הנפשת מילים

לירון2000

New member
הנפשת מילים

מעונינת לקבל כתובות או תוכנות לאתרים בהם אפשר להנפיש מילים. (לכתוב את הטקסט בעברית ולאחר מכן לקבל אפשרויות להנפשה. בתודה מראש

ירון- שלום

אכן זכור לי שראיתי אתר כזה ( אם אינני טועה "בגיאוסיטיס" תמצא הפניות לכך - אם לא תמצא - אחפש עבורך. ( הבעיה לרוב עם אתרים אלו היא שקים קושי עם העיברית גם עם פונטים ובמיוחד עם כוון הכתיבה שצריך להיות משמאל לימין ואם זה יותר ממשפט - אז צריך לכתוב את כל המשפט מהסוף להתחלה- והיתי אומר שזה די מעצבן לעבוד כך. בכל מקרה יש גם תוכננות רבות שיעשו לך את העבודה הזו ( החל מ"אנימטגיפ"), ואפילו האופיס ובמיוחד ה- XP עושים זאת לגמרה לא רע.

Oti

New member
איך?../images/Emo41.gif

איך עושים הנפשה ב xp ?

בוקר טוב- אתיחס במהלך היום

לפי מצב הרוח של הראשונים הם בשביתה. אצלנו מנוצל לישיבות פדגוגיות ואני טס אז התיחסות רצינית יותר תבוא בהמשך... לבנתים יש דף וורד לטעימה ראשונית.

psa

New member
לירון , האם זה מה רצית???מב"ב קישור

האפקטים שבני מדבר עליהם זה כך : וורד (לא משנה איזה) בxp במקרה הזה: להכנס ל: עיצוב > גופן > אפקטי טקסט . קיימות מספר אפשרויות. לא לשכוח קודם לסמן את הטקסט הרצוי.... כדי לבטל חוזרים על השלבים באפקטים מסמנים "ללא "

לירון -אתרים להנפשה און לין

רצ"ב לינק של שפע אתרים בהם תוכלי לבצע הנפשות : כמו שאמרתי מראש צפויה בעיה עם העיברית . בחלק מהם ניתן לעשות שימוש גם בפונטים עיברים ( גם אם תצטרכי לכתוב במהופך ) עדכנני היכון זה עומד ואם הסתדרת - נסי גם את הפאורפוינט כמו שהצעתי. בכל מקרה עדכנני על קשיים ובעיות - אם יהיו ובתקוה שלא.

לירון - רצ" ב מצגת בתחכום...

לא ניתן לצרף מצגת כקובץ - אז היא רוכבת על הוורד- ולכן תצטרכי להקליק פעמיים על הצג שקופית ואז לראות את האפקטים. בתקווה שיעבור ויעבוד...

לירון2000

New member
הנפשות בפאורפוינט

את ההנפשות אני יודעת לעשות אבל איך הופכים זאת לתמונה ולאחר מכן מדביקים לאתר

מאשה- בוקר טוב

הקובץ עולה (בדקתיו במספר מחשבים ) על כן אין טעם להעלותו בשנית ( כי מן הסתם התוצאה תהיה זהה ) אין בקובץ הנ"ל כל יצירת מופת ( כך שההפסד לא גדול מידי ) סה"כ הדגמת הנפשת טקסט בפאורפינט XP שהיכולות שלו משופרות בהרבה בהשוואה לקודמיו. אם כוונתך היא שהשקף כן עולה - ורק ההנפשה לא עובדת, אזי, כדי להפעיל את ההנפשה יש להקליק עליו עם העכבר וזה כבר יפעיל את ההנפשה. סליחה שלא השבתי לך אמש- ( עיפות הישיבות הפדגוגיות - הן אשמות )

מאשה - בהחלט יתכן - פיספסתי...

בהחלט זה יתכן - פיספוס שלי בתצורת השמירה - אנסה לתקן ולשלוח מחדש...

מאשה- כנראה שלא אהבו את הרעיון...

ויש חסימה ע"פי נפח ( אעפ"י שהקובץ המעודכן קטן בנפחו מהראשון ) אם תרצי אעביר לך את העידכון במיל´ אם תעבירי לי אותו...

לירון2000

New member
אפקטי טקסט בוורד

האפקטים הנ"ל הם לא מה שאני רוצה כלומר אני רוצה שכל הטקס יופעל ולא רק המסגרת או הרקע. תודה על הרצון לעזור

psa

New member
לירון צרפתי לך קישור בהודעה לעיל

יש שם טקסטים באנימציה. יתכן וזה יעזור לך.

Elishabb

New member
שלום לירון

באתר המפגש, במדור animation יש קובץ בשם יוצר אנימציה.exe . הקובץ מתקין תוכנת אנימציה מבית Ulead. למען הסר ספק - זוהי גירסת lite הניתנת להפצה חופשית. התוכנה פשוטה וקלה להפעלה. מצרף קובץ שיצרתי עם התוכנה. אלישע

למעלה