הנקמה

blubel

New member
ממש ממש לא...

אני לא דורון!!! אני ****** ואני גאה בשמי... ותאמין לי... שאל את כל מי שמכיר אותי...אני לא אוהב שקוראים לי בשמי הפרטי... דבר שני... אני בטסט בברית TEROR

111dolev111

New member
חחחח אני זוכר את זה חחחחחחחחחח

"אני ****** ואני גאה בשמי... ותאמין לי..." לא ניראה לי שאתה כל כך גאה בשמך........... השם שלי זה דולב

111dolev111

New member
../images/Emo45.gif AIS ילאו תקפו יש לכם גבבבבבבב

רק חבל שנגד טרור.... טרור לא יעשו כלום לAIS טרור חלשים......

111dolev111

New member
ווואי איזה מנהל אדיררררררררררררררר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם אתה רוצה שAIS תהיה קימת תתחיל קצת לישתוק חחחחחחחחחחחח קח את זה כעצההה יוספה דבר עם תומר.. אל תבינו לא נכום אין לי בעיה AIS תושמד.. הבאסה זה שTUF תיסבול קצת למרות שטרור לא כזאת חזקה...... טרור=פוזה לא יותרררררררררררר

יוסף1122

New member
שמישהו יגיד לי מה הוא רוצה

דולב אמרת לי משפט פעם "שתיקה שווה זהב " תבין לבד

lidor500

New member
תגיד לי אתה בעד טרור

או בעד AIS? פעם אתה מקניט את AIS ופעם את טרור.. יאללה חברה תתאחדו ותורידו את דולב!

werds

New member
הוא ממורמר

הוא ממורמר בגלל שהוא הקים ברית קטנה עם ניהול כושל- ברית IDA שלא מתקרבת לרמה של ברית טרור

111dolev111

New member
כנס....

"הוא ממורמר בגלל שהוא הקים ברית קטנה" איךש אני זוכר את IDA היא לא היתה קטנה.... "שלא מתקרבת לרמה של ברית טרור" בזמן שIDA היתה קימת טרור לא היתה מיתחרה... "הוא ממורמרו" המישחק הזה לא משפיע לי על החים בניגוד אליך שמהישחק הוא החים.......

werds

New member
התכוונתי לממורמר במשחק

ובקשר לשאר הדברים שאמרת אתה פשוט לא שווה תגובה

111dolev111

New member
לא ניראה לי שכל כך קשה להוריד אותי

חחח ואני עדין "מקניט" את AIS.... פשוט אני אומר שטרור הם סתם פוזה.. .... טרור לא עשו כלום ....... בניגוד לDFA שמצליחים לעשות דבירם יפים...

thesharkman

New member
דולב לא יודע מה איתך

אבל איפה בדיוק כתוב שאנחנו בכלל מנסים?

למעלה