הנקה בפומבי

שויו

New member
פתאום מפריע למישהו לראות ציצי??????

חצי מבנות עם ישראל הולכות עם הציצי בחוץ בלי להניק ואני רק רואה את הראשים מסתובבים אחריהן או נכנסים להן יותר עמוק למחשוף. אז מה מפריע פה? הפטמה??? אני שולפת כהבן שלי רוצה לאכול.בצניעות, בלי לחשוף הרבה. זהו זה. ומי שזה מפריע לו , שלא יסתכל!

תּמר

New member
הקטע הוא שאי אפשר לראות את הפטמה

בזמן שמניקים. גם אני תהיתי על העניין.

אבלפעמים היא מציצה לפני/אחרי

(עדיין לא סיבה מספיק טובה כדי לא להיניק בפומבי)

ג ל י 1

New member
גם אני מהשולפות!

אתמול הינו בחתונה וכשזיו רצה לאכול ישבתי בפינה ושלפתי! הילד שלי רעב! וזה הכי חשוב לי, לעזאזל למה ה' ברא לנו את הציצי?! לא רק ליופי זה בטוח! זה הכי טבעי בעולם, ככה הטבע בנוי!

לפעמים ציצי זה רק אוכל

ולעומת 90% מבנות המין החזק שאני רואה ברחוב אני ממש צנועה וחסודה, גם כשאני מניקה. אנשים כמוהו לא מזיזים לי וגם לא יזכו להתחשבות מצידי. יש לי הרגשה שמאחורי הפגיעה כביכול לא מסתתר רק"לא רגיל לראות מניקה" אלא יותר "לא רגיל לראות אישה שלא עושה שמיניות באוויר כדי לרצות אותי". מענין אם גם החלפת חיתול לתינוק מהווה הטרדה מינית בעיניו.

טעם לפגם לא = הטרדה מינית

התהיה שלי היתה על כך שיש מי שרואה כוונה מינית במקום שהוא איננה. גם אני לא נוהגת להחליף חיתול במקום שזה יכול להוות מטרד מסיבות הגיניות ומסיבות ריחניות
. למשל לא הייתי מחליפה בעגלה באמצע מסעדה, אבל כן הייתי מחליפה על שמיכה על הדשא בגן משחקים.

זה נובע מחינוך

גבר שמפריע לו הנקה בפומבי זה תוצאה ישירה של חינוך במשך דורות שלמים. תת מודע של גברים שהנקה זה אחד הדברים הנשיים ביותר, ולכן הצורך שהנקה לא תהיה מולו. בדיוק כמו שהוא ראה את אמא שלו או אחותו או כל קרובת משפחה אחרת מניקה בסתר והרחק מעינהם של גברים. ולכן התיסכול או הכעס כשהוא רואה פיתאום אישה מניקה בפומבי. מעניין שדווקה בשבטים עתיקים או בהיסטוריה הרחוקה יותר נשים היו מניקות בפומבי כשיגרת חיים,ואף גבר לא ראה בזה משהו יוצא דופן. אני מבין את המניעים של גבר שחושב שהנקה בפומבי זה "פויה". אני לא יכול לקבל את זה....סותר?לא חושב.

גם שוביניזם נובע מחינוך

וגם גזענות וגם אנטישמיות. הפחד והסלידה משונות וממי שלא נוהג בדיוק כמוך. אני מבינה שזה נובע מחינוך , אז המניקות בפומבי "יחנכו" אותו להתרגל.

Shellylove

New member
אז למדת משהו, מה?../images/Emo13.gif

מי יכול למצוא את השרשור של אז?

למדתי,מודה באשמה../images/Emo13.gif

רק חמור לא משנה את דעתו...כך אמר מי שאמר, עדיף לחנך מגיל קטן שאישה מינקת זה לא בושה, כדי לנסות למנוע תופעת עויינות כלפי אימהות שמניקות בפומבי. אני לא חושב שגברים שמתנגדים להנקה בפומבי זה נובע מדיעות שוביניסטיות, זה בא יותר מתוצאה של פחד של הגבר משינוי הסטטוס שהורגל בה, וכל שינוי גורם להיתפס לדיעות קצוניות ושוליות,

זה נובע *גם* משוביניזם

מהשרשור נוצר רושם חזק של "מיידלע, אם את רוצה להניק אז גם תשבי בשקט ותסרגי גרביים". אני דוחה את הנסיון לצמצם את מגוון הבחירות שלי ל"הכל או לא כלום". מכניסים את כולנו לשבלונות: או שאת אשת קריירת שעובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה או שאת אמא אדמה, יחפה במטבח, מניקה ובהריון תמיד. יש שם כמות נאה של פנינים לגבי הנקה וחוסר הידע בולט לכל מי שקצת מתמצא - כמה בורות! אמנם זו לא בושה לא לדעת, אבל זה גם לא כבוד גדול לכתוב שטויות בכזאת נחרצות. אז אם נקרא שם רק חלק מההודעות - אין דבר כזה בלבול פטמות (הכל קונספירציה), אישה בתפקיד בכיר לא יכולה לעבוד ולהניק. היא חייבת לבחור והשאיבה מוצגת כפתרון פשוט ונוח לאם.

שוביניזם חבוי

בשרשור שנוצר בקומונה יתכן ומדובר בדיעות שוביניסטיות, אבל בקשר לגברים שנרתעים או נבוכים שאישה מינקת מולם-לא מדובר רק בשוביניזם. כפי שכתבה אחת מהפורום כאן "חמיה מרגיש לא בנוח שהיא מניקה מולו". ישנם גברים ליברלים ומודרנים שהם חשים "לא בנוח" מול אישה מינקת. אני לא חושב שההרגשה הזאת מוצדקת, אני רק יכול להבין מהיכן מגיעה ההרגשה הזאת כשהוא רואה מולו אישה מינקת,ולא תמיד מדובר ממניעים שוביניסטים.

רגע שליברית../images/Emo132.gif

מינקת- אישה המניקה תינוק לא לה. מניקה- הפעולה עצמה. אולי גם שם תאר, לא יודעת.

../images/Emo45.gif אוקי לא רק, אבל גם

אני מסכימה עם דבריך שיש מי שחש לא בנוח ליד אישה מניקה והוא לא בהכרח שוביניסט. אבל לא יכולה להתשחרר מהתחושה שלפעמים זה כן נובע מהרצון "להחביא" אותי ולא לאפשר לי לבוא בחברה. בנוסף, היתה שם גם הרחבה לבחירות אחרות ושלילה של אורח חיים מסוים. קשה לי לנסח במדיוק מה הפריע - אבל אני לא מקבלת את השקפת העולם שמקטינה אותי, מתיחסת לבחירות שלי כלא לגיטימיות (כי עברתי "שטיפת מוח") ומגבילה אותי לבחור בין שתי אופציות בלבד במקום עולם ומלואו. ומבחינתי זה תופס גם לגבי גברים.

Shellylove

New member
נכון, יש כאלו שחשים "לא בנוח"

מול אישה מניקה וזה לא קשור לשובינזם. יש גם נשים מניקות שחשות לא בנוח להניק בסיטואציות מסוימות. אתה יודע מה? אני מניחה ש"אפילו" אני ארגיש לא בנוח להניק מול נגיד לקוחות שלי (בעיקר אם מדובר בפעוטה ולא תינוקת בת יומה) אז ראשית, באמת ככל שהמחזה של אישה מניקה ותינוק יהיה נפוץ יותר, כך העין תתרגל (וגם הלב). שנית, בד"כ אפשר למצוא פתרונות שימנעו את המבוכה וזה קשור לנימוסים וקודים חברתיים.

TheChessMaster

New member
יש מקומות שזה לא חוקי להניק בפומבי:

חוץ מזה בן אדם שאוכל אורחת צהריים או בוקר באיזו מסעדה לא צריך לראות ציצי מול הפנים. ולא לשמוע גרפסים ולראות תינוק פולט לו מול הפנים. זה מעבר למיניות. למרות שאם הציצי מספיק יפה וגדול אז גם גברים מסתכלים . אבל בעיקרון זה לא יפה. יש איזורי חיתול שם אפשר גם להניק.

המממ....

אני כשאני אוכלת ארוחת צהריים או בוקר או ערב או סתם אוכלת באיזו מסעדה לא צריכה: 1. לראות אנשים מחטטים באף 2. לראות אנשים שאוכלים בפה פתוח ויורקים תוך כדי דיבור. 3. להריח אנשים מפליצים תוך כדי. אני חושבת שזה הרבה יותר מגעיל מציצי או גרפסים או פליטה של תינוק, ועדיין לא מרשה לעצמי לחשוב אפילו שצריך לסלק אנשים כאלה מהמסעדה. אזורי חיתול? הצחקת אותי. מתי חיתלת פעם אחרונה תינוק? חוץ מבחנויות לתינוקות, כל אזורי החיתול (הנדירים בארצנו) הם בשירותים. לך אתה לאכול בשירותים!!!

למעלה