הסבה לתואר BSc

choo

Active member
מאיפה אתה מביא את ההזיה הזו?

&nbsp
אין קשר בין המשכורת לבין משך שנות התואר הראשון, למעט, אולי, על פי השמועות, מספר מקומות ממשלתיים מצומצם.
&nbsp
מעבר לזה, מקומות עבודה לא נוהגים להבחין בין תואר תלת שנתי וארבע שנתי - מסתכלים על תחום הלימודים ומוסד הלימודים, ועל ממוצע ציוני התואר.

GuestOfHonor

New member

vinney

Well-known member
שטויות במיץ עגבניות

אין שום עדיפות או שום מדרג או שום הבדל או שום רלוונטיות בין האותיות הלטיניות לבין עולם התעסוקה.

Grosseto

New member
למה לקחת סיכון?

את כל ה BA למגרסה, נשאר מספיק קו"ח לבדוק.
&nbsp
אין לנו את כל היום

vinney

Well-known member
זה שחצי מההודעות שלך בשרשור נמחקו לא גורם לך לחשוב?

Grosseto

New member
רגע רגע, לא לערבב תכנות

אין שום קשר בין יכולת לתכנת לבין תואר כזה או אחר
&nbsp
לי יש רבע תואר ואני לוקח בהליכה את כל האותיות , גם של הצעירים וגם של הצעירים ברוחם

השאלה היתה איזו שורה בקו״ח עוזרת יותר כשמחפשים עבודה כמתכנת

בלי קשר ליכולת התכנות של השואל - רובנו חושבים ש״סיגי״ תעביר קו״ח שכתוב עליהם ״תואר ראשון במדעי המחשב״ (לא משנה מה האותיות הלועזיות), אבל תגרוס תואר ראשון בניהול מערכות מידע (שוב - בלי קשר לאותיות הלועזיות של התואר הראשון)

amir_aikido

New member
בחברות פרטיות, חסר משמעות, בחברות ממשלתיות אולי משמעותי

כל עוד תעבוד רק בתעשיה הפרטית, זה חסר משמעות לחלוטין.
&nbsp
לעומת זאת, אם יום אחד תעבור לחברה ממשלתית, ייתכן שתגלה כי שם היחס ל BSC שונה מהיחס ל BA, וייתכן כי תואר מסוג אחד ישייך אותך לדירוג משכורת מסויים בעוד שהאני ישים אותך בדירוג אחר, עם מסלול משכורת אחר.
הנ"ל מבוסס על מידע חלקי ולא מספיק מבוסס, שלא לדבר על מעודכן.
&nbsp

אמיר
&nbsp

vinney

Well-known member
כמה שידוע לי זה שנות לימוד ולא האותיות

יש הבדל בדירוג בין תוארים תלת שנתיים, ארבע-שנתיים ומחקריים. זה לא משנה אם התואר הוא BA או BSC, ומכיוון שבמקרה הזה ההשלמה המבוקשת היא של רק הקורסים שהוחלפו - עדיין מדובר בתואר תלת שנתי.

amir_aikido

New member
זוכר משהו במעורפל, לא מתיימר להכיר, לא המגזר שלי

כתבתי שאני לא מתיימר להבין בזה לעומק ....
&nbsp
אני זוכר שראיתי/שמעתי פעם משהו על הכרה שהשפיעה על שכר וניתנה לבעלי תואר BSC ולא ניתנה לבעלי תואר BA, וזה נראה היה לי מוזר ביותר כבר אז.
&nbsp
חלק מהעניין הוא שלא בודקים כמה שנים באמת לקח התואר, אלא עובדים לפי הגדרות שהמערכת נותנת, שלפעמים הן אנכרוניסטיות, כך יכולה להיות תלות ב"אותיות". בפרט אם מדובר פה על תוספת "שעות לימוד" לתואר (החלפת קורס קל בכבד משמעתה שהתואר דורש יותר שעות).
&nbsp
אמיר

Grosseto

New member
אני מסכים אתך ש BA זה אנכרוניסטי

אבל תמיד יהיו מעסיקים שיתפשרו

למעלה