הנעלם

superorti

New member
תופעת הנעלמים...

מלכתחילה היחסים בניכם לא היו מוגדרים ואחד שנעלם במערכה הראשונה...יעלם גם בהמשך.
כנראה שלא ראה את הכל ברצינות והעדיף להתנדף. תופעה של פחדנות ידועה,שבמקום להגיד שהוא לא מחפש קשר או יחסים פשוט בורח.
בסך הכל 4 דייטים ושבועיים וחצי של הכרות,אל תעשי מזה עניין והמשיכי הלאה.

שלום

אולי כדאי לנהל את הקשר לאט יותר, לפנות מעט ולחכות לפניות בלי לצפות הרבה. מה שחשוב בעיקר להיות נחמדים ולתת חיבה ואהבה כנות. כדאי גם להיות עדינים זה עם זה ולא להעיק.
&nbsp
&nbsp

Erdbeere

New member
למי שלא שם לב להתפתחויות במהלך השרשור

שלחתי לו הודעה והוא ישר התקשר אליי, הוא אמר לי שאני חשובה לו והוא לא רוצה לאבד אותי. הוא נעלם מכיוון שהוא התחיל להרגיש אליי דברים והוא הודה שהוא יצא שפן מפוחד, אך הוא לא רגיל להרגיש רגשות למישהי אחרי תקופה כה קצרה. עד כה הבחור מוכיח את עצמו ויוזם שיחות ואפילו רצה להיפגש, אבל לצערי אני עסוקה בלימודים.
*שנינו החלטנו שניקח את הקשר בצורה איטית יותר, משום שלוקח לו זמן להיכנס לזוגיות. כעת שנינו לא מחויבים זה לזו ולא ממהרים לשום מקום בתקופה עמוסה שכזאת.

אשמח לעצות כיצד להתנהל איתו בהמשך הקשר וגם עם שאר הגברים.

Erdbeere

New member
זה נגמר

הוא בא לאסוף אותי אליו, ישבנו אצלו ושתינו יין, היה נחמד. אחרי ששכבנו הוא אמר שהוא צריך ללמוד ולכן לא אוכל להישאר לישון אצלו. אמרתי לו שהוא יוצא מגעיל שהוא לא הודיע לפני, הוא אמר שזאת טעות שלו. הוא הקפיץ אותי חזרה, וכשהגענו הוא אמר: "מצטער אם לא הייתי מספיק ברור, אבל אני כרגע לא במקום הזה של זוגיות, מקווה שנוכל להישאר ידידים". עניתי לו שאני אחשוב על זה, ובכך זה נגמר.

אני כן מרגישה הקלה מסוימת, מכיוון שעכשיו אני לא נמצאת בקשר שהוא חסר וודאות. אני פשוט צריכה לסנן את הגברים שלי בצורה יותר קפדנית ולזהות את הבחורים הלא רציניים.

adam33

New member
לא יודע למה אבל..

זה נראה כאילו שהוא קיבל .
וכעת ישאיר אותך על אש נמוכה בכל פעם שיהיה לפני "בחינה".
אני רת תוהא אם כל הזמן יהיו מבחנים.

למעלה