הנושא של שבוע הבא..

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
הנושא של שבוע הבא..

הנושא של שבוע הבא בעזרת ה' זה רוק!!!=]]]] והמדריך שלהם יהיה ג'ון בון ג'ובי!!! אדיר... אוי.. אבל זה שבוע מאוד מסוכן!! כי אף אחד רוקיסטי בערך בתוכנית הזאת.. חוץ מג'ינה שעזבה :( בטח הרבה ישירו רוק שקט כזה... אויי.. הלוואי ג'ורדין תבחר I dont wonna close my eyes!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

למה שתשיר את זה אחרי שכבר שרו את השיר הנ"ל העונה?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

זה לא קשור מכוערת כבר שרו גם אותו שיר באותו ערב

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

ייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששש
כמה חיכיתי לזה
תראו איך זה גורם לי להתלהב ולכתוב כמו פקאצה

קפיטו

New member
../images/Emo58.gif

נושא טוב! ועם בון ג'ובי בכלל.. בלייק אמר שהוא מתכוון להחזיר את הביטבוקסינג

../images/Emo58.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בון ג'ובי
מושלם שכמותו...איך מגניב הולך להית שבוע הבא...!! תגידו מה יהיה שבוע הבא עם המתמודדים?הולכים להעיף שני מתמודדים?

מרי לי

New member
../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד, שנות ה"רוק" של ג'ון קצת מאחוריו.....אז כל אחד בטח יבחר לו איזה שיר SAFE ביותר של פופ רוק. היום אפשר לעשות מכל שיר פופ שיר רוק בלי לשנות כלום בעיבוד ולהגביר גיטרה חשמלית
אבל אני מקווה שמישהו יעיז בכ"ז לקחת איזה מטאל או משהו כמו שכריס היה עושה

SUBG

New member
כן יהיה חזק

ולא נראה לי שתהיה בעיה.. כי כבר היו פעמים ששרו אותו שיר.. אם אני לא טועה העונה שתיים שרו את אותו שיר בפיינל 20.. ובסוף שתיהם עפו באותו תוכנית.. אחד מהם היה הנמוך החייכן, והשניה הייתה זאת עם הפוני שמטיילת עם כלבים מוזרה כזאת.. הם שרו "Its a new day I'ts a new life... וכו"

LeAnnDylan

Well-known member
כן! איי ג'יי ולזלי שרו שניהםאת Feeling Good

מבחינת בעיה אין באמת משהו שימנע מהמתמודדים לשיר שיר ששרו באותה עונה, אבל כשיש מגוון כל כך ענק של שירים נראה לי מיותר למחזר

walla246

New member
חוץ מזה

שאם זיכרוני אינו מטעה אותי אז בטופ 4 בעונה הרביעית , אנטוני וקארי אנדרווד שרו את אותו שיר בדיוק באותה התוכנית,

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נכון. וגם בעונה ה2

קליי וג'וש שרו את To Love Somebody באותו ערב.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לאלא

קארי ואנת'וני שרו את If You Dont Me By Now של סימפלי רד באותה תוכנית. אאל"ט אנת'וני שר גם את סרנדר בטופ 4,אבל קארי לא.

למעלה