אלמונית מפורסמת
New member
הסדרה מעצבנת בעונה השניה כנסו../images/Emo70.gif
סתכלו אנשים זה פשוט מעצבן ומפגר כול כך ששים "שחקנים" לסדרה שהם בקושי יודעים לשחק
אני מאוד בטוחה שזה כבוד גדול לכול "השחקנים" האלה להשתתף בסדרה אהבה מעבר לפינה!אבל איפה בדיוק הכבוד של הסדרה?! שפעם היתה להיט-(ובצדק!!) כי פעם היו שחקנים על רמה-(איה ,דני,מיכל,שרון..)ועוד מלא..לפי דעתי זה פשוט בושה לסידרה הזאת !ואין פלא שהאחוזים הגבוהים של הסידרה הזאת ירדו!תגידו כמה אפשר לרדת אנשים? קחו דוגמא-נעמה-(ריקי גל) מאיפה אנשים הקריצו את המפגרת הזאת? שאפילו אמא שלי תשחק את אמא של ליאור ותעשה את זה בהרבה יותר טוב מהאישה הזאת! קרן-שאותה כן אותה שמו לתפקיד ראשי-תסכימו איתי שאולי היא יודעת לשחק באיזה שהוא מקום..אבל רק אולי..אבל אנשים? לתפקיד ראשי? נו?מה הם עושים צחוק או מה???!!! זה כאילו שהם משווים אותה לאלונה וביננו אין ב-כ-ל-ל מה להשוות בין אלונה השחקנית הטובה הזאתי לבין קרן הזאת!!! אם היה צריך להשוות אותה בין 1-10 הייתי נותנת לה אפילו לא 1!!! 0!!!ותאמינו לי שיש עוד מלא אנשים שבכלל לא יודעים לשחק ושמו אותם באהבה מעבר לפינה בגלל היופי המקסים שלהם!!צודקים הם צריכים להיות יפים אבל אנשים גם צריך לדעת לשחק!!! מזה כול השחקנים האלה ??? מזה מזה שירלי,רומאריו,וכול שאר המאפנים שמשחקים אותם להיטים! אהבה מעבר לפינה-עכשיו בשבילכם פעם מתתי עליכם בטירוף!!! ועד עכשיו אני מתה עליכם כול הארון שלי מלא בכול השחקנים אבל הפעם אכזבתם אותי!!! ואם לא תהיה עונה שלישית זאת תהיה רק בגלל המשחק הירוד של אותם השחקנים!!!
סתכלו אנשים זה פשוט מעצבן ומפגר כול כך ששים "שחקנים" לסדרה שהם בקושי יודעים לשחק