שם המדריך - שחק איתה.....
ב בני ברקו New member 5/6/02 #18 אם - הנפשות ותוכנות - אז .... אם בשכאלו עסקינן - אז כדאי לראות גם את זה... יש כאן אפקטים מרהיבים כמו שבתמונה (שבקישור )ועוד...
אם - הנפשות ותוכנות - אז .... אם בשכאלו עסקינן - אז כדאי לראות גם את זה... יש כאן אפקטים מרהיבים כמו שבתמונה (שבקישור )ועוד...
P psa New member 6/6/02 #23 רק לשם ההגינות , אני רק הזכרתי שקיים אתר זה . לא זוכרת מי הביא לידיעתנו שקיים אתר זה. למעשה לו/לה מגיע הקרדיט. בברכה.
רק לשם ההגינות , אני רק הזכרתי שקיים אתר זה . לא זוכרת מי הביא לידיעתנו שקיים אתר זה. למעשה לו/לה מגיע הקרדיט. בברכה.
A amr riki New member 6/6/02 #25 האם ???????????? האם אחרי שהורדתי משם כפתור , אפשר לכתוב בתוכו מלל כבחירתי ? אם כן - איך ? אם לא - חבל ! ריקי
האם ???????????? האם אחרי שהורדתי משם כפתור , אפשר לכתוב בתוכו מלל כבחירתי ? אם כן - איך ? אם לא - חבל ! ריקי
P psa New member 6/6/02 #26 היי ריקי , צירפתי דוגמה לכפתור שהעתקתי לפאינט שופ פרו. אני בטוחה שאת יכולה גם לוורד או כל תכנה המאפשרת גרפיקה. בוחרת את הכפתור , רקע או כל דבר מהתכנה . את מבצעת העתקה >הדבקה בתכנה גרפית לפי רצונך. שם את מוסיפה מלל לפי רצונך ושומרת jpg . בהצלחה
היי ריקי , צירפתי דוגמה לכפתור שהעתקתי לפאינט שופ פרו. אני בטוחה שאת יכולה גם לוורד או כל תכנה המאפשרת גרפיקה. בוחרת את הכפתור , רקע או כל דבר מהתכנה . את מבצעת העתקה >הדבקה בתכנה גרפית לפי רצונך. שם את מוסיפה מלל לפי רצונך ושומרת jpg . בהצלחה
ל לירון2000 New member 7/6/02 #33 ריקי בקשר לכתיבה על .. הוספת תמונה, ובתיבה שנפתחת פשוט כתבי ריקי לאחר מכן קשרי לכתובת והכל עובד!
ש שלומי New member 6/6/02 #28 היי ריקי רק עכשיו ראיתי את ההודעה. אפשר לכתוב על כל דבר (לא רק כפתור) עם כמעט כל תוכנת גרםפיקה רצינית.
היי ריקי רק עכשיו ראיתי את ההודעה. אפשר לכתוב על כל דבר (לא רק כפתור) עם כמעט כל תוכנת גרםפיקה רצינית.