הנ
פילים- פרק 26!

ילד רע 16

New member
למה? אפשר להנות משני עולמות, תלוי איך

מסתכלים על זה, תלוי באמת איך זה. כבר כתבתי, לי יש אבא חורג. הורים גרושים, אמא שהתחתנה ממש בפברואר - השנה. יש רגעים טובים, יש רגעים פחות נעימים. מודה שמה שמשתלט בינתיים הוא הרגע הרע והלא נעים, כי בכל זאת זה נושא רגיש ועניין רגיש, אבל מסתכלים על חצי הכוס המלאה, או אפילו אם יש בה רק טיפה - מה כן טוב (?) לגבי סבא וסבתא זה פחות ככה, הם כבר מבוגרים, פחות ריגושים והנאות איתם, אבל תחשוב לעצמך מה מעצבן, ותנסה לפתור אותו, להתמודד ולהתעלות מעל עצמך בשבילך - אתה עצמך. אני בטוח שאתה אוהב את הסבא החורג שלך, לא? תחשוב ששמחת להכיר אדם נוסף, אלא אם כן המצב שונה. לא יודע בדיוק איך זה אצלך...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני דווקא לא נהנה מזה

גם ההורים שלי גרושים, וכרגע לאבא שלי יש חברה ואני לא כ"כ אוהב את זה. אבל כל אחד והדעות שלו. חחחח הפכנו לפורום פסיכולוגיה
P:.

ילד רע 16

New member
מה רע בפורום פסיכולוגיה? ../images/Emo3.gif

תראה, אני לא שופט ולא יודע, אבל אין מישהו שיבין אותך יותר ממני, אבא שלי סוג של משהו מאוד לא נעים, עדיף לי שתהיה לו חברה נורמלית ורגילה שילך ויבוא איתה מאשר יצא עם השכנה שלנו בבניין (שב מ ק ר ה
הייתה חברה של אמא שלי) נכון? בקיצור, קחו דברים בקלות, ואני אומר - אם משהו מציק וכואב, תדבר איתו, עם אבא שלך. זה יעזור, כי יש מקרים הרבה יותר גרועים, [כמו אבא שלי, למשל] שהוא בנאדם טוב, אבל אטום ברמות שלא יאומן. אתמול חזרתי מקיאקים בגושרים, עצרנו אצל חברה של אמא, ואמא שלי נכנסה בו, קטלה אותו, מעכה אותו ודרכה עליו עוד פעמיים במהלך השיחה על כל השנים, ודי לא היו לו מה לומר... מה שאני אומר הוא, נסה לדבר על מה שכואב לך ומציק לך. אפילו אם סתם מציק לך שיש לו חברה וזה לא נעים, נסה להסביר לו שזכותו, שהוא אבא שלך, שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל נסה "ללחוש" שאיפשהו זה מציק לך. לא כדי שהוא יפסיק לצאת איתה, כדי שהוא יהיה מודע למצב, לפחות שידע שככה אתה מרגיש. אם החברה עוד טובה אליכם/אליו/אליך ולא ביצ'ית כמו שאומרים, אז מה טוב יותר מזה? תאמין לי שזה יעזור, תקח את העצה.

ילד רע 16

New member
../images/Emo207.gif תקציר הפרק הבא - מכיל ../images/Emo58.gifים

248 ג': יובל, מאור ועדי מספרים לצורי מה קרה לו. ניסיון ההשתלטות על החללית נמשך. נח ואסף מספרים לאביגייל על החללית בכמ"ג. עדי מדוכאת, וצורי ויובל באים בנפרד לנחם אותה.

ילד רע 16

New member
מה שיותר מעניין הוא...../images/Emo58.gif

דבר ראשון, אם התכוונת לזה שצורי בא לנחם אותה והם מתנשקים, על זה כולם דברו וזה צפוי. דבר שני, אותי יותר מעניין לדעת איך יצילו את צורי מההקפאה...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיפשירו אותו מן הסתם

בעזרת פן, תנור, אש או...אנרגיה של כור אטומי
. כל עוד הוא לא ישבר זה יהיה בסדר. אבל עמית הזה לא חשב טוב על התוכנית, הוא היה אמור לחשוב על זה שהם יהיו שם כדי להציל אותו.

ילד רע 16

New member
חשבתי שההקפאה פשוט ממיתה אותך תוך זמן

מה אם אתה לא פועל מהר... אבל מן הסתם מה שכתבת הגיוני, צורי הרי דמות ראשית, ולכן הוא לא יכול למות. עמית לא חשב על תכנית מדויקת ומפורטת מהסיבה הפשוטה שהוא לא חשב שהמחשב מתוחכמת עד-כדי-כך, הוא רצה לפעול מהר-מהר, להגיע מהר-מהר. גם לעדי הוא אמר שידבר אח"כ, שהוא ממש ממהר ו"צריך לזוז". הוא חשב להשתלט במהרה על החללית. זאת הטעות של נוח, אסף וכל הנפילים. אם נוח היה חכם יותר, הוא היה מארגן צבא של נפילים, ולא שולח כל פעם רק אחד. ואז צבא-הנפילים הרע היה מביס את כולללםםםם
אבל ברור לנו שהרעים לא יכולים לנצח את הטובים
בכל מקרה, עמית לא חשב שהמחשב תתעמת איתו, אלא תיתן לו אישור במהרה, ולכן כשהוא שמע ממנה רמיזות למה שהוא אמר ודברים מבלבלים, הוא היה בטוח כ"כ בעצמו. עדיין לא תופסים אותו, אבל לפחות יפשירו את צורי. אף אחד (מלבד המחשב) לא יודע שעמית מנסה להשתלט, וגם המחשב לא... היא בשלבי הבנה. נחכה ונראה מה יהיה..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש לי הרגשה../images/Emo58.gif

שעכשיו אחרי שצורי יצא מהתא, המחשב פתאום תרגיש אותו ותזרוק את עמית מהחללית. מעניין אם יהיה קרב בין עמית לצורי, כי תכל'ס עמית יותר חזק ואם הוא מקפיא אותו כל המהירות והטלקינזיס שלו לא שווים.

אבל צורי רץ מהר

תחשוב למה עמית הקפיא את צורי רק שהוא לא ידע והיה בהקפא כי צורי לא יכול להרוח להקפא אפילו כוחות לוקח קצת זמןאבל למיהירות של צורי צורי יכול להקיף את כדור הארץ בשעה אפילו פחות

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש בזה משהו, כל עוד שהוא בתנועה.

ואם את יכולה, תבדקי את ההודעה לפני שאת שולחת כי יוצא שיש לך כל מיני מילים לא מובנות עם שגיאות ובלי רווחים. אף אחד לא רודף אחרייך, קחי את הזמן
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעכשיו הכל התחבר D: ../images/Emo186.gif

כבר מתי שראיתי את השידור החוזר שמתי לב לכל מיני פעמים שלנוח הייתה אפשרות לדבר עם עמית, למשל: מתי שעמית סיפר על מה שקרה בתאונה שמתי לב שלא הראו עם מי הוא מדבר וחשדתי שמדובר בנוח, וגם מתי שהוא דיבר איתו לפני שהוא פגש את איש הגומי, ועכשיו גיליתי שצדקתי. חחח ואהבתי שאסף התעצבן על השמן ונתן כזאת בעיטה למחסום שגרמה להפעיל את האזעקה, הגיע לו איך שהם עבדו עליו
. אבל הם קצת הגזימו באורך התקציר של מה שקרה, היו יכולים לחתוך טיפה כי כבר יצא שהם הראו כמעט את כל הפרק הקודם XD. והיה נחמד הקטע עם אסף והשענית, עכשיו הבנתי שהכוח שלה הוא בעצם 'טכנופטיה', כלומר שליטה בכל מכשיר טכנולוגי ולא רק בשעונים. איך אסף התלהב מזה שיש עוד מישהו שאוהב טונה ואבוקדו, ואח"כ הוא גם השוויץ קצת בכוח שלו והיה מרוצה מזה (לא שזה כזה כוח שווה)
. מתי שנוח אמר לו שזה היה יכול להיות שלומי, ואסף אמר לו בקול כזה אומלל "אבל היא אוהבת בדיוק כמוני" זה ממש הזכיר את גרי
. והיה נחמד הקטע עם: "חתיכה 23? מתוקה 25? -לא, חמודה 24
XD.

ילד רע 16

New member
סיכמת את הפרק בצורה טובה חוץ ממשהו אחר. ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, חשבתי שה"יומיים קודם" יהיה ארוך יותר, וגם ככה הוא לא היה כזה נחוץ. היה ברור לי מההתחלה שאיש הגומי נועד רק כדי שעמית יוכיח בעזרת כוחותיו - שהוא רק לכאורה בצד הטוב, יחד עם צורי, להרשים אותם ולקבל גישה, הרשאה ואישור על תפעול החללית. כלומר, ידעתי את זה מהרגע שראינו בפרק 25 את עמית אומר לנוח שהכול מתנהל לפי התכנית. אני לא מסכים - זה ממש לא היה כזה ארוך, וזה עזר להסביר, למי שלא הבין. לגבי אסף, לא הבנתי למה הוא נתן בעיטה למחסום. א. גם בלי הבעיטה הם היו מקבלים התראה על חדירה, כי 'איש הגומי' כבר נכנס, אז בשביל מה? ב. כזכור לי, אסף לא בעט במחסום בפעם הקודמת, כשהראו אותו מביא את איש הגומי לגבול של הכמ"ג ומראה לו את הדרך... אז? וכן, חחח איך הם עבדו עליו "במינוס אחת!"
הוא פתיון נגיד ככה. אסף והשענית באמת היה מצחיק.. וכבר שערתי לעצמי שהיא שולטת על כל מיני מכשירים שקשורים לשעונים. העניין עם המזומנים, הפצצות שהיא יכולה לבנות (נדמה לי.. כי זה בערך מה שעושים עם שעונים) ושהיא חברה את המחשב למרות שנוח ניתק - באמצעות שעון שהיה ממש מעל המקלדת ומול השענית כשהיא הקלידה והסתכלה במצלמה ולמסך. אסף היה מצחיק הפרק XD ו... הדבר ששכחת
הפיינטבול היה מדהים!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח../images/Emo45.gif איך שחכתי את הפיינטבול

עדי הייתה כזאת מדהימה בבגדים האלה (קוווווול!!). ואיך שכל הבחורות נהרגו ומאור אפילו לא הספיק לראות אותן
קצת מסכן. ואסף בעט במחסום כדי להפעיל את האזעקת חדירה, בגלל שכשהוא הכניס אותו עם המגן האזעקה לא הופעלה (הוא בעצם רצה שייתפסו אותו). לא ראינו את הקטע הזה כיוון שמיד אחרי שהוא אמר "שמן מגעיל" חתכו את הקטע.

למעלה