הנקב בחוץ ו...בבית

שירהאמא

New member
הנקב בחוץ ו...בבית

שלום לכולם שמי שירה ואני חדשה כאן, אני אמא ליפית בת חצי שנה.בעקבות הדיונים האחרונים לגבי הנקה בפומבי גיליתי את הפורום הזה. רציתי לעלות שאלה שקצת התלבטתי בה.כולם מדברים על הנקה בפומבי,ורציתי לשאול איך אתם מניקות בבית?ממש בחופשיות?או גם מול הבעל אתם מתכסות?איך הבעל מגיב? איך אתם מגיבות לתגובה שלו? בסה"כ מתוך קריה מרופרפת בפורום ההרשה שלי שרוב הנשים כאן די שמרניות, ואני לא באה לשפוט.(למשל בפורומים דומים באנגלית נראה לי, ושוב בלי לשפוט,שיש יותר פתיחות.למשל אין כאן תמונות וגלריית הנקה של נשות הפורום) בכל מקרה אני ממש ממש נהנתי לגלות את הפורום ומקווה להיות פעילה בו

gudat

New member
את צריכה לראות מה קורה אצלינו

כשאני יוצאת מהמקלחת והקטנה כבר משתגעת (רבע שעה עם אבא בערב זה יותר מידיי בשבילה)- במקרה הטוב אני מספיקה לזרוק על עצמי תחתונים ובמקרה הרע... הנקה בעירום מלא! בקיצור: התשובה היא לא- לא מתכסה מול הבעל
. איך הוא מגיב? מבסוט כשזה המקרה הרע
. איך אתם מגיבות לתגובה שלו? זורקת לאויר הבטחות שלא יקוימו בקרוב!! (מקווה שלא הבכתי אף אחת).

ornak

New member
גם בעיה בהנקה בפומבי../images/Emo10.gif

גם בגלל שאני צריכה מקום נוח (כורסה או מיטה עם כריות), גם צריכה שקט, וגם סליחה, לא בא לי שכל העולם יראה לי את הציצי. בהחלט קטע מגביל מאוד ומבאס למדי
מול בן זוגי היקר מן הסתם אין לי בעיה להניק כמו שאמרה GUDAT בעירום ובכל צורה. מה ז"א שאני אתבייש ממנו?

היום כבר לא אכפת לי

שכל העולם יראה לי את הציצי. לא מעניין אותי כלום, רק שהקטנה תקבל את האוכל שלה בכיף

shapir1

New member
בבית אני מיניקה בחופשיות

ממש לא מתכסה. איך הבעל מגיב? הוא לא מגיב, אני בסה"כ מיניקה. בחוץ אני מתכסה בחיתול טטרה.

ליcות

New member
בבית - הכי חופשי בעולם..

ממש לא מתביישת ובטח שלא מתכסה. אחרי הלידה ההנקה כל כך כאבה לי שלא יכולתי לשים עלי חולצה (ולמען האמת גם לא היה ממש טעם - הילדה ינקה כל 20 דקות
), אז פשוט הלכתי טופלס. זה באמת הרגיש לי טיפה מוזר, אבל בעלי היה מבסוט מהנושא
. כמובן שמאז הכל הסתדר ואין ביננו שום בושה, ההפך - בכל פעם שאני מניקה הוא בא להציץ על הקטנה (אוהב לראות אותה יונקת
), ובכלל - הוא כל כך בעד הנקה שהוא ממש לא מבין למה לא כולן מניקות..

ornak

New member
זה שגברים בעד הנקה זה ברור

אולי הם יניקו קצת? יתחילו לטפטף חלב, לקבל גודש, לא לישון לילות, ולהיות צמודים לקטנ/ה. נראה אותם אז אם הם יהיו כל כך "בעד הנקה". ואז אולי הם יבינו למה לא כולן מניקות!

gudat

New member
את רצינית? ../images/Emo12.gif

כי אני דווקא שמעתי לא פעם ממס' 2 הערות נגד ההנקה, אז דווקא מאוד נחמד לי לשמוע על גברים שתומכים במאה אחוז (כי שלי תומך אבל צועק מטרנה כל פעם כשקצת קשה).

rnati

New member
על חבר שלנו מאיימים בבקבוק

כל פעם שהוא עושה פרצוף לאישתו (שמניקה מלא) היא מאיימת לתת בקבוק והוא נכנע

כתומה30

New member
גם האיש שלי הפך לתומך הנקה

אחרי חודשים של חינוך (או אילוף, תקראו לזה איך שאתן רוצות) - יש ברכה לעמלי: האיש נצפה, שלא בידיעתו, מספר בגאווה לזוג חברים בהריון שהקטנה (שנה+4) עדיין יונקת ושלא טעמה מעולם תמ"ל!!!! כשהוא נשאל עד מתי אני אניק הוא ענה שרק נוודא שהגמילה לא תצא יחד עם שינויים נוספים, כמו מעבר לגן החדש, כניסה לכיתה א' או הפרידה מהחבר הראשון...

דודולי

New member
../images/Emo45.gifגם שלי הצטרף למפלגה

מאז שאני בענייני הריון ולידה אני משתפת את בעלי הרבה בלמידה ובתובנות שלי בנושאים שונים (לידה טבעית, הנקה וכד'). יש לנו הרבה שיחות ודיונים וזה נורא כיף לי. הוא לא התחיל לקרוא בעצמו על הנושאים (אני גם לא מצפה) אבל הוא לומד המון דרכי והפך תומך נלהב בהנקה. זו גאווה גדולה בשבילי לשמוע אותו מסביר לחברים/ בני משפחה על החשיבות של ההנקה וגם לראות שהוא מפנים נושאים שונים. למשל: היינו אצל מכרה שיש לה תינוקת בת כחמישה חודשים ופטפטנו על ענייני תינוקות. בין השאר, היא סיפרה שהפסיקה להניק בגיל חודש כי "נגמר לה החלב". כשיצאנו בעלי אמר לי, כמה חבל שהיא לא ידעה שאפשר לקבל הדרכה וכן להמשיך להניק וכמה הוא שמח שאני כל-כך מודעת ולומדת את הנושאים האלה כי זה כל-כך חשוב. ביחד התלבטנו אם היינו צריכים לומר משהו (לטובת הילדים הבאים שלה) או שחבל לגרום לה עוגמת נפש, על "כשלון" ההנקה, שאולי ניתן היה למנוע אותו (אגב- אם הגעתן עד כאן, אשמח לשמוע דעתכן בסוגיה) ולשאלת השרשור: על הנקה בפומבי כבר כתבתי כאן מספר פעמים. בבית- מניקה בחופשיות וגם בחצי-עירום (אבל זו לא חוכמה, גם "בימי חול" אני די נודיסטית ליד בעלי
)

למעלה