הסדרה מעצבנת בעונה השניה כנסו

לגבי הצוות../images/Emo26.gifמצפה לתגובות

אז ככה... אני לא מבין מה הקטע של גל פרידמן... הדמויות החדשות שהכניסו לסידרה כולן מגוכחות ומופלצות... כולםהפכו להיות חולי נפש קרימינאלים או לסירוגין נשים טיפשות בלי עמוד שידרה בכל הנשים בוגדים ומתעללים כולן טיפשות סתומות ולא רואות מה מעוללים להן כל הגברים חולי נפש פושעים אנסים מסוממים ובעיקר בעלי אוצר מילים מצומצם ביותר מה עוד?! מורן גרוס לא שחקנית רננה לא שחקנית ריקי גל איומה מירי בוהדנה מאוד סקסית אבל אין לה מושג ירוק במשחק נשארנו עם יהודה לוי צק ברקמן ונתן דטנר.....היתי אומר גם דפנה רכטר אבל גם היא ממש מעצבנת בסדרה הזאת... אני לא ממש צופה אדוק בעונה הזאת כי הכל כזה מופלץ שחבל"ז מה אתם אומרים?

למה טמבל?חיזקתי אותך!!!

מותק למה בעצבים!?!??! אני כתבתי לפנייך את הדברים בשירשור שהוצמד לספויילר הגדול... וחוץ מזה למה את מתעצבנת אנחנו בסך הכל חושבים אותו הדבר... כדאי לנו לשתף פעולה ולא ללכת אחד נגד השני. באיחולי אחלה יום שלך תמיד ליאור.

לדעתי

דפנה רכטר משחקת מדהים וגם אגם ומורן ומירי בוהדנה המקסימה משחקת טוב מאוד רננה וריקי גל משחקות איום ולא אמיתי יהודה ישי סמי נתן דנתר ורן בכור משחקים מדהים ואמיתי אני מצפה מאוד לעונה שלישית אנחנו כעקרון מרגישים את ההבדלים בין העונות בגלל שאיה קורן המקסימה עזבה את הסידרה ואושרי כהן ששיחק נפלא עזב אלה דמויות שחסרים ובאו שחקנים שלא ממש משחקים באותו רמה לדעתי אם לא כל כך צריכים להפריע והכי חשוב שנמשיך לצפות בעונה הזאת אם כל החסרון של השחקנים אז ... צפיה מהנה

ענתHOT

New member
חחחח.... צודקת צודקת

אני גם מודה שבעונה שעברה אהבתי "אהבה מעבר לפינה" יותר מעכשיו, ובאמת הסדרה ירדה בכמה רמות, וחבל. אבל מאוד מוזר לי שלא ציינת שחקנית מסויימת, שלדעתי היא גם לא יפה וגם משחקת זוועה, וזו מורן גרוס. אין לי מושג עם איזה פרוטקציה היא נכנסה לסדרה בתפקיד אליאן, אבל המשחק שלה עלוב, ולא משכנע. לעומתה, יש שחקנים אחרים שהם שחקנים איכותיים,כמו אסנת חכים, אגם רודברג, ועל יהודה לוי אני מניחה שאין מה לדבר, שהרי זה ברור שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר בארץ. ריקי גל גם היא משחקת על הפנים, ורננה רז... אין מה להשוות אותה בכלל עם איה קורן. כניראה שבאהבה מעבר לפינה שמים יותר דגש על המראה החיצוני ופחות דגש על כשרון המשחק.. סתם נקודה למחשבה.

מה אתם עיוורים או מה?

אולי קרן מעצבנת ולא יודעת לשחק אבל כל השאר בסדר גמור, בעונה שעברה הכל היה משעמם כמעט(חוץ משירלי והסיפורים שלה) העונה יש סיפרורים הרבה יותר יפיים הרבה יותר לוהטים עם הרבה יפיים ויפות הרבה יותר דרמה הסיפורים של העונה שעברה היו כל כך משעמים כמו שרון חזיז והדבע הזה הרופא בעע זה היה כל כך משעמם היום יש לנו סיפורים תוססים עם העולם התחתון סמים סקס וטל מוסרי(חחח) העונה הזאת פי 10000 יותר יפה וטובה מהעונה הראשונה!!!!

אתה עיוור!!!ואם אתה אומר שכול השאר

"בסדר" אז ניראה לי שאתה צריכה משקפיים באופן דחוף!!אבל עם מספר חזק....

מי זה דני?מי זה שרון? היו עוד הרבה.

מי אלו בכלל? מה עם מעיין הרוש? מה עם אושרי כהן? מה עם בר פאלי- טוב ת'אמת היא לא כזה אבל בואו נגיד שאת צודקת.. הכי חסרים זה אלונ טל ליסה ורועייייי הוא כז חתיךךךך... בה ביי בנתיםםם... אייסי- 220765797

למעלה