכים להיות יפים אבל אנשים גם צריך לדעת לשחק!!! מזה כול השחקנים האלה ??? מזה מזה שירלי,רומאריו,וכול שאר המאפנים שמשחקים אותם להיטים! אהבה מעבר לפינה-עכשיו בשבילכם פעם מתתי עליכם בטירוף!!! ועד עכשיו אני מתה עליכם כול הארון שלי מלא בכול השחקנים אבל הפעם אכזבתם אותי!!! ואם לא תהיה עונה שלישית זאת תהיה רק בגלל המשחק הירוד של אותם השחקנים!!!

andreaaaa

New member
תוחזר מיכל פורס-ליסה!!!../images/Emo26.gif

מסכימה עם כל מילה!!!!!

אמבר 14

New member
ברור שאת צודקת!

אני טענתי ככה כול הזמן. אני רק לא מסכימה איתך שאגם (שירלי) לא משחקת טוב כי היא דווקא משחקת אותה מצויין!!

dont be heavy

New member
את צודקת אבל בחלק...

עכשיו כאילו כל הסדרה זה רק פושעים וזה... אבל בעונה הראשונה שרון חזיז למשל לדעתי לא שיחקה כ"כ טוב וגם דני לא מעולה

love amor

New member
אני מסכימה עם הקטע של מיכל../images/Emo3.gif

מתגעגעת
בקשר לשאר..לדעתי הם שחקנים טובים(חוץ מרומריו..שהוא תפקיד ממש לא חשוב אז זה לא משנה) ובאמת העונה ה-1 הייתה יותר טובה אבל זה כבר לא קשור לשחקנים

מיכל=ליסה חסרה../images/Emo7.gif

געגועים למיכל. אני חושב שהעונה החדשה משעממת יש חורים בעלילה דוגמנים שמדקלמים טקסטים דיאלוגים נבובים ולא אמינים והכי הורס זה התפאורה שניראית כמו מאקטים של סדרות ילדים ונוער מה הקשר בין הבית של עדן למציאות כלשהי?!?!?! וכמובן שהכי הרבה הורס שליסה לא שם!!!

נכון אתם יודעים שהעיפו אותה מהסדרה

במסיבה...ואז כזה אמרו לה שאין המשך יותר לתפקיד שלה...ושהיא לא תשתתף בעונה הבאה-(עונה 2)מגעילים!!!! דוקא ליסה היא זו שצריכה להיות בסדרה... דוקא אותה העיפו???!מה הם נורמלים<???

אז ככה תקשיבי.

אני חושבת שקצת צודקת, אבל תגידי תודה שנשארו אותם שחקנים ששיחקו בעונה הקודמת.

לאליק בליק בום!

אהבתי את היציאה עם הבית של עדן חחחח שיחקת אותה אבל במשהו אחד אתה טועה הם פשוט אחלה צוות

אתם באמת צודקת

למרות שממש לא אהבו אותה.....היא החזיקה במתח של הסדרה והיא שחקה היא הביאה את ה"אקשן" לסדרה.....

hanit13

New member
צודקים בכל מילה../images/Emo70.gif

למרות שלדעתי בפרקים האחרונים שירלי שיחקה יפה אך עדין יש מה לשפר

למעלה