הנקב בחוץ ו...בבית

חופשי בבית - ובחוץ בכיסוי

כמו חיתול... לא בא לי שאנשים חוץ מבעלי ואחיות שלי יראו לי ת'ציצי...

הילהל

New member
עכשיו אני במצב בעייתי

בגלל הדלקת בשד גם כואב לי נורא ואפילו חולצה רפויה מציקה. וגם כשאני בדיוק בזמנים שהחום יורד אני מזיעה וחם לי ורע לי. אז מצאתי את עצמי פה ושם עם פלג גוף עליון חשוף, כי כל מצב אחר הוא בלתי נסבל. מפחיד אותי שההתערטלות הקבועה הזו תגרום להתערטלות אחרת להפוך ללא-סקסית. בעלי ביקש שאני אדחה את הפחדים האלה לעוד כמה שבועות... בחוץ אני אניק רק כשנצליח מיה ואני להתחבר בקלות, כי לא בא לי על מופעי חשפנות ארוכים. את יונתן הנקתי בקלות בחוץ אחרי שהפכנו ליעילים בהתחברות, בלי שאף אחד יראה משהו או יהיה מוטרד (כולל באמצע שיעור שהבאתי אותו אליו כשבעלי היה במילואים והבייביסיטר בבחינה).

yoyo10

New member
עדי נולד בקייץ והיה חם ואני דלפתי

רוב היום הייתי בכלל בלי חולצה הסתובבתי בבית בתחתונים הוא ראה אותי בלידה ממה בדיוק להתבייש?

גם אני מניקה מאוד בחופשיות בבית

למרות שבתחילה הבעל רצה שאתכסה בגלל הילדים הגדולים בת 12 10 בן 8 ובת 4 הסברתי לו שלא צריך להחביא מהילדים כי אח"כ הילדים מסתקרנים יותר והוא למד להתרגל לרעיון כמובן שלא חסופה לגמרי אבל גם לא מכוסה טוב.ד"א אנחנו חרדים. ליד הבעל לבד אף פעם לא הייתה התנגדות או הערה להתכסות ולא התבישתי להניק הוא אפילו נהנה לראות את הקטנה מתחברת ויונקת בכל פוזה . בחוץ גם למדתי להניק בחופשיות בלי להתכסות ובלי שיראו למורת רוחו של בעלי השמרן. מניקה מאוד צנוע וספונטני שאפילו לא שמים לב שהנקתי. פעם בעלי סיפר לי על חבר שאישתו ילדה והחבר קיטר על אישתו שכל הזמן צריכה להניק ומניקה בכל מקום לא דופקת חשבון שמה חיתול ומניקה גם כשהיא נמצאת בעסק המשפחתי (חנות משחקים)תופסת כיסא מסתובבת ומניקה אני הגבתי כל הכבוד כך צריך להיות. גברים שמרנים יותר מנשים!. שחלילה לא יראו את השדיים של אשתו זה מה שחשוב.

מניקה בכל מקום ומול כל אחד

מניקה לפי צרכי הלביבה ולא לפי עיני המסתכל.ואני כבר ציינתי כאן, שכאשר לא נוח לי כי אני מול כדורגלנים/חיילים/גברים צעירים/ ימבה דודים ודודות בחינה - אני מחזקת את עצמי בכך שיש בזה אלמנט חינוכי חשוב לצופים (ולכל הנשים שיניקו בעתיד בסביבתם). אני מנסה להתכסות, אבל לא עושה עניין. בהתחלה הייתי מגושמת וראו הרבה, היום רואים מעט עד כלום. ואצלי בבית כמובן שמניקה איך שבא לי. **שאלתי את בעלי מה תגובתו לשאלה.התשובה: כלהכבוד על ההנקה של אשתי. אחח.נחת** ולסיום- כתבו פה לפני כמה ימים, שההנקה מרגיזה אנשים כי היא מפקיעה את גוף האשה מהעמדה של "נצפה" - שצריך להראות יפה ולשמש לנוי.

tookmy

New member
בחודשים הראשונים

הנקתי בכל מקום וכל מצב. עם הזמן צימצמתי קצת כי גיליתי שזה מפריע ליונקת הסקרנית שלי להתרכז ושהיא זקוקה לשקט ופרטיות או שהיא מרימה את הראש כל שניה. בהתחלה המשכתי להניק ככה בכל מקום כי חשבתי שיעבור לה, מאחר שלא עבר ורק נעשה קרקסי יותר כי היא גם רוקדת תוך כדי, הרבה פעמים אני מעדיפה פינה שקטה יותר.

עוד דוסית..אני מניקה רק בבית/

בחדר אצל אחרים או בחדר מדידה בקניות/באוטו ולא מטערתלת, מולבעלי, אני מניקה אבל רק עם בגדים עלי,ליד הבנות-עכשיו,התחלתי להקפיד להיות עם חולצה, אבל אני ככה כי אני פשוט לא מצליחה להניק"בצניעות"ותמיד רואים לי חצי שד ובטן והבנות שלי לא מוכנותלשמוע על כיסוי!

אמממאאא

New member
דוסית ומניקה בכל מקום

גם לי כבר יצא להניק בתקיעת שופר,קריאת מגילה קידוש וכ"ד. היום כשאני מניקה פעוט בן שנתיים,הגבלתי הנקה מחוץ לבית למקרי חירום בלבד... לא מסתתרת ולא הולכת לחדר,גם לא חושפת כלום. לפני חודשיים היינו בבר מצווה שבת שלמה עם המשפחה של גיסי שהם "משפחת רבנים מעדה מסויימת לא חשוב איזו..." גיסתי "הזהירה" אותילא להניק לידים. היה מעיק עד שנשבר לי וישבתי רחוק ולא דפקתי חשבון... אני לא מתביישת בהנקה,מי שלא מניקה שתתבייש.

תּמר

New member
אני מניקה מול בעלי

ומול בני משפחתי (לא מול בני משפחתו של בעלי או חברים שלו) וגם בחוץ הנקתי בלי בעיה, אבל גם בלי לחשוף את הגוף. עכשיו הקטנה שלי גדולה, וממש לא צריכה לינוק בחוץ. בנוגע לפירסום תמונות - את מוזמנת לקרוא את המקרה שהיה כאן לא מזמן עם hila28: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=71747743&FlagSybase=1

ניצן 29

New member
מניקה חופשי

מניקה חופשי ללא כיסוים. בבית אני בדר"כ לבושה. כמובן שאין לי בעיה להניק ערומה ליד בעלי (אחרי מקלחת אם לא הספקתי להתלבש). חוצמזה מניקה בכל מקום בלי כיסוים. לא מתאמצת להסתיר וגם לא להראות. לצערי בתי מוכנה לינוק (כמעט) רק במיטה שלי ובשקט ככה שהנקה בציבור הולכת ומצטמצמת (אני עדיין מנסה).

Shellylove

New member
שמרניות???../images/Emo2.gif

וואלה, את זה עוד לא אמרו עלי אף פעם. אני אישית לא מעלה בכלל תמונות באינטרנט, לא של ילדיי ולא שלי (גם אני לבושה שריון קשקשים). זה נראה לי מאד לא בטוח. ולגבי הנקה- אני מניקה בכל מקום בחופשיות. אני לא מתכסה כי אין צורך להתכסות, אני לא מעורטלת.

שירהאמא

New member
תודה!!!!ו...שאלה

רציתי להגיד שאנדהמתי ממהירות התשובות וממספר התשובות (כזכור אני חדשה כאן) ששלחו בנוש שהעלתי :הנקב בחוץ...ובפנים אני רוצה להתנצל על כך שחשבתי שאתם שמרניות זה ממש לא ככה אולי...הפוך.רוב הנשים שענו, אפילו הדתיות, פחות שמרניות ממני.(והשתכנעתי שאולי באמת לא כדאי לעשות גלריה ואם מישהי רוצה לשלוח תמונה זה החלטה אישית שלה) כל התגובות שעלו העלו לי את הנושא הכללי יותא ריך אני מתלבשת( או...לא מתלבשת) ליד בעלי.אני שכנראה אני שמרנית לא יעיז ללכת טופלס ליד בעלי והתגובות שלכם מתחילות לשנות את דעתי. ורציתי לשאול(למרות שאולי זה לא הפורם המתאים טאבל מצד שני זה עלה לי מתוך התגובות)על הנושא הזה:כשאנחנו לא מניקות,איך נסתובב ליד הבעל?

תּמר

New member
אני בד"כ לבושה

אין לי בעיה להתלבש ליד בעלי, אבל אני לא מסתובבת טופלס וגם לא בבגד ים. לא עניין של תעוזה אלא של העדפה אישית. (וגם התחשבות בעובדה שיש עוד ילדים ואנשים בבית מלבד בעלי, ולידם אני הולכת לבושה בלבד) אגב, מכירה את מאמר ההנחיות לכתיבת הודעה בפורום?

צימעס

New member
אני חשה אי נוחות מסוימת

עם השאלה הזאת. צר לי. (אולי היה לי קל יותר אילו היא היתה באה מאשה שאני מכירה.)

tovim

New member
איכשהו גמלי זה מציק

למה זה צריך לשנות למישהי איך אנחנו מסתובבות בבית???

שירהאמא

New member
סליחה

אני ממש מצטערת.אם אתם יודעות איך למחוק את השאלה אז תעשו את זה בבקשה.אם ישר שתיים מרישות ככה אזסימן שטעיתי.סליחה

T noki

New member
לא הבנתי את השאלה

(וגם לא את הרלבנטיות שלה לפורום, אבל לא חשוב
) מה זאת אומרת איך נסתובב ליד הבעל?

limim

New member
בבית - בחופשיות גמורה ליד הבעל

הוא נורא נהנה לראות אותי מניקה
עם משפחה/חברים אני מכסה באופן מינימלי, תלוי במידת הקרבה. בחוץ - זורקת על עצמי איזה חיתול בד או שמכסה עם החולצה. בכל מקרה, משתדלת למצוא איזו פינה אינטימית. סיפור קטן: בזמנו, כשהנקתי את איתי (עד גיל 10 חודשים. בן 3 וחצי כיום) הייתי כ"כ גאה על כך שביכולתי להניק (חששתי שלא אוכל לייצר חלב ונתבדיתי. סיפור ארוך) ששלפתי את הציץ בלי בושה ליד האחים שלי בין היתר. אחד מאחי, שכנראה היה נבוך ממראה אחותו המערוטלת (אשתו לא הניקה בזמנו) אמר לי "בוא'נה לימי, סחתין על הפטמות!"
היום זה מצחיק אותי, אבל אז נורא התפדחתי וכיום, כשאני מניקה את אביב לידו - אני משתדלת לא לתת לו סיבות לעוד יציאות כאלה

למעלה