הנ
פילים- פרק 26!

ילד רע 16

New member
חח OK.. ../images/Emo13.gif

החלטתי לקרוא רק את הפסקה הראשונה, והפסקתי.
לא רוצה להרוס לעצמי >< אבל אני שמח שזה מה שיהיה!

lital20076327

New member
איזה הצצה טובה...../images/Emo58.gif

איזה הצצה מאגניבה...ואיזה כיף צורי ועדי ביחד..איזה חמודים....ואיזה קול איך שהוא הצליח לצאת מההקפאה...ממש מגניב..וגם הקט עם שאול ועמית ששני הכוחות שלהם מתאחדים...יש שאול מת לגמרי....ועמית גם..אוף חבל שעמית מת הוא היה מזה מתוק!!!! טוב לא נורא העיקר צורי ועדי= כמו שחלק קוראים לזה צורדי..סורי שאני לא זוכרת מי אמר את זה ראשון....איך אני מחכה לפרק! הנפילים היחידים שנשארו חיים זה אסף והשעונית הזאת...לכולם נתרלו את הכוחות או שהם מתו! נ.ב- מעניין אם שלומי יודע על עמית שהוא בצד של נוח!

lital20076327

New member
../images/Emo58.gif ו...

ופעם ראשונה שצורי לא הורג את הנפיל..או עוזר להרוג אותו..אלא שני נפילים שנוח שלך נתלחמים אחדבשני..ושניהם מתים...קוללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!! חחחחחחחח....

lital20076327

New member
אחי גם רוצה לראות וזה לא עולה..

צתנסה לעלות את זה שוב...זה דחוף!!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבדקתי וזה עדיין עובד, אולי יש לך בעיה

באתר.

lital20076327

New member
פעם קודמת זה..

פעם קודמת זה לא עבד לי..ואז העלו את זה עוד פעם וזה עבד..אז שמישהו יעלה שוב...ותעלו גם הצצה בפליקס...פליז! אוףףףף...את הפרק של מחר אני לא אראה כי היום צום ומחר בצאת הצום אנחנו הולכים לאכול אצל סבתא שלי...דווקא את פרק 28, אוףףףףףףףףףףףףףףףף..טוב לא נוטרא נראה ביום שישי..אחריב שכולם ידברו על זה....אוף!

lital20076327

New member
כן..היא יותר קצרה..ועם פחות פרטים..אבל...

בדרך כלל היא לגמרי שונה מההצצה באתר הרישמי

אביקם1

New member
עדיין לא ראיתי

אני אראה בשידור חוזר או מחר או שאני *אצנזר*

אביקם1

New member
כן

בפרק הזה עדיין לא עוצרים את עמית על פי מה שראיתי בתקציר פרק הבא אני כבר מחכה לשידור חוזר

ילד רע 16

New member
אממ..

למה לא ראית בשידור המקורי שהיה ממש ב- 20:30 ? ומה לך *לצנזר* אם אתה במקום שיש שם yes? ותהנה.

ילד רע 16

New member
סבתא שלך התגרשה והתחתנה איתו?

סליחה על החדירה לפרטיות, זה סתם מעניין :) חח זאת הדרך היחידה שאפשר להיות "סבא חורג", לא?

למעלה