הנפילים- לא משהו.

Billy Shirs

New member
הממ

לא אמרתי שיש- אמרתי שהם מנסים למנוע
וזה משהו שכל צופה יסניק יודע בשלב הזה...וחוץ מזה, בטח שזו העונה הראשונה כי אין שנייה

Billy Shirs

New member
תהיה

אבל בארה"ב זה ישודר רק בספטמבר. ויש ספוילרים, האמת, אבל אני יודעת רק קצת.

Billy Shirs

New member
אני מתה על אנדו...

הוא כזה יפני סיסי מוש
. נכון שהוא די לא שווה כלום אבל יש לו כזה ערך מוסף כמו שכתבתי

Billy Shirs

New member
אכן.

אבל אני מההתחלה חשבתי שהירו ואנדו הם הכי שווים שם. התחלתי לחשוב ככה מהקטע של ה"יוגורטו"XDD

Billy Shirs

New member
אז ככה:

נראה לי שלא הבנת אותי נכון. בתגובות הקודמות שלי לא הזכרתי את העניין של "צורי ילך לכלא" אפילו פעם אחת. אני התכוונתי לזה שהוא אמור להיות לכל הפחות מדוכדך אחרי הריגה של בנאדם, לא משנה מי. זה היה לפני שראיתי את פרק 30. אחרי שראיתי אותו, אני חושבת שזה נראה הרבה יותר אמין- האבל שלו על אביגיל למרות שהוא הציל חצי מדינה. ככה צריך להיות. בקשר לכלא, גם לי לא נראה שהוא צריך ללכת לשם- הוא פעל מתוך הגנה עצמית או ווטאבר, ואני שמחה שדילגו על איזו חקירה או שימוע או משהו (שזה כנראה מה שהיה קורה בעולם האמיתי) שבה היו מכריזים את זה באופן רשמי. אני מבינה את כל ההשלכות של עמית ואיש הגומי, באמת שאין צורך להסביר לי שוב. לדעתי טלקניזס היה פוגע בו, למצב של חוסר הכרה. והמצבים האחרים- אני באמת לא זוכרת אותם. כמו שאמרתי, יש הרבה. פעם הבאה שאני אתקל באחד אני ארשום ובסוף הסדרה אני אתן לך דו"ח מפורט
. העובדה שזה מזכיר לי את "האוס" היא כלום. לא מחמאה, לא העתקה (הרי אין שום קשר בין הסדרות חוץ מהמחזוריות), פשוט דבר שדומה. וכן, הנפילים שונים, אבל הם פועלים בדרכים דומות. כמו שאמרתי, הפודים וכל אלה, זה מה שמבדיל אותם אחד מהשני. יש קטעים טובים ויש קטעים טובים פחות, אבל כולם מזכירים אחד את השני.

ילד רע 16

New member
אממ..

אז ראית את פרק 30? כי באתי לכתוב לך שהוא היה אבל עליה. רשמתי את זה באחת ההודעות, בדיוק מה שהוא אמר - "היא לא היתה נפילה בכלל, אין לי רקע עליה, מי היא בכלל היתה? אז ככה קוראים לה?.. ואני עדיין לא מרגיש טוב", לכן לא הבנתי מה כתבת בקשר לכלא או בהקשר אחר - כי עובדה שהוא היה אבל. אמרת "זו סיבה ללכת לכלא", כנראה שבאמת לא הבנתי נכון. לגבי הטלקינזיס - זה היה פוגע בו ועוד איך, הוא היה עף על הקיר, נוחת על הרצפה.. אבל לאבד את ההכרה? ואז מה צורי היה עושה לו? נותן לו את "כאפת-הקסמים, (
) ? שוב, הוא גומי. הוא לא ירגיש את זה, כמו שהוא לא ירגיש הכרה, כמו שהוא לא הרגיש קליעים של אקדח. (וחוץ מזה אין לי כח להסביר, צודקת. טחנו מים כבר.) לגבי "האוס" - לא ראיתי ולכן שאלתי, אז אין לי הרבה מה לכתוב. (אבל זו חוקיות חובה)

Billy Shirs

New member
LOL

הרגת אותי עם "כאפת הקסמים". והוא היה יכול לאבד את ההכרה, תלוי כמה חזק הוא מועף והאם הוא נפגע בראש. חוץ מזה, יכולה להיות לו פגיעה משתקת כמו שבר או נקע או פריקת כתף, שמאוד קשה לחשוב כמו שצריך, לזוז ולפעול איתה.

ילד רע 16

New member
חחח הוא גומי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

איזה פריקה ואיזה נעליים? הוא גומי? הקליעים שעברו דרכו ולא עשו לבטטה כמוהו כלום די אומרים הרבה.

Billy Shirs

New member
קטע מוזר...

נראה לי שהתכוונתי לשמואלי אבל עכשיו כשקראתי שוב אני לא בטוחה:S

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכרגע יש לו:

טלקינזיס מהירות-על שמיעת-על ראיית-על (בספק) ושינוי טמפרטורת הגוף (לא באופן קיצוני).

../images/Emo45.gif. מה שמחרפן אותי בסדרה הזו בעיקר,

זה מה שרשמת "וזאת רק אני או שהפרקים קצת חוזרים על עצמם? כל פעם, יש נפיל חדש, נוח מוצא אותו, משכנע אותו לעבור לצד שלו בנימוק שהוא לא מספיק חכם, הוא מנסה להשתלט על החללית, צורי מנצח אותו איכשהו וזורק אותו לכלא או הורג אותו תוך כדי קרב בשקל." גאד, זה נהייה כ'כ משעמם!! כ-ל הזמן אותו הדבר. כל הזמן. ואם באמת היה בסוף את הפיצוץ בדרום אולי איכשהו הסדרה הייתה יכולה לקבץ סוויץ' מגניב, אבל גם את זה צורי מנע. והפרק ההוא שהוא חזר בזמן? עוד הייתי יכולה לסבול, אם זה היה נגמר פה. אבל לא, גם הפרק הבא היה עם חזרות בזמן
אני פשוט מתשעממת בזמן הצפייה. ולא הבנתי, רק לצורי יש 1000 כוחות? כל פעם נגלה אצלו משהו חדש?/: או שבאמת הוא פיטר בסוף, ואז זה ממש יעצבן אותי. בקשר ל "המשטרה מוסרים"- צריך להיות "המשטרה מוסרת". לא שמתי לב לזה ספציפית, אבל יש המון שגיאות דקדוק שם. "הדבר היחיד שמקורי בסדרה זה הכוח הגאוני של קרן לשליטה בחלומות. " זה גם לא כ'כ מקורי, כי זה כמו הילד ההודי ההוא שמשתלט על חלומות וגורם לאנשים לראות דברים ועבר וכאלה.. אבל נו טוב, אפשר לזקוף את זה לנפילים כי הכוח שלה קצת שונה.

Billy Shirs

New member
שכחתי מהילד ההודי...

אבל הוא יותר בא בקטע של שאנטי כזה, "בוא אני אעזור לך למצוא מה שאתה מחפש" בלה בלה... ולא נראה לי שהוא כמו פיטר אלא שסתם יש לו מלא כוחות מפגרים (כמו חימום וקירור... אבל לפחות זה יקל עליו להכין מנה חמה).

בסופו של דבר

אני רואה את הסדרה הזו כי אני נהנית בה. לפעמים. אחרת הייתי מפסיקה מזמן. אהבתי את כל רעיון הכמ"ג, למרות שזה מועתק, אבל בכ"ז.. אני לא ציפיתי לכלום, בסופו של דבר, מסדרה ישראלית, בעיקר לא בקטע של אפקטים. ואני בטוחה שהיוצרים של הסדרה היו מודעים לכל הקטילות שהם יקבלו, ועדיין בחרו ליצור אותה וזה יפה. אני רואה את הסדרה הזו בקלילות, בלי לצפות לשום-דבר, אני יודעת שאני מ-מ-ש לא הולכת להשאר במתח באף פרק, בלי קשר שהכל צפוי לגמרי {נוח רע, עמית רע.. כ'כ צפוי ומעייף}, אם אני מפספסת זה לא מזיז לי, אני מ-מ-ש לא הולכת הלתרגש משום דבר שם, או לבכות כי זה פשוט לא זה. גם העברית לא עושה לי את זה, ואין מה לעשות. אז שוב, אני באה לפרק בקלילות, תוך כדי טלפון או משהו, כי לפעמים זה פשוט משעמם ולא מעניין. ולא בגלל שאני לא טיפוס של מד"ב, כי מזה כן. אני חושבת שהסדרה הייתה יכולה להיות יותר טובה בלי הפרנציפ שלה. כלומר, אם לא היה את כל הקטע של הכוחות, והיו עושים מזה סדרת נוער כזו בכמ"ג, אולי עם החללית ואולי עם תעלומה כלשהי אבל בלי כוחות זה היה אפילו יותר טוב. ואם כבר כוחות, שלא כל שנייה יבוא מישהו אחר עם כוח, ושזה לא יחזור על עצמו כי זה כל-כך מעייף. גם השחקנים{הצעירים} לא משהו, חוץ מליטל המדהימה, אבל שיהיה.. טוב, יצאה לי הודעה ממש מוזרה אז נסכם בזה שלראות את הסדרה בלי ציפיות, בלי לחפש את כל הפאקים והחורים{למרות שקשה להתעלם מהם} אם באים לפרק בצורה הזו, אפשר להנות ממנו קצת. וגם לצחוק {ולא בגלל הטמטום}

ילד רע 16

New member
ממה מועתק הרעיון של הכמ"ג?

איזו סדרה לקחה את הכמ"ג, קרה לו כפר מחקר גרעיני, עם טכנולוגיה מתקדמת של חייזרים ואיש מפתח אחד רע שרוצה להשתלט על העולם באמצעות החללית, שיש גישה אליה רק דרך הכור האטומי - במינוס חמש, כור שיש לבנות אותו ליצירת מתח בין שני עמודי הברזל של השער, כדי לפתוח אותו. באמת? מאיפה זה מועתק? ואל תגידי לי הקמ"ג שנכון, הוא נמצא בדרום והוא הקריה למחקר גרעיני, אבל זו ממש לא העתקה. זו העלילה המרכזית המקורית שבונה את כל הסדרה, והיא כן מקורית. והתגובה שלך ממש מרגיזה, את יודעת למה? כי את ממש באה לקבוע עובדות. את ממליצה לאנשים לא לבוא עם ציפיות? מנסה להוכיח שזה משעמם כשאת יכולה לדבר בטלפון בין לבין, לצפות להכל, לא להיות במתח - ושאת כן סוג של חובבת מד"ב, וככה את שוללת שהנפילים היא סדרה טובה? את יודעת שלא כל אחד יסכים איתך. בעיניי דרמת נעורים או מה שזה לא יהיה - בלי עניין הכוחות, יהיה הרבה יותר משעמם. אין אפקטים, אין יכולות מהשחקנים כמו שאנחנו רוצים לראות, אין עלילות מעניינות. גם לא כולם מסכימים שה"מחזור" כביכול הוא רע, מאוס או משעמם. מבחינתי זה כיף, אז מה? ומה זה ה"מ-מ-ש לא מתרגשת, מ-מ-ש לא במתח"? את יודעת שזכותך לא להתרגש, זכותך לא להיות במתח, אבל את ממש עושה כאן קביעה, כאילו מישהו הצמיד לך אקדח לרקה והכריח אותך לצפות, להתרגש וכן להיות במתח. את זה הבנו בערך מהתגובה הראשונה שלך. ועוד משהו שיותר הצחיק אותי מהרגיז, זה שאת לא יודעת על מה את מדברת כשאת אומרת "קטילות". אממ.. היוצרים עשו משהו שהם חושבים שהם והצופים יכולים להנות ממנו, משהו שיהיה כיף, שידבר אלינו ואליהם, שתהיה לו פואנטה ומסר בסופו. וזה מצליח יפה מאוד. גם דרך העשייה מצויינת, כל דבר שם מושקע אחד-לאחד. הסדרה לא באה להשאיר את הצופים במתח קבוע. הסדרה לא באה לעשות מניפולציות, היא פשוט סדרה מהנה ומי שרוצה לקחת אותה כמשהו קליל מוזמן. את אפילו לא יודעת כמה ביקורות חיוביות ומצויינות יש לסדרה הזו, ולא רק מילדים ונוער, מסתבר שהסדרה מדברת גם לשכבת הגיל הבוגר יותר. אני לא יודע למה היוצרים ציפו, אבל... ביקורת לסדרה כולה עפ"י פרק ראשון (שהיה בינתיים אחד המעולים בסדרה) הוא ממש רדוד ושטחי בעיניי. ביקורת טובה זה תמיד נחמד - כי רוב הביקורות שפרגנו, אילו ביקורות שאפשר להבין שהן רואות שיש לזה פוטנציאל ומשהו מעבר לזה - להתפתח. ביקורות שליליות זה משהו שבאמת קשה לי להבין כשעושים את זה עפ"י פרק אחד בלבד - לבוא ולומר שסדרה שהעניין האמתי בה מתחיל רק מפרק 10 (וכל האחרים כמובן מצויינים לטענת רבים) זה רדוד, זה שטחי. לשפוט על פי פרק 1. אבל ככה זה עובד, אין מה לעשות. בכל מקרה, הקביעה שלך ממש לא עושה רושם וממש לא נכונה. אנשים קוטלים כל דבר שזז, כל דבר שמצליח, כל דבר שאפשר לראות בו מידה מסויימת של טוב, כל דבר שיש לו עונה שנייה, כל דבר שיש בו מידה של חוסר- השקעה (ולא הייתי אומר זלזול), אבל את מודעת לזה נניח - שעניין האפקטים אותו ציינת זה משהו שמאוד קשה לעשות ברמה. אני חושב שבשביל סדרה ישראלית זה טוב מאוד, למרות שהיו כמה כאלו זולים ולא משכנעים ממש. בכל מקרה, את כנראה יותר מתחברת "לגיבורים" ו"אבודים" וכבר סימנת מראש את הסדרה הישראלית הזאת כמשהו שלא יכול להמריא באופן יחסי - "העברית לא עושה לי את זה, זה מועתק, השחקנים לא משהו" ועוד ועוד... (ציטוטים שלך) אני עדיין לא מבין את פשר התגובה, והיא באמת יצאה מוזרה. זה כאילו שמישהו באמת מכריח אותך. "צפוי, מתיש ומעייף"? אז את מוזמנת לא לצפות.

למעלה