הסבת מקצוע
היי,
אני מעוניין להסב מקצוע. הפעם לתחומים שאני מתחבר אליהם יותר.
עברתי את גיל 40 ויש לי נסיון של שנים בעמדה ניהולית בחברה שלא קשורה לתחום ההיטק.
לשאלה מה לי ולעבודות מהסוג שאפרט מטה: זה זורם לי מגיל 0. אין לי בעיה עם זה. פיתוח למדתי 3 שפות לבד מהאינטרנט כתחביב, CCNA ראיתי וידאו של כמה שיעורים וזה רץ לי ללא בעיה..)
המליצו לי על פיתוח פול סטאק ווב (כי אמרו לי ש-NET. זה לא העתיד).
יש לי בעיה שאני לא אוהב לעצב UI , אוהב לתכנת נטו אם כבר. אבל גם פתוח לדברים אחרים שתיכף אפרט.
יש גם בעיה שמפתחים יש המון וצעירים ממני.
המליצו לי על CCNA ואז לשלב עוד משהו כדי ליצור איזו שהיא יחודיות. וכשהמטרה הסופית היא ללכת לכוון תחום של אבטחת מידע. החשש שלי שלעבודה הראשונה רוצים אנשים שיודעים להתעסק עם עוד נתבים חוץ מסיסקו או שרוצים עוד הסמכות.
המליצו לי ללכת לכוון NETWORK בענן. כי שם העתיד. אמזון וכאלה... ואמרו שרשתות יעלמו.. והכל יעבור לענן.
מתלבט בין שלושת האפשרויות. הפרמטרים הם:
1. שכר (עתידי, כי אני יודע שבהתחלה קשה)
2. ביקוש לעובדים ( במיוחד הקטע שאני מתחיל להיות קשיש
)
3. העתיד בעבודה זו - האם היא תעלם או לא. האם מרשתות אוכל לעבור לאבטחת מידע בנקל?
הבעיה שכל מי ששוחח עמי עף על התחום שלו ואמר שהאחרים הם לא העתיד.
אני ממש אודה לעזרתכם. רצוי מאנשים שקרובים מאוד או עוסקים בתחום.
היי,
אני מעוניין להסב מקצוע. הפעם לתחומים שאני מתחבר אליהם יותר.
עברתי את גיל 40 ויש לי נסיון של שנים בעמדה ניהולית בחברה שלא קשורה לתחום ההיטק.
לשאלה מה לי ולעבודות מהסוג שאפרט מטה: זה זורם לי מגיל 0. אין לי בעיה עם זה. פיתוח למדתי 3 שפות לבד מהאינטרנט כתחביב, CCNA ראיתי וידאו של כמה שיעורים וזה רץ לי ללא בעיה..)
המליצו לי על פיתוח פול סטאק ווב (כי אמרו לי ש-NET. זה לא העתיד).
יש לי בעיה שאני לא אוהב לעצב UI , אוהב לתכנת נטו אם כבר. אבל גם פתוח לדברים אחרים שתיכף אפרט.
יש גם בעיה שמפתחים יש המון וצעירים ממני.
המליצו לי על CCNA ואז לשלב עוד משהו כדי ליצור איזו שהיא יחודיות. וכשהמטרה הסופית היא ללכת לכוון תחום של אבטחת מידע. החשש שלי שלעבודה הראשונה רוצים אנשים שיודעים להתעסק עם עוד נתבים חוץ מסיסקו או שרוצים עוד הסמכות.
המליצו לי ללכת לכוון NETWORK בענן. כי שם העתיד. אמזון וכאלה... ואמרו שרשתות יעלמו.. והכל יעבור לענן.
מתלבט בין שלושת האפשרויות. הפרמטרים הם:
1. שכר (עתידי, כי אני יודע שבהתחלה קשה)
2. ביקוש לעובדים ( במיוחד הקטע שאני מתחיל להיות קשיש
3. העתיד בעבודה זו - האם היא תעלם או לא. האם מרשתות אוכל לעבור לאבטחת מידע בנקל?
הבעיה שכל מי ששוחח עמי עף על התחום שלו ואמר שהאחרים הם לא העתיד.
אני ממש אודה לעזרתכם. רצוי מאנשים שקרובים מאוד או עוסקים בתחום.