הנושא של שבוע הבא..

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

Fairywitch

New member
ולמי שתוהה למה זה ספוילר-

כי מזה די ברור שהיא לא עפה... וספציפית לגבי השבוע- זה קטלני.

A N I g M A

New member
../images/Emo58.gif

אוו יאייי
רוק זה כזה ליגה!

whatever4

New member
../images/Emo58.gifמשום מה,

אני אופטימית לגביי השבוע. קודם כל כי הנושא הוא רוק, כך שמינון הבלאדות יורד אוטומטית שזה כבר דבר טוב. אומנם אף אחד מבין המתמודדים לא בדיוק רוקר, אבל בניגוד לקאנטרי, רוק זה סגנון רחב למדי כך שכל אחד יכול למצוא משהו שמתאים לו (טוב נו, אולי חוץ מלקישה). אה ו- הדעות חלוקות לגביי הנושא. יש כאלה שאומרים שזה רוק, חלק רוק משנות ה-80 וחלק אומרים שהנושא הוא שירים של בון ג'ובי. נחיה ונראה. הבחירות שלי: לבנים: בלייק: Cake- I will survive שיר הקריוקי הניצחי שבוצע ע"י להקת "קייק" יהיה מושלם בשביל בלייק. אומנם השופטים לא בדיוק יתלהבו מכך שהוא משחק עם קלאסיקות אבל היי, למי אכפת מה הם חושבים. שיר אחר- משהו של Sublime. אולי What i got כריס: Maroon 5- Harder to breathe לא מתה על הלהקה הזאת והם גם לא בדיוק רוק, אבל זה דווקא שיר נחמד שיתאים לכריס. פיל: לפיל הנושא הזה ממש מתאים. הוא יכול לבצע את רוב השירים של בון ג'ובי במיוחד always. גם DUST IN THE WIND של KANSAS יתאים לו. אולי גם משהו של ג'ו קוקר. הדיוות: מלינדה: איזשהו שיר של ג'ניס ג'ופלין או טינה טרנר. ג'ורדן: 4non blondes -What's Goin' On או בלדת רוק כלשהי. לקישה- וואלה אין לי ממש...אני צריכה לחשוב על זה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הצעות לשירים ../images/Emo58.gif

הרי זה ברור שאף אחד לא ייקח איזה שיר מטאל וישבור גיטרה אז שילכו על עדין אולי אפילו עדיף להם ללכת טיפה על Safe במקרה הזה בלייק-יש לי שיר בשבילו! יכול להיות מגניב+ אם הוא יעשה את Jaded של ארוסמית' לכריס,כמו שכבר ציינתי בעבר,ממש יהיה נחמד אם הוא ייקח את השיר של מרון 5 שציינתי בשרשור הגדול של 'הערב שלכם' והייתי גם שמח מאוד לראות אותו מבצע את Whats Going On בביצוע של בונו וגם את Somebody To Love של קווין לפיל בהחלט יתאים בון למשל אממ..Who Says You Cant Go Home אני יודע שזה ממש נועז,אבל ממש הייתי שמח לראות את מלינדה עם הקלסיקה הכי מדהימה בעולם Wish You Were Here זה פשוט שיר שמספר סיפור מדהים ומרגש ומלינדה אני חושב יכולה להביא לזה ביצוע מרגש ומהמם היא גם יכולה לשיר את Lithuim של אוונסנס ואולי אפילו את ספייס אודיטי של דייויד בואי,אבל זה אולי יהיה מוגזם
ג'ורדן-לא יודע למה,אבל נראה לי שיכול להתחבר איתה פול מקרטני-Maybe Im Amazed בוא נחשוב מה לקישה תהרוס הפעם?אולי שיר של כריס דוטרי?o_O

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif פיל../images/Emo58.gif

שוגלנד ובון ג'ובי
שיר מושלם

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לאלאלאלאלאלאלאלאלא. ../images/Emo58.gif

אתה לא נותן לכריס להחריב לי את Somebody to Love. יש גבול, והגבול הזה נמתח כאן.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif

זה בסדר,לא נראה לי שהוא באמת יקשיב לי

Love Trilogy

New member
יאא../images/Emo58.gif

מגניב! חבל שמהדריך שלהם זה לא אנתוני קידיס..חח אני מתה שהרד הוט צ'ילי פפרס יופיעו באמריקן איידול(לא נראה לי שזה יקרה)

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif וואי, זה היה יכול להיות מעולה

או סטיבן טיילר מאירוסמית'.

למעלה