הנוסטלגיה...

כמה מזה באמת אמיתי?

אז הם מתראיינים, ורואים אותם מאחורי הקלעים, והם מדברים בהופעות, יש מפגשי מעריצים, כמה די וי דיים... אבל כמה מזה באמת אמיתי? איך את יודעת שזה לא הכל יחסי ציבור ומניפולציות? אני ראיתי את כל מה שאת מדברת עליו. זה לא הם. אין בנאדם כזה. האנשים שכל הראיונות ומאחורי הקלעים וכל השטויות האלו מנסים למכור זה אנשים מושלמים ללא פגמים, ואין כאלו אנשים. אני בטוחה שברגע שתכירו אותם תתאכזבו. בתור ילדה הכי האמנתי בעולם לכל הדמות הזו שהם ניסו למכור, וכמה שניסו למכור שאייג'יי הוא הילד הרע, ההתמכרות שלו שברה אותי. לגמרי. זה רק גרם לי להבין שהוא לא מושלם כמו שהוא מצטייר, ואף אחד מהם לא כזה, אז למה להוציא אותם כאלו? כי הכל יחסי ציבור! שום דבר מזה לא אמיתי! זה הכל פנטזיות שהמעריצות (בלי הכללה ובלי להעליב) חיות בהן! אגב, אני יודעת שהם כתבו יותר שירים בb&b ממה שציינתי, אבל ציינתי את אלו שאני אוהבת.. גם אני יכולה לכתוב שיר על כל אחד ועל כל סיטואציה, וכל אחד יוכל להתחבר עם השיר הזה. אבל זה יהיה השיר שלי, גם אם הבאקסטריט בויז ישירו אותו ויתפרסמו איתו, והוא ידבר עליי ותהיה לו משמעות מיוחדת עבורי, כי אני כתבתי אותו. וזה קשה למצוא את זה בשירים שכתב בחור שכותב מיליונים כאלו בחצי שנה, והוא מוכר אותם לכמה להקות. לא אמרתי שאתן לא אוהבות אותם. שאלתי, ואמרתי שאני לא אוהבת אותם. שאני לא חושבת שזו אהבה. בקיצור, תרגישי מה שאת רוצה, תעשי רק מה שעושה לך טוב. ושיהיה לך כיף.

אוו, לא מסכימה עם זה

יש כל כך הרבה שירים, לא רק של הבויז [אני בכלל לא מעריצה שלהם, אגב] שאני מרגישה שפשוט נכתבו בשבילי. עיזבי בשבילי, עליי! אני מזדהה עם כל מילה, עם הלחן, עם הזמר.. עם הכל.

efratushh

New member
אני לא חושבת שאפשר להגיד שאנחנו

לא מכירות אותם בכלל,אנחנו מכירות לפחות צד אחד בהם.

loserontheloose

New member
הם כן כותבים שירים...

רק לא כל השירים שלהם הם כתבו. כי בסופו של דבר, הם רוצים להפיק את האלבום הכי טוב שרק אפשר, ואם שירים שאחרים כתבו להם הם מה שיעשה את האלבום יותר טוב אז זה מה שיהיה. ואני לא יודעת מה איתך אבל אני שומעת הרבה מאוד רגש ב-Incomplete, ב-Siberia ב-Crawling Back To You ב-Safest Place To Hide, ב-Never Gone ובהרבה שירים אחרים באלבום. הבחירה גם נעשית ע"י מה מדבר אליהם ומה לא, ושירי r&b טיפשיים כמו Don't Disturb This Groove לא עשו להם כלום, אז השיר לא נכנס לאלבום. ושמעת את אלבום הסולו של ניק? חלק הוא כתב, חלק נכתב בעקבות שיחה של ניק עם הכותבים על החיים שלו והשירים מדברים אליו, ואת שומעת את כל הרגש בעולם בשירים כמו Help Me (שהוא לא כתב) או Do I Have To Cry For You (שהוא כן כתב). ואני מצטערת להגיד לך שרוב (לא אומרת כל) האמנים בארץ לא מגיעים אפילו לקצה הקצה של היכולות המוזיקליות של הבויז. ולקצה מימוש הפוטנציאל, ולקצה ההצלחה. בקסטריט בויז עושים אותי שמחה. אני עוברת זמן מאוד קשה בחיים שלי - בנוסף ללחץ האדיר של המבחנים החברה הכי טובה שלי ניסתה להתאבד לפני שבוע ומאז היא ואני בגיהנום שלא נגמר. והבויז עזרו גם לי להתמודד, וגם לה. היא שמעה את האלבום החדש ובכתה כמה שזה דיבר אליה. גרופיות אני והיא לא, אבל בקסטריט עוזרים לנו עם המוזיקה שלהם למלא חלל ריק ומאוד כואב בלב. אולי זאת אהבה ואולי זה רק רגשי הכרת תודה עמוקים אבל באמת שאני לא יודעת איך יכולתי להתמודד בלי המוזיקה שלהם.

Miss Kitty

New member
../images/Emo2.gif

מצטערת על חברה שלך...
מקווה ששתיכן תעברו את זה...

sivanick

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרבה מזדהים עם שירים שלהם...גם חברות שלי תמיד מתרגשות מ-Never Gone וזה הדבר הראשון שהם רוצים שיקרה שאנשים שומעים את השירים שלהם. רק לרגש אותנו ולמצוא מקום מפלט במוזיקה שלהם. הם ה-safest place to hide שלנו

Incomplete Girl

New member
אוי יערה../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

שחברה שלך תרגיש טוב
ואת כ"כ צודקת, תמיד כשאני במצרוח הכי גרוע שיש [כמו לפני כמה ימים] רק לשמוע את השירים שלהם,גורם לי כ"כ הרבה דברים,שאי אפשר לתאר. וכמו שסיוני אמרה-הם מקום המפלט שלנו

../images/Emo108.gifאויייי

ממש מצטערת על חברה שלך
מקווה שתהיו בסדר ותעברו את התקופה הזאת..

loserontheloose

New member
תודה...

תודה, לכל מי שהגיב על חברה שלי. היא עכשיו מעדיפה לשנוא אותי, כי סיפרתי לאמא שלה שהיא ניסתה להתאבד. אבל זה בסדר... אני מעדיפה שהיא תשנא אותי, אבל שתחייה כדי לשנוא אותי. בעזרת השם היא תהיה בסדר. אף פעם לא הייתי דתייה או שומרת מסורת אבל לאחרונה האמונה שלי נורא התחזקה, כי התפללתי לה' שישמור עליה ועד עכשיו הוא שמר עליה...

לא מסכימה בכלל.

לשירי אהבה כל אחד יכול להתחבר. זה אהבה, זה הנושא הכי מדובר בעולם, כל אחד מרגיש את זה או מרגיש מחסור בזה. אם זה הדבר היחיד שלהקה שרה עליו, איזה סיבות יש לאנשים לא להתחבר לשירים האלו? סבבה. האמנים בארץ הם אמנים, הם לא זמרים. רוב האמנים לא מתיימרים להיות זמרים גדולים שמפרסמים את הפרצופים שלהם על כל דבר שאפשר לקנות. כי הם לא כאלה, ואין להם שום סיבה לחשוב שהם כאלה. הם יוצרים. המוזיקה שלהם, גם אם אין לה את הלחן הכי מסובך בעולם עם האקורדים הכי קשים, גם אם הקולות טיפה מזייפים והם לא נשמעים כמו גדולי הזמרים בעולם, וגם אם הפקת הדיסק הייתה יכולה להיות טובה יותר - זה לא משנה, כי כל החבילה באה מהם. ועם הזמן הם ישתפרו בעניין. אותם לא הקריץ איזה לוכד כשרונות שמן, חמדן וטחון, הם לא נזרקו ישר לשיעורי ריקוד, פיתוח קול ומספרה, הם לא הרטיבו למליון בחורות את המכנסיים, הם לא הופיעו על שערי מליון מגזינים, בשבילם לא עובדים כותבי שירים, מפיקים, מלחינים ובמאים. להם אין את הפריבילגיה הזאת. הם עברו שלב שלב ולא קפצו את כל הסולם למעלה, והם גם עשו את זה לבד ובכוחות עצמם. לפחות רוב הזמרים. ורובם אפילו לא היו בכוכב נולד. ואני לא מדברת רק על זמרים ישראלים, אלא זמרים מכל העולם. מה, לסולן של אירוסמית' יש כזה קול מדהים? או לסולן של יו-2 או של הרולינג סטונס? לא נראה לי. והם בכל זאת מצליחים (יותר מהבאקסטריט בויז) וגם כותבים ומלחינים את השירים שלהם לבד. ואגב, רק שתדעי, שחצי מהשירים שכתבת למעלה לא מוכרים לי. ובנוגע לדיסק של ניק, אני לא שומעת שום רגש. אני שומעת בנאדם שמנסה יותר מדי לשחק אותה רוקר קשוח, ממש כמו שג'סטין טימברלייק מנסה לשחק אותה ניגר. רק שלג'סטין זה הולך (תראו לאן הוא הגיע) ולניק לא כל כך. אגב, ג'סטין כתב את כל השירים באלבום שלו, בג'סטיפייד. אני לא מרגישה שום רגש ברוב השירים באלבום, חוץ מבאולי שלוש.. מה זה אומר? לי זה אומר שהם סתם מנסים למכור, בלי להכניס לזה יותר מדי.

loserontheloose

New member
את ממש קטנונית

ואת לא מחפשת תשובה, את מחפשת להשמע ואת מחפשת לשכנע את כולנו לסגוד לך ולדעותייך. אז פה זה לא המקום ואת הדעה שלך את יכולה להשמיע כל עוד את לא מעליבה ולהגיד שג'סטין מנסה להיות "ניגר" זה לא פוליטיקלי קורקט ואת צריכה ללמוד מתי להגיד דבר מה ומתי לסתום את הפה. אחותי מוצאת את המילה "ניגר" מאוד מעליבה והעור שלה לבן - מה קורה עם אנשים שיש להם עור שחור? הם אמורה לקחת אותך ברצינות? ואנשים שאוהבים את ג'סטין או את סוג המוזיקה שהוא עושה - שהם גם יקחו אותך ברצינות? לא מוכרים לך השירים שכתבתי כי לא הקשבת לאלבום החדש ואת שופטת בכזה גאון משהוא שאין לך מושג לגביו. האלבום החדש לא מלא רק בשירי אהבה ורוב השירים יכולים להיות מפורשים גם כשיר אהבה אבל בעיקר כמשהוא מעבר, וזה הייחוד של האלבום הזה מבחינתי. ומה רע בשירי פופ קלילים להמונים? ההמונים אוהבים את זה, זה מוכר וקשה למצוא בן אדם בעולם הזה שלא יודע מי אלה הבקסטריט בויז. הם הפכו למעבר ללהקת בנים - הם תופעה. וכן את יכולה להגיד מה שאת רוצה על זמרים ישראלים אבל מי פופולרי פה עכשיו? רוני סופרסטאר? נינט? מגיע להם בכלל שאני אקשיב להם? איפה כל האמנים האלה שכותבים את השירים של עצמם? אביב גפן שברח לו לאירופה עם הלהקה-עאלק שלו? או אולי כל אלה שמסלסלים בלי בושה וחושבים שהם מציגים שירים בעלי משמעות? ועוד כל מני אמנים שאני אפילו לא יודעת את שמם. הם כל כך לא מוכרים שאם תשאלי אותי על אמנים מישראל אני אדע להגיד לך על מעט מאוד, וגם זה יהיה בנימת בוז כי אף אחד מהם לא עושה לי באופן אישי את זה. תקראי לי שיטחית אבל אני מעדיפה לשיר I Want It That Way מאשר שיר של אביב גפן. אני לא מעריכה אנשים שיודעים שהם משפיעים על קהל מסויים ומרשים לעצמם להגיד שהם "דור מזויין". אחר כך אחותי הקטנה תקשיב לזה ותתחיל לקלל ככה. ואני מצטערת להגיד לך שלכל אחד קריטריונים שונים למה הוא רואה כדבר חשוב במוזיקאי. את חושבת שמוזיקאי צריך להיות בעל חרא של קול, לא ידוע בעליל, לכתוב שירים בעברית ושהקליפ שלו ישודר בערוץ 10 או בערוץ 24. אני מחפשת מוזיקאי שיודע לשיר, שכותב שירים אבל יודע לשים שיקולים אחרים לפני האגו הפרטי שלו (שיקולים כלכליים, או שיקולים של איזה שירים קהל היעד יעדיף) ושמשפיע על אנשים בכל רחבי העולם עם המוזיקה שלו. שהקליפ שלו מגיע לכל מקום כי יודעים מי הוא ורוצים לנגן אותו. מוזיקאי שיציעו לו להשתתף בלייב 8 בגלל החשיבות שלו. מוזיקאי שיקח את הכסף שלו ויעשה איתו גם דברים מועילים כמו הקמת אירגוני צדקה ופעילות רבה בארגון זה ואחרים. מוזיקאי שגורם למיליוני אנשים ברחבי העולם לבכות לשירים שלו. מאותה סיבה יש לי פחות הערכה לכל אותן להקות פאנק. המוזיקה שלהן קלילה ונחמדה ואני אוהבת חלק מהשירים של חלק מהלהקות אבל אין אפס, ואי אפשר להשוות אותם ללהקות הבנים שם זה must לדעת לשיר. היה לי עוד הרבה מה לומר אבל גם ככה אני לא בטוחה בפירסום כל מה שכתבתי אז אני אפסיק בעודי בשיאי ואני לא אגיב לך יותר כי זה כבר לא דיון, זה את שמנסה בכל כוחך לגרום ריב, ולהכריח אותנו לחלוק את הדעות שלך. ככה זה נראה לי וזה לא מוצא חן בעיני. באתי לפורום הזה כדי למצוא מעריצים של הבויז ואם את לא מעריצה את לא צריכה להיות פה בכלל. לא אכפת לי לשמוע דעות של מעריצים לשעבר אבל את מביעה את דעותייך בצורה שכבר לא מקובלת. לא עלי. אז לא תודה, אם באת להוציא את התסכולים שלך עלינו אנחנו לא מעוניינים - לפחות אני לא.

צודקת!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיסקים של הבויז ושל ניק אפשר למצוא הרבה מאוד רגש מאשר בשירים ישראלים, שכל מה שיש בשירים ישראלים זה דיכאון מעצבן

טוב....

ובכל מקרה "צרקטוף הקטנה" אני מקווה שאת יודעת שפה לא תמצאי את אותה הדעה כמו שלך יש, כי אנחנו מעריצות בהווה ולא מעריצות לשעבר, ונכון הערצה פוחתת עם השנים, אבל הערצה תמיד תלווה אותנו כל החיים, ולא משנה מי הזמר, אם הוא כתב את השירים ואם הוא ממוסחר או לא, כי את האומן שאנחנו מעריצים עושה לנו טוב על הלב וגורם לנו אושר, אי אפשר להגיד לבנאדם תפסיק לאהוב אותו רק בגלל שאת לא בעד המוזיקה שהוא עושה. ויש אנשים (כמוני למשל) שמתחברים הרבה יותר למוזיקה של הבויז מאשר למוזיקה ישראלית, כי אני יודעת שהבויז אולי לא כתבו את כל השירים אבל הם שרים מהלב, והם מתכוונים למה שהם שרים, וזה הכי חשוב. ועוד משהו, את בכלל שמעת את הדיסק של ניק? את יודעת בכלל למה הוא מתכוון בכל מילה שהוא שר? כי אם ההיית שומעת, ואם ההיית מעריצה, את ההיית מבינה וקולטת את כל הרגש שיש בדיסק, את כל הכאב, האושר, האכזבות וכו', אבל את לא הבנת וגם את לא רוצה להבין. ניק לא מנסה לשחק אותה רוקר הוא תמיד היה רוקר מי שהוא קטן, והוא תמיד אמר את זה (הרבה לפני שהוא בכלל חשב לצאת לקריירה סולו), מה שג'סטין עושה בכלל לא מעניין אותי, מצדי שיהיה ניגר כמו שאת אומרת (ד"א שלהגיד לאדם שהוא ניגר זה ממש גזענות). ניק לא מנסה לחקות אף אחד וניק לא מנסה להיות מישהו שהוא לא, ואם ג'סטין רוצה להיות מישהו שהוא לא, אז שיעשה, ואולי בכלל זאת האישיות של ג'סטין, אולי הוא אוהב להתנהג ככה, את לא יודעת, ואנחנו לא מכירות את ניק וג'סטין אז ככה את לא יכולה לשפוט אדם שאת לא מכירה, אבל דרך המוזיקה אפשר להכיר את כל האישיות שיש באדם, כי מוזיקה מבטאת המון, ולא רק כמו שאת אומרת התמסחרות. טוב זה מה שיש לי להגיד, כי כבר לא יכולתי לשתוק אחרי מה שכתבת

למעלה