תגובה
אני לא הצלחתי ממש להבין את מה שאת רוצה להגיד, אולי אני טמבל, אבל ממה שהבנתי ממך את עדיין אוהבת אותן למרות מה שכתבת (לא תוכלי להתכחש לעובדה זו) תחשבי על שהערצת אותם 6 שנים, את בת 17, מזה אני יכול להבין שהפסקת להעריץ אותם פחות או יותר בגיל 14/15 לאחר שהיה נראה לך שהמצב אבוד. אני בן 22 וחמישה חודשים ועדיין מעריץ אותם אחרי קרוב ל8 שנות הערצה, אני לא בטוח שזה ממש הערצה כמו שזה האהבה שלי למוסיקה המדהימה שלהם, כמו שאמרה כאן אחת הבנות, אני לא אפסיק להעריץ אותם גם בגיל 40 ואף מעבר. אתמול בבוקר (בשעה 11:00 לערך) היו שני קליפים של הבקסטריט בויז בVH1, הקליפים היו: איי וונט דט' ווי ואינקומפליט, האחיינית הקטנה שלי שהתעוררה כמה דקות קודם לכן והתחילה קצת לבכות, השתתקה כאשר נשמעו השירים. באינקומפליט הרמתי אותה בידיים (בגלל הבכי שחזר) והיא הסתכלה המומה על הקליפ ולא בכתה. מה שמוכיח שהם טובים לכולנו, אם זה ילדים בני 10 חודשים או מבוגרים בני 70 ומעלה אפילו. הערצת אותם, ולא בטוח במיליון אחוזים שהפסקת לאהוב אותם, עובדה את שמרת את האלבומים ואת עדיין שומעת אותם מפעם לפעם ולא מפסיקה להתרגש (זה ממה שהבנתי ממך). בקיצור במקום לנסות ולמכור חומרים שלהם, תשמרי אותם ותתחילי לאסוף שוב חומרים עדכניים שמתפרסמים בעיתונות ולהצטרף לפורום המקסים שלנו, לקבוצה מקסימה ומדהימה של אנשים שאוהבים את הלהקה מזה שנים. תהני בהמשך הדרך, דולב.