הנוסטלגיה...

הנוסטלגיה...

אני עברתי את זה כבר, את תקופת ההערצה שלי לבאקסטריט בויז. אני רציתי את זמני. אבל אני לא אשקר ואגיד שלשמוע אותם שרים לא מחזיר אותי אחורה לזמנים טובים וגרועים יותר. השיר הראשון שלהם ששמעתי (get down), הקליפ הראשון שראיתי (everybody), הכתבה הראשונה שקראתי עליהם (כולנו), ההופעה הראשונה שראיתי, הקלטת הראשונה שקניתי (a night out with the backstreet boys), הימים שהעברתי מול המחשב באתרים ובפורומים שלהם, מתכתבת עם מעריצות וכותבת fan-fictions. האהבה חסרת התנאים שלי לבריאן, שברון הלב כשהוא התחתן. הלידה של הקטנטן, לגלות על המחלה של אחות של האווי, החתונה של קווין, הנשים של איי ג'יי וניק, ההתמכרות של איי ג'יי... השמחה, האושר, הבכי, הכסף האינסופי שהוצאתי על דברים עליהם, ההתכתבויות הבלתי פוסקות, הכאב, השקיקה שיבואו להופעה בארץ או שיטיסו אותי אליהם, החלומות, ההתאהבויות, הפנטזיות שלא התממשו, המעקב האינסופי אחרי אמ טי וי ותכניות אירוח אמריקאיות... הם ליוו אותי במשך תקופה ארוכה. 6 שנים מהחיים שלי. עד שהם הוציאו את drowning ונעלמו כליל, כלא היו. ואז זה עבר. אז הם איבדו המון מעריצות שליוו אותם לתקופה ארוכה והיו ממשיכות ללוות אותם, אם הם לא היו נעלמים. אבל אני ידעתי. אני ידעתי שכולם יחזרו כשהם יוציאו להיט שובר לבבות, בדיוק כמו incomplete. ועובדה, זה קרה, וכולכן פה, מעריצות חמישה גברים מזדקנים שעוד מנסים להיות צעירים, כולם (מלבד אחד) עברו את שנות השלושים לחייהם והם בטח יכולים להיות הורים לרוב הבנות פה. והפורום עמוס יותר מאי פעם. אותי זה מחזיר אחורה. אני לא אשקר ואגיד שלא יוצא לי לשיר את השיר החדש, ושמעתי אותו רק 4 פעמים וראיתי את הקליפ (המגוחך למדי) רק פעם אחת. ושנורא בא לי עכשיו לקנות בחזרה את הדי וי דיים שמכרתי (בעיקר את ההופעה באורלנדו - שליוותה אותי כל כך הרבה פעמים) וגם את הדיסק החדש, ולשמוע שוב את כל השירים הישנים ולראות את כל הקליפים והתמונות ולהתעדכן ולדעת על מה אני מדברת.. אבל אני לא יכולה. כי אני מפחדת שזה יקח אותי יותר מדי חזרה, שזה יחזיר אותי יותר מדי אחורה, 4 שנים אחורה. ואת זה אני לא רוצה. אני לא רוצה להיות מעריצה קטנה וקופצנית, גרופית שרודפת אחריהם ויודעת כל דבר עליהם. מספיק לי הפרטים שנחרטו במוחי מהעבר. מספיק לי לדעת את השמות המלאים שלהם ואת תאריכי הלידה. זה די והותר. אני רק יודעת שכשתהיה לי הזדמנות להיות בהופעה שלהם אני אקפוץ עליה, כי זה יהיה ממש להגשים חלום ילדות.

Incomplete Girl

New member
רק אני שמתי לב ../images/Emo14.gif

שאת סותרת את עצמך? מצד אחד את אומרת שהימים האלה עברו והכל, אבל מצד שני את עדיין רוצה לראות וידאוים שלהם או וואטאבר. בכל מקרה, אני בטוחה ש-לי זה אפעם לא ייגמר. תמיד תהיה לי חלקה בלב אליהם [כן,גם כשאני אהיה בת 40 עם ילדים
] אי אפשר הרבה להבין מה אנחנו מרגישים אליהם אולי זו המוזיקה, אולי זה הם, אולי זה היחס למעריצים..ממש לא יודעת אני רק יכולה להגיד שאני אוהבת אותם. שום דבר לא יעבור לי אני לא פנאטית אני לא גרופית הם חלק חשוב מחיי,וזה אפעם לא ישתנה. אני לא ילדה חסרת חיים, אני בת 16 [מחר!
], יש לי חברים,יש לי אנשים שאוהבים אותי ואני אוהבת את הבקסטריט בויז שומדבר לא ישנה את זה...שום דבר! אוקיי אני אפסיק פה

../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

את צודקת בכל מה שאמרת
הם באמת חלק גדול מהחיים שלי (ובטח גם של הרבה מעריצים) וקשה קצת לתאר את כל הסיבות שאני אוהבת אותם
יש בהם משהו שאדם שלא מעריץ אותם לא יוכל להרגיש
מעריץ/ה אמיתי יכול להבין אותם

תחשבי על זה רגע...

לפני שאני כותבת מה שיש לי להגיד, אני רק רוצה שתדעי שאני לא באה פה לשכנע אותך שאת לא צריכה לאהוב אותם או משו כזה, חס ושלום. אני אומרת שתעשי מה שטוב לך. באמת. אבל תחשבי על זה. כמה זה באמת אהבה? זה לא באמת אהבה. את לא יכולה לאהוב אנשים שאת לא מכירה, שאף פעם לא ראית באמת או פגשת, שאף פעם לא באמת שמעת אותם מדברים אלייך. את יכולה להעריץ ולהעריך אותם, אבל לא לאהוב. את יכולה לאהוב את המוזיקה שהם יוצרים או את הכישרון שלהם, אבל זה רחוק מלאהוב אותם. איך אפשר לאהוב אנשים שלא מכירים? איך אפשר להרגיש כזה רגש כלפיהם? אני מבינה את מה שאת אומרת. גם אני הרגשתי כמוך. גם אני חשבתי שאני אוהבת אותם יותר מהכל, אני הכי בכיתי בעולם, במשך יומיים-שלושה הייתי בדיכאון מההתמכרות של איי ג'יי, וחגגתי איתם את ימי ההולדת שלהם. גם אני "אהבתי" אותם, בדיוק כמו שאת אומרת. גם אני הייתי בפורומים ואתרים שלהם וחיפשתי בנרות אחרי תמונות שלהם. גם אני הייתי שם. גם אני חשבתי שלי זה לעולם לא יעבור. כמו שכתבתי, אני כבר לא מעריצה אותם, אבל בהחלט לא נגמר לי מהם לגמרי. אני כן אלך להופעה שלהם כשתהיה לי את ההזדמנות. אבל רק כדי להגשים חלום ילדות, כי אחרי 6 שנים באמת שמגיע לי. אני לא חושבת שאני סותרת את עצמי. אני כבר לא מעריצה אותם ואני לא רוצה לחזור לזה, אבל בכל זאת יש משו שקוסם לי בתקופה הזאתי, כמה תמימה הייתי, כמה אהבה עיוורת ואמונה באנשים הייתה לי.. כמו שאנשים מבוגרים תמיד רוצים לחזור לתקופת הילדות שלהם, גם אני רוצה לחזור קצת אחורה. היה לי כיף אז. היה משו שייחד אותי והעסיק אותי הרבה. מצד אחד אני שמחה שזה נגמר, אבל מצד שני אני רוצה לחזור לתקופה ההיא. עכשיו כאן יש סתירה. וזה לגמרי בסדר, כי בחיים תמיד יש סתירות. חשוב לי שתדעי שאני כותבת את זה כאן כי רק כאן אני חושבת שיש מישו שיבין אותי באמת.

Incomplete Girl

New member
תראי, ../images/Emo14.gif

מזו אהבה בכלל? זה רגש לא מוסבר. לפי המילון: • אהבה (נ') חיבה עזה, אהדה, רגש משיכה, התחושה שחש האדם האוהב לאהוב, חיבוב, חמדה; חשק, תשוקה, תאווה; חיזור, עגיבה, רדיפה; הערצה, כיבוד חיבה עזה-יש
אהדה-אוהדת מושבעת שלהם
רגש משיכה- יופי לא חסר להם וגם אותו אני אוהבת
*מדלגת* הערצה-את בעצמך אמרת.
ואני יכולה להמשיך,אין לי בעיה. אני אוהבת אותם. למרות שאני לא מכירה אותם כמה אנשים מתאהבים באחרים בלי לדעת מי הם באמת? ולא חסר לי להביא לך דוגמאות מהחיים "האמיתיים" ואני לא מעריצה פנאטית. טוב אני כן.אבל לא בצורה שאת מתארת. כמובן שאני בכיתי על מה שקרה עם אייג'יי. כמובן שאני כ"כ שמחה בימי הולדת שלהם- הם אנשים שאני אוהבת. אבל לא בצורה שתשתלט לי על החיים אם יגידו לי לבחור בין אחד מהם או בן משפחה/חבר טוב? ברור שאני אבחר בקרובים אליי. ואני מבינה אותך,באמת שאני כן
משום מה, לכל מעריצי בקסטריט לשעבר תמיד יהיה חלק בלב שיהיה שמור אליהם. אנחנו עדיין מעריצים אותם,ואני מאמינה שאני,אמשיך לאהוב/להעריץ או מה שבא לך. חוצמזה,לא ראית מעריצי מייקל ג'קסון/מדונה בני 40+ שמגיל קטן מעריצים אותו?
אני חושבת שעם הבויז זה אותו סיפור.

אבל זו לא אהבה...

המילון באמת יכול להגדיר לך מה זו אהבה? לא נראה לי.. גם אהבה מהחיים "האמיתיים" לאנשים שלא מכירים היא לא באמת אהבה. גם אם זה בחור מהבצפר שלך ביב' שבחיים לא דיברת איתו ואת חושבת שאת מאוהבת בו, זו לא אהבה. אהבה, מבחינתי, אבל אהבה אמיתית אפשר להרגיש רק לאדם שמכירים. אהבה בתכלס אפשר להרגיש לכל אדם, לכל חפץ ולכל יצור בעולם. זה נכון. אבל השאלה כמה זה ישפיע לך על החיים וכמה אנרגיות זה ייקח ממך ואיך זה ישפיע עלייך, לאהוב אנשים שאין לך שום אפשרות להכיר...

בעצמך אמרת - מבחינתך.

אהבה זה דבר מופשט. ברור שכל אחד יאהב אחרת, יגדיר אהבה אחרת, ויתייחס לנאהבים שלו אחרת..

efratushh

New member
אני חייבת לתקן..

פשוט חייבת! 2 מתחת לגיל 30, אייגי וניק! (סורי.. זה הציק לי) את יודעת מה? להיות מעריצה לא פירושו, להיות קטנה וקופצנית.. אני לא יודעת מאיפה באה הסטיגמה הזאת, כל אדם צריך מקום מפלט כלשהו, ואם זה לא הערצה זה יהיה משו אחר. אני ממש תומכת במה שאתי אמרה, ואין לי מה להוסיף חוץ מזה: תעשי מה שגורם לך אושר בחיים, וזהו! ואם זה אומר לשבת ולראות את הדיוידי שלהם כל היום, או לדמיין איך החתונה שלך תראה לצד אחד מהם, אז תעשי את זה! אל תגיעי לנקודה בחייך שבה תגידי לעצמך, "ביזבזתי את החיים", ואז תבכי על הגורל, זה בידיים שלך, אז פשוט לכי אחרי הלב! בהצלחה

אני לא בזבזתי את החיים שלי...

היה לי ממש כיף. שלא תביני אותי לא נכון, ממש נהניתי להעריץ אותם ולהיות גרופית שלהם. הייתי הכי גרופית בעולם ואהבתי את זה. אין משו יותר משמח מזה לילדה, למצוא משו שהיא אוהבת, באמת שאין. אבל זה פנטזיות, לחיות בעולם אחר שבחיים לא יקרה, זה "לאהוב" אנשים שאת לא מכירה, שאין לך שום קשר אליהם ובטח לעולם לא יהיה לך. את לא יודעת איך הם ומה הם חושבים באמת, הם אפילו לא שרים שירים שהם כתבו, ככה שגם מהשירים את לא יכולה להסיק איך הם באמת. זה רק מה שאת רואה בטלוויזיה, ושם יש הרבה יחסי ציבור וזיוף. אז עכשיו לאהוב אותם? אפילו לא ראיתם אותם בחיים האמיתיים אף פעם! זה לא מפריע לך אפילו קצת? טיפ-טיפה? שלא תביני אותי לא נכון, יש זמרים היום שאני אוהבת את המוזיקה שלהם מאוד והולכת למלא הופעות שלהם. אבל הם מהארץ, אני רואה אותם בריל לייף, את השירים שלהם הם כותבים בעצמם (וזה אומר הרבה על בנאדם), הם נגישים, אפשר לדבר איתם, להכיר אותם, לאהוב אותם באמת. לא שאני אוהבת אותם, וגם לא מעריצה אותם, אני רק מעריכה את המוזיקה ואת הכישרון וזה מספיק לי. אבל זה גורם לי להרגיש יותר טוב שהם לא סטארים ונמצאים שנות אור ממני.

Miss Kitty

New member
נו, אז רגע.. ../images/Emo3.gif

מה את בעצם מנסה להגיד לנו?
להפסיק ל"אהוב" אותם, להמשיך, לעשות מה שבא לנו?..
מה בעצם אנחנו צריכות להגיב על זה?

אני סתם כותבת...

וכל עוד יש עם מי לנהל שיח אני כנראה אמשיך לכתוב.. לא בא לך להגיב, אל תגיבי. אין לך מה לכתוב? אל תכתבי. בא לך להמשיך לאהוב אותם? תמשיכי. שיהיה לך רק טוב.

Incomplete Girl

New member
אני ממש לא מסכימה עם זה ../images/Emo14.gif

בקשר לכתיבה- אני אוהבת ומעריכה אמנים שכותבים את המוזיקה שלהם,מאוד! הבויז אולי לא כותבים את כל השירים שלהם, אבל אני מאמינה שלבנאדם אחד יש כשרון כתיבה-ולשני שירה. זה מאוד נדיר שיש את שניהם ביחד. אצל הבויז השירה יותר דומיננטים [
], ואני לא חושבת שצריך יותר מזה. השירים שלהם [למרות שלא כולם נכתבו על ידם] ממלאים אותי באושר
ככה זה. אני לא צריכה יותר מזה,משום מה. [אגב,רק שתדעי שאני שומעת אנשים שרחוקים מוזיקלית מהבויז
]

אני רואה את זה ככה:

כשבנאדם שר שיר שהוא לא כתב מאוד קשה לי להתחבר לשיר. הוא לא כתב אותו, איך הוא מתחבר אליו? יכול מאוד להיות שהזמר יתחבר אליו מאוד, אבל בכל זאת. כמה זה אמיתי? כמה זה מהלב? מה המשמעות של שיר כזה? לשמוע שיר שנכתב על ידי הזמר ששר אותו זה מדהים. זה לקרוא את המילים ולחפש משמעות עמוקה יותר שמתחברת לזמר, זה לשמוע את השיר ולהרגיש שאת יכולה ללמוד משהו על אותו זמר, שיש משהו נסתר מאחורי השיר, הרי אנשים לא כותבים שירים סתם וחושפים את עצמם לעיני העולם. זה להבין יותר לעומק על מה אותו בנאדם שר ואיך הוא מתחבר עם השיר ממקומות אחרים, זה לשמוע את השיר וכל פעם להבין אותו טיפה אחרת. בשירים של הבאקסטריט בויז פשוט אין את זה. זה חסר כל כך. בגלל זה אני אוהבת שירים שלהם כמו: Back to your heart, Time & It's true שירים שהם כתבו... את לא מרגישה שבעזרת b2yh את יכולה ללמוד על קווין משו ועל כל המשבר שלו עם קריסטין? אני, בזמנו, הרגשתי שכן. זה נותן לו משמעות עמוקה. ואתה לא חייב לשיר מדהים כדי להיות יוצר מצליח. מספיק שאתה לא מזייף, ותקחי לדוגמה בערך את כל היוצרים המצליחים ביותר בארץ ובעולם.

Shiri from the block

Active member
אוקיי אז אני רואה את זה ככה: ואני מגיבה לך עכשיו בכללי על כל מה שרשמת פה. אנחנו לא מכירות אותם../images/Emo35.gif סלחי לי אבל נראה לי שבמשך ה-8-9 שנים שאנחנו מעריצות אותם, אנחנו כן מכירות אותם במובן מסויים, כמובן שלא אישית, אבל אחרי כל המיליון ראיונות, מאחורי קלעים וכאלה דברים שראינו, אי אפשר להגיד שאנחנו לא מכירים אותם בכלל. בקשר לשירים שהם כותבים, בוא נגיד שהם לא כתבו שום שיר שלהם, אוקיי? אמרת שאי אפשר להתחבר אל זה? אז זה ממש שטויות, אני לא כתבתי שום שיר של בקסטריט ואני מתחברת כל כך בקלות לרוב השירים שלהם, אבל ממש, כאילו שהכותבים שלהם הוציאו לי את המילים מהפה. אז אל תגידי לי שאי אפשר להתחבר לזה. אני מסכימה איתך שכשהם כותבים את השירים שלהם יש לזה משמעות יותר עמוקה, זה כן, אבל זה לא יפריע לי עכשיו אם הם כתבו שירים או לא. הם זמרים, הם לא מתמיירים להיות כותבי שירים מהוללים. בכלל, זה שהם כותבים את השירים שלהם זה רק בונוס בשבילינו. ובבלאק&בלו הם רשמו יותר מהשירים שציינת, והשיר everyone הם גם לא כתבו, אבל זה אומר שהם לא מתחברים אליו? זה בדיוק מסופר עליהם. טוב, זהו בקשר לזה. בקשר לאהבה, את בעצמך אמרת שלאהבה אין הגדרה, אז איך אפשר לבוא ולהגיד שאנחנו לא אוהבות אותם? אנחנו יודעות מה אנחנו מרגישות, וזה הרגשה של אהבה, אי אפשר לבוא ולהגיד לנו שאנחנו לא באמת אוהבות אותם כי זה בולשיט אחד גדול. וזהו, אמרתי כל מה שהיה לי להגיד.

Incomplete Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

כפרעלהחכמה שלך

למעלה