הנקמה

gargameI

New member
עדכון מצב של המסכן

טילי הגנה אווירית 356 מפציצים 41 צוללות 40 טילים נגד טילים 27 מסוקי תובלה 50 מסוקי קרב 34 מטוסי ביון 65

661994

New member
טרור

כמה מילים על טרור: מפרי הסכמים,בוגדים,חסרי מילה,ובקיצור ברית שאליה אני לא הייתי בא אתם סיכמתם שתפסיקו לתקוף את אסף הפרתם תהסכם אני עדיין לא יודע אם AIS עומדת להכנס פה אבל תהיה בטוח שאני נכנס לטובת שאדוס בברכה,תומר

thesharkman

New member
רגע איזה הסכמים בדיוק?

איפה כתוב שיש לנו הסכמים עם מפקירים? הבן אדם מטייל בין בריתות מעביר חומר שהוא רואה בפורום שלנו לברית אחרת איפה בדיוק אנחנו כאן מפירי הסכמים? לגלות את מה שכתוב בפורום של ברית זה לא נחשב ריגול?

werds

New member
יש דברים שאתה לא יודע תומר

חבל שאתה אומר סתם דברים פה על גבי הפורום אם תרצה תדבר איתי במסנג'ר ואני יסביר לך כמה דברים אתה גם לא ממש מפחיד עם היציאות האלה אממ בוגדים? במי בדיוק בגדנו? בקיצור אני לא מתכוון לנהל איתך שיחה אם אתה רוצה לדעת מה קרה תדבר איתי במסנג'ר [email protected]

cohenman

New member
לך תחפש את החברים שלך

חושב שאני פוחד מהברית בדיחה שלך ככה יעשה למרגל אצלנו בברית נקודה

cohenman

New member
לא עצבני :) תקיף

חחחחח לא אהבתי את גישת ההתנשאות שלך בטח ובטח שאתה מנהל ואמור להיות ראלי אוביקטבי ולשמור את הדעות לעצמך תחשוב שמנהלי טרור היו מכפישים את AIS בפורום זה לא מכובד בכלל ופגוע ביחסים בין הבריתות

661994

New member
כן עידן אבל אתה שוכח מישהוא

קיק אס או לפי איך שיוסף קורא לו: קוסטה כל הזמן מקלל :]

werds

New member
תגיד לי מה הקשר בין מחט לתחת

מה אתה רוצה מקוסטה עכשיו?

661994

New member
ממנו(כלום)

עכשיו כלום אבל הוא בדרך כלל מקלל כל היום מה קרה כולם עצבניים היום

lidor500

New member
חחח עידן אפשר לחשוב אתה היית

אובייקטיבי כשניהלת את טרור!

blubel

New member
AIS זו לא ברית בדיחה!!!

ואל תשכחו שיש להם את TUF! אז נא לא לזלזל

werds

New member
אנחנו לא מזלזלים

אנחנו פשוט לא מפחדים מהאיומים של תומר מנהל AIS בזמן האחרון אני יגיד את זה ביותר פשוט AIS-אתם רוצים לתקוף? בבקשה תעשו את הצעד הראשון כנ"ל גם שאדוס

blubel

New member
לא להתגרות בבקשה...

אנחנו נברר את העניינים כשהעניין ירגע!

למעלה