הנושא של שבוע הבא..

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אכן נושא מעולה,רק לא לעונה הזאת.לעונה ה4 או ה5 זה היה יכול להיות מצוין.
אני אוהב את הרעיון שבון ג'ובי יהיה שם ויופיע,וזה כבר נותן הכל,אבל אני ממש אהיה מופתע אם אני אהיה מרוצה מהערב הזה. לדעתי זה בסדר שבלייק יחזיר עכשיו את הביט-בוקסינג.אני לא מעריץ גדול של זה,אבל כל עוד הוא לא השתמש בזה הרבה זמן,זה בסדר גמור. יש לי תחושה שמישהו מהבנים יבחר את Creep

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אוי לא, שלא יעשו את זה. ../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

שלא יהרסו לי את קריפ.

מרי לי

New member
ואני חשבתי שמרטי שר אותו טוב

חזרתי לזה ביוטיוב...זה היה איוווווווום

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא נכון! :|

מרטי זה מרטי!
והשיר הזה זה שיר אורגינלי שאף אחד לא יכול לבצע בצורה כמו המקור. מרטי הוציא ממנו את המיטב,לדעתי.

מרי לי

New member
גם אני חשבתי

למרות שלא כ"כ אהבתי אותו עדי DARKLIGHTER תעיד היא כן אהבה אותו והיא שמעה את הביצע הזה גם

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif}-[

אני עדיין שומעת את הביצוע שלו לזה, ולLivin' on A Prayer ולכל השאר. ואפילו את השירים המוזרים של סופרנובה. הו, לוקאס.

מרי לי

New member
מסכימה, לוקאס טוב, סופרנובה הורסים אותו עכשיו

אם כבר הזכרנו, נורא אהבתי את צורת כתיבת השירים שלו, את החשיבה המלודית ורציתי נורא לשמוע אלבום שהוא כתב לבד ולא שהלבישו עליו סופרנובה........

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

יש להם כמה שירים בסדר, אבל המילים מטומטמות לאללה. יש את השיר הזה שהוא כתב על המוזיקה שלהם באיזו סדנה, הוא עשה את זה כל כך יותר טוב מהם. אני לא מסוגלת לשמוע את השיר של סופרנובה עכשיו. הם אפילו הרסו לו את Headspin.

../images/Emo58.gif

זה אומר שהוא הולך להופיע עם השיר החדש שלו בתוכנית התוצאות? יש! אני מתה על השיר הזה!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

הנושא הזה נשמע ממש כיפי, רק שאני לא בטוחה למי הוא יעבוד טוב. בכל מקרה זה יהיה מעניין, ג'ון מדהים
, אז כבר יהיה משהו אחד טוב לראות בתוכנית.

ר ו ח ל י

New member
אוי אני מתה שמישהו ישיר Crazy #$%&&^%

של אירוסמית' כמובן D:::
חסר שמישהו לא לוקח תשיר הזה

Fairywitch

New member
אז אני מקווה ש...../images/Emo58.gifקטלני להיום בערב-

שג'ורדן תשיר את ALWAYS

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

אני רק מקווה שמישהו ישיר את השיר הזה ולא יהרוס אותו.

למעלה