הנ
פילים- פרק 26!

Nizan 16

New member
הנ../images/Emo29.gifפילים- פרק 26!

למה לא פתחו? טוב בכל מקרה ישרשרו את זה בסוף :\

הפרק הזה הציל אותי

יש ערבים שאני לא רואה מסכים אז אני מקליטה ואני תמיד שוכחת ואז בזכות הפרק הזה ניזכרתי לקליט

ילד רע 16

New member
תעשי הקלטת סדרה

זה מקליט את כל הפרקים של סדרה מסויימת, בלי להקליט כל ערב

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא לכולם יש 'יס מקס' כמוך../images/Emo123.gif../images/Emo130.gif

ילד רע 16

New member
א. להרבה אנשים כאן יש לפי מה שהבנתי. ב.

שים לב מה היא כתבה. "יש ערבים שאני לא רואה מסכים אז אני מקליטה ואני תמיד שוכחת ואז בזכות הפרק הזה ניזכרתי לקליט " מישהו באמת משתמש בוידאו היום? והמאקס נהיה זול שזה ממש באסה... אני קניתי במחיר המלא חח היום נותנים אותו ממש בחינם, עם דמי-שימוש. זה ממש מבאס למי שקנה כבר
אז הצעתי לה לעשות הקלטת סדרה. אני לדוגמא שוכח להקליט 'ראש גדול' בערוץ הילדים, וגם לא הייתה אפשרות של הקלטת סדרה ואז זה היה חוסך לי המון, כל ערב ללחוץ על כפתור הקלט. כי שוכחים או מתעצלים
אז תכניות אחרות שמשודרת לפניי מזכירות את התוכניות שיבואו אחרי.

maymay77

New member
נכון זה באסה?

גם אני לי יש יס מקס וקנינו אותו במחיר המלא..
ואני עשיתי גם שזה יקליט לי את כל הסדרה..

הפורום הזה בזמן האחרון נהיה מידבר

אני עוד מעט לכל הודעה שלי אני יביאי גדרות וישים שלט"שטח צבאי סגור" רק אל תיבכו לי אחרי זה שיש לכם שני עפיים או זנב

Meytar 888

New member
היה יחסית משעמם../images/Emo4.gif

עמית כבר לא חמוד
יחסית לכל הפרקים זה לא היה פרק משו... מקווה שמח יהיה יותר טוב ושצורי ינצל

lital20076327

New member
איזה באסה שהוא מהרעים..אוף..אני עדיין...

אני עדיין בשוק שהוא מהרעים איזה עצבים!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיזהה מאאאגנייייב!!!../images/Emo58.gif

חחחח רק עכשיו ראיתי את ההצצה וגיליתי שצדקתי במה שכתבתי בפורום עוד מלפני זה, למשל שצורי ועמית יילחמו, ושצורי יפשיר (רק לא חשבתי שהוא יפשיר את עצמו XD). וואי! כשראיתי את שאול השורף אתם לא מבינים איך התרגשתי, זו בדיוק הסיטואציה שתיארתי לעצמי אם הם היו נפגשים, חחח זה שני הנפילים שהכי אהבתי ושניהם היו בקרב והושמדו (אבל האמת ששאול היה צריל לנצח, אש ממיסה קרח P:). יש לי עוד הרבה מה להגיב (אפילו רק על הקטע הקצר הזה) אבל אני אשמור קצת למחר :].

למעלה