הנקמה

Mellow29

New member
הנקמה ../images/Emo13.gif

IIB 1974 - מדינה דירוג 8 של ברית ShadowX איבדה בשלב הראשון של המתקפה ע"י ברית Terror כ-90 מיליארד
בהמשך היום היא אמורה לרדת לכוח נמוך מ-20 מיליארד, ובכך להשלים מכה קטלנית :) מי שמעוניין לעזור בהפלת דירוג 8, מוזמן להמשיך - עוצמה כללית: 42,345,861,884 (אבל עד 6 בבוקר כולם יכולים לתקוף אותו) טילי הגנה אווירית 653 מפציצים 61 מטוסי ביון 103 מסוקי קרב 47 מסוקי תובלה 50 צוללות 40 סך הכל אדמה פנויה: 2,334 סך הכל אדמה: 4,354 צריך לתקוף הרבה הפצצות אוויריות דרך תגובה מוגבלת ומבצע ג'וקר דרך הפצצה על מנת לפגוע בטה"א ולאחר מכן לפגוע בצוללות עם מסוקים נגד צוללות ושימוש במתקפה הפתעה מהמעמקים
בהצלחה בהפלת מקום 8 Terror 4 ever

Mellow29

New member
הערה ../images/Emo140.gif

טילים נגד טילים: 27 (ברמה 100 - מלמחת הכוכבים האמריקאית)

theor9

New member
יאללה טרור תשמרו לי אותו אני רוצה

לתקוף עוד כיומיים

werds

New member
זה כל הצבא

טילי הגנה אווירית 653 מפציצים 61 מטוסי ביון 103 מסוקי קרב 47 מסוקי תובלה 50 צוללות 40 סך הכל אדמה פנויה: 2,334 סך הכל אדמה: 4,354

theor9

New member
דבר איתי מחר או היום במסנגר אני

חייב לדבר איתך קוראים לי theor9 במסנגר

Mellow29

New member
הוא תכף יורד מהעשיריה, תמהר ../images/Emo13.gif

תן אווירית מבצע ג'וקר ואווירית בתגובה מוגבלת

werds

New member
../images/Emo41.gif

לפני עוצמה כללית: 131,926,311,884 אחרי עוצמה כללית: 42,147,861,884

moshikombg1

New member
עיש לי שאלה כנסו

אם אני יתקוף אותו טילי ההגנה אווירית שלו יעבדו הם יפעלו נגדי הם יכולים להוריד לי את המטוסים? אני ממש הולך לתקוף. רק תגידו אם אני תוקף ג'וקר אז חלק מהמטוסים שלי יכולים להיות מושמדים בגלל טילי ההגנה אווירית?

Mellow29

New member
לא, תתקוף ג'וקר ותנצח ../images/Emo13.gif

תתקוף את 2 המתקפות ואתה לא תכשל- תגובה מוגבלת > הפצצה אווירית הפצצה> מבצע ג'וקר

moshikombg1

New member
אבל תיכנס...

יש לו טילי הגנה אווירית 653 הם לא עובדים עליי משגרים עליי ?כי יש לי מטוסי קרב דרגה 20 ומפציצם 25 ואני יוכל לפוצץ לו מלא וחזק מאוד אני יכול לתקוף...

Mellow29

New member
אם אתה רוצה הדרכה אז

תכנס למסנג'ר שלי [email protected] בכל מקרה - מול 2 המתקפות הבאות טילי הגנה לא משפיעים וצריך אם אני לא טועה 50 מטוסי קרב ו-24 מפציצים תגובה מוגבלת > הפצצה אווירית הפצצה> מבצע ג'וקר טה"א לא משפיעים במתקפות האלה:)

lidor500

New member
לא זה לא נכון!

עשיתי היום מבצע ג'וקר נגד מישהו והלכו לי כ-90 מטוסים!!!!11 סאמק רק אותי המשחק שונא! אחר כך עשיתי מתקפה נגד מישהו והלכו לי 18 אלף חיילים! ערן אם אתה שונא אותי תגיד לי כבר עכשיו! אנחנו נסגור חשבונות רק תגיד מקום ואני בא!!! סתםם אתה בן 30 ומשהו אתה תקרע אותי בקלות אבל ערררןןן קלוט המשחק שונא אותי תגיד לו שאני בחור טוב ויש לי ילדים והוא לא צריך לשנוא אותי (אין לי ילדים אבל אולי הוא יתרכך..)

blubel

New member
בעעעעע

בבקשה... לפי המכות שהוא קיבל והכוח שהוא איבד...אני מבקש בכל לשון של בקשה!!! לר לתקוף אותו יותר... בבקשה בבקשה!!! כמה בנאדם צריך לשלם...בסדר...עשה טעות... קיבל מכות... לא צריך להמשיך !!! מקווה שהבנתם את כוונתי

gargameI

New member
עשיתי לו ג'וקר

2,869,800,000 כח הלכו לעזאזל זה לא הרבה אבל אני פשוט נהנה מהמחשבה שתקפתי את מקום 8

yardiboom

New member
לערן

השרשור הנ"ל מראה לנו כמה קשה לתקוף ולהצליח להוריד משמעותית תראה כמה אנשים צריך בשביל זה וזה רק מראה לנו שצריך לייש את ההצעה ולתת לה ניסיון אם זה לא יהיה מוצא חן בעיני רבבים תבטל אותה

למעלה