הנקה בפומבי

n o m n o m

New member
אפרופו שירותים...

אני חיה בניו יורק. הלכתי השבוע לחנות גדולה מאוד למוצרי חשמל, ואחרי שהות ממושכת בחנות מאיה היתה רעבה. חיפשתי מקום להניק אותה וממש לא מצאתי. לא היה אף כיסא בכל החנות ולא אף פינה שבה יכלתי לשבת. אז ניגשתי לאחד העובדים ושאלתי אם יכולים למצוא לי מקום להנקה. קראו למנהל ומה לדעתכן הוא עשה? הוא הוביל אותי לפינת ההחתלה בשירותים, שם לי שם כסא ואמר לי שאני יכולה להניק שם. היו לי פשוט דמעות בעיניים. אמרתי לו שבאמת תודה אבל שם אני לא מוכנה להניק גם בשום מחיר שבעולם. מזלי שהיתה שם עובדת בהריון שבקשה ממנו לאפשר לי להניק במשרד שלי ואחרי שהוא הרהר עם עצמו החליט שזה אפשרי. אני עדיין לא יכולה להשתחרר מהעלבון שבהצעה הראשונית שלו.

אני חשבתי שבניו-יורק המצב טוב יותר

בעלי עסקים לא חושבים על הצורך למקום הנקה, ולכן כשבעל עסק נתקל במקרה כזה הוא מאלתר, והכי קל למצוא מקום מאולתר בשירותים, הוא פותר גם את בעיית ההנקה מול הלקוחות וגם פוטר את עצמו מהצורך למקום הנקה על חשבון שטח החנות. וכמו כל דבר גם כאן הפיתרון הוא:כסף. אם בעל עסק יתקל לעיתים קרובות בנשים שרוצות להניק הוא יבין שהוא עלול לאבד לקוחות לצמיתות. וזה כבר לא כדאי... חוצמיזה תמיד אפשר לשלוח את בעל העסק לאכול את ארוחת הצהרים בשרותים כמחווה ל"פינת ההנקה" של החנות.

ממולדה

New member
זה יותר פשוט מזה

או שאשתו שלו לא היניקה, או שתמיד זה היה במקום מסתור, ומן הסתם לא נמשך הרבה זמן. גם בעל עסק הוא אדם ששייך לחברה, ומבחינה זו אינו שונה מגברים אחרים שסופר עליהם בשרשור הזה (או שמשתתפים בו
).

כן, זה ממש מגעיל. תינוק. איכס.

הבעיה הכללית של החברה שלנו היא שמפרידים. תסתכלו ברחובות - אין נכים (בינכה אין להם איך לעבור/לגשת), אין פעוטות וילדים (מאופסנים ל 8-9 שעות במסגרות), אין זקנים (הם בבתי האבות עם החצר הפרטית. אפילו בבתי האבות מפרידים את הסיעודיים כדי שחלילה אף אחד לא יזכור שהוא עלול להגיע לשם), אין נשים-שכרגע-ילדו (הן בבית, מיניקות, כדי שלא תשמע גרעפס של תינוק). אפילו שוטה הכפר כבר לא קיים. הוא מאושפז (אולי בכפייה). יש מקום רק לצעירים, בריאים, יפים, חזקים.

Shellylove

New member
הו, לקחת את זה רחוק

לפחות אצלי בסביבה יש הרבה זקנים והרבה נשים אחרי הלידה ברחובות ובגינות. באמת הרבה. ושוטי כפר? המממ..., סתם שוטים נחשב?

הילהל

New member
ממש לא רחוק

עוד הייתי חושדת בתבשילית שהיא קראה את פוקו. כי אם לא - היא חושבת כמו אחד מגדולי ההוגים הפוסט מודרניים, ככה בלי להתאמץ. בספריו הוא כותב הרבה על ההפרדות שבחברה המודרנית ("תולדות השיגעון בעידן התבונה" הוא ספר שלם על יצירת בתי חולים פסיכיאטריים. ישנם גם מאמרים על בתי כלא, בתי חולים, בתי ספר, על הוצאת המיניות אל מחוץ לגדר ועוד). חוסר סובלנות נוראי, שליטה במחשבה ובהתנהגות בדרכים שאנחנו אפילו לא מרגישים. ועוד, ועוד. (ומה מצחיק? שהמרצה שלימד אותי על כל זה חושב שהנקה זה נוראי!)

כרמית מ.

New member
ותינוק שאוכל מבקבוק?

גם הוא מגהק, וגם הוא פולט (אפילו יותר). ובכלל - האם אמא של התינוק אמורה להסתגר בבית? או שמא התינוק אמור לחכות חצי שעה-שעה עד שיגיעו למקום לא ציבורי והוא יוכל לאכול? ב"איזורי החיתול" אין איפה להניק (שירותים...), ואני אבחר להניק שם, כשאתה תבחר לאכול בשירותים, גם.

כל כך מבינה את הנפש העדינה

אולי שווה לשקול ברצינות את הגבלת שיעור הלידות במדינה? זה עשוי לפתור חלק מהבעיה בכל אופן... ועד אז חייבים לחיות עם האיום מתמיד שכל ביקור במסעדה עלול להפוך לחוויה מחרידה של חשיפה לתועבה הנקראת תינוקות

rnati

New member
../images/Emo9.gif 90% מניקות

בררתי (בכל זאת היונקת שלי בדרך לפה) קצת ומסתבר שבהודו 90% מהנשים מניקות. העניות בפומבי והעמידות יותר בצנעה (=בחדר פרטי)

ענתש

New member
אגב - היה כתוב בעיתון שאיזו מדינה

(לא זוכרת) בארה"ב הוסיפו תיקון לחוק שלהם שהנקה בפומבי תחשב חוקית. באותה הכתבה היה מצויין שבישראל עדיין הנקה בפומבי, רשמית, נחשבת התערטלות בפומבי ואינה חוקית. עקרונית - מותר לעצור אישה שמניקה בפומבי על עבירת מוסר בארץ כי לחוק הזה לא הוסיפו סייג שמוציא מן הכלל אישה מניקה.

תּמר

New member
מה הסייגים של התערטלות

חשיפה של חלק מסויים מהשד? הרי נשים הולכות עם מחשופים, שחושפים הרבה יותר שד ממה שאני חושפת בשניונת החיבור.

ענתש

New member
לא יודעת. אני לא עורכדינית. רק

מצטטת מה שקראתי. אשמח אם מישהי שמבינה בזה תספר לנו עוד.

סליחה? ומה עם מכנסי הגזרה הנמוכה

שכל הבנבנות (בין רזות ובין אם שמנמנות עד שמנות מאוד) לובשות? אני כבר לא מדברת על הטאיירים שנשפכים החוצה כל עוד נפשם בם אני מדברת על זה שכשהן מתיישבות רחמנא ליצלן (וכשאת יושבת בדיוק מאחוריהן, גוועלד) כל הטוסיק בחוץ!!! ותמיד התחתונים הם מזעזעים כאלו. או חוטיני. או שגם הם בגזרה נמוכה ואז רואים חריץ שלא יבייש אינסטלטור מומחה. בבעעעעההההה

למעלה