הנוסטלגיה...

temprf

New member
את לא הכי מבוגרת בפורום

יש את מוטי1 שהוא בן 29, אם אני לא טועה.

זה לא יקרה...

כבר עברתי את תקופת ההערצה שלי. הם היו הלהקה היחידה שהערצתי, והם כל כך איכזבו. כל כך. הם הגיעו למצב שכבר לא היה להם אכפת מהמעריצים, ככה אני הרגשתי, והרי המעריצים זה הדבר היחיד שעושים את זה בשבילו, לא? אז אני למדתי שלא. שיש משו מעבר לזה - וזה כסף, הצלחה, תהילה. ואחרי שיש לך את זה - העולם יכול להישרף ולך זה לא ישנה. וזה קורה להרבה אנשים, לא רק להם... האמת שחשבתי שלהיכנס לכאן ולכתוב פה יגרום לי לרצות הכל מחדש ולחזור לזה. עכשיו אני רואה שזה רק מרחיק אותי. עוד שקלתי לקנות את הדיסק החדש ולשמוע אותו, אבל לא נראה לי שאני אבזבז 80 שקל עליהם, ובאמת שלא מגיע להם... את כל מה שיש לי עליהם אני שומרת כי, מה לעשות, זה כסף, ואני לא רוטישלד. הכל עלה לי ולהורים שלי המון המון כסף, כסף מיותר שיכל ללכת למקומות יותר משמעותיים ולא להעשיר את העשירים, אז שומרים את זה עד שמישו יקנה. בנתיים זה מעלה אבק בבוידם.

כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה

וגם את אותו דבר, את לא רוצה לבזבז 70 שקל על דיסק (וזה לא 80 שקל) כי את אומרת שהם לא שווים את זה, אבל לדעתי הם כן, ואם ההיית שומעת את הדיסק את ההיית נהנת ממנו מאוד
והבויז אמרו בעצמם שבשלב מסויים הם לקחו את המעריצים כמובן מאליו, והם מצטערים על זה, ושההפסקה עשתה להם טוב, כי הם מבינים כמה המעריצים חשובים להם, והבויז אוהבים מאוד את המעריצים שלהם, בכל ראיון הם אומרים כמה הם אוהבים את המעריצים, ושיש להם את המעריצים הכי טובים בעולם

Miss Kitty

New member
...

אני מצטערת שהם איכזבו אותך. אבל מה הם כבר עשו לך רע? לא באו להופיע בארץ? עשו הפסקה ולא הוציאו דיסק חדש? ניפצו לך את האשליה שהם מושלמים? הם למדו מהטעויות שלהם. והם אומרים את זה פעם אחרי פעם. אם את לא רוצה את הדיסק החדש, אל תקני. באמת שה-70 שקל האלה לא ישנו להם או לך. רק הפסד שלך, לשמוע שירים טובים. גם אם לא תתחברי אליהם, גם אם זה לא "אמנים ישראלים שלא יודעים לשיר", זה בכל זאת דיסק שבאמת, בלי קשר להערצה שלי אליהם, אפשר לשבת איתו, לשמוע אותו ולהנות ממנו. בקשר לכל החומר שאספת.. עוד בתקופה שהייתי אוספת חומר היו אנשים שאמרו לי "לא חבל על הכסף?" והתשובה הכי הגיונית הייתה - "לא. זה מה שעושה לי טוב, ולמה שאני לא אוציא על זה כסף?" במקום על בגדים שכבר היו קטנים עליי היום, או דיסקים שלא הייתי מקשיבה להם היום (היטמן 6?? מה חשבתי לעצמי?!), הוצאתי כסף על מה שהיה חשוב לי באותה תקופה. [והייתי יכולה להמשיך להסתכל בכל הקלסרים והחומר שהיה לי ולהנות ולהיזכר אם ההורים שלי לא היו זונות וזרקו הכל כשעברנו דירה שנה שעברה
] וזה די עצוב שעכשיו את מאכסנת את כל החומר שלך בבוידם, שאת מחכה עד שתיפול עלייך אותה מעריצה שרוצה את כל החומר שלך, שתרוויחי כסף על הגב שלה. אבל את גם יכולה להיות בטוחה שלא תרוויחי בחזרה את כל אלפי השקלים שהוצאת (או שרק אני הוצאתי כל כך הרבה?
). לחשוב ש"זה כסף" זה פשוט.. מגעיל. זה זכרונות ילדות. ובעצמך אמרת שאהבת אותם, שהיה לך כיף. וכל הגישה שלך לגבי מי שעשה לך טוב פעם, כל ההתנהגות שלך, שאת מנסה לכפות עלינו את הדיעה שלך.. זה פשוט (בהסתכנות לחזור על עצמי) מגעיל. אנחנו [אני לא לפחות] לא מנסות לכפות עלייך את הדיעה שלנו לגביהם, אז יהיה נחמד אם גם את לא תנסי לכפות את הדיעה שלך עלינו. כי אם כל הכבוד לכל אחד ואחד פה, אנחנו לא מפגרים. ואנחנו יודעות שהם לא מושלמים. ולא היינו צריכות את הגמילה של איי ג'יי בשביל לדעת את זה. ואנחנו יודעות שיש להם עוד מניעים מעבר להנאה והמעריצים. אנחנו יודעות על הכסף, על האגו, על התהילה. ובהחלט יש להם את כל זה. הם עבדו קשה, הם נלחמו והם קיבלו את מה שמגיע להם. לא ציפיתי שמעריצה לשעבר שאהבה אותם [כמו שאמרת] תבוא ותתנהג ככה. ו.. לא זוכרת מה עוד רציתי להגיד.

../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

efratushh

New member
הבנות אטמרו הכל, חוץ מ..

יש נקודה אחת שאני אישית חייבת להדגיש. התאכזבת מהם?? באיזה זכות? הם הביאו לך אושר לחיים, ואז.. כדי לא ליפול לתהום שכמעט כל המפורסמים נופלים אליו "ההצלחה" הם לקחו הפסקה! אני לא חושבת שהם נפלו! הם עצרו את הנפילה! הם הבינו שהם צריכים הפסקה, הם בני אדם! והם לא חיים בשבילנו (ואנחנו לא חיים בשבילם) זכותם המלאה לחיות! וגם אם זה אומר מעט חופש! אם הם היו נשארים-הם כן היו פוגעים במעריצים, כי אז הם היו מראים לנו שהם כמו כולם וגם הם התמכרו לכסף, אבל לא!הם היו חכמים! אני הבנתי את זה רק כשהסתכלתי על בריאן, הם כותבים באתר הרישמי שלהם מכתבים, ובאחד מהם, הם סיפרו שבריאן נעדר מהבית זמן רב (3 חודשים נראה לי..) ושהוא היה יותר ממוכן לחזור הביתה.. כשקראתי את השורות האלה, עמדו לי דמעו בעיניים וזה מה שחשבתי לעצמי: "איך אני באה אליהם בטענות? אני רוצה שהם יוציאו את הדיסק כמה שיותר מהר, ותראי מה הם עושים בשבילך, תראי כמה הם סובלים" לבריאן יש ילד! והוא אוהב אותו! והוא רוצה להיות איתו! ועם ליאן! כל אחת פה מבינה את השורות האלה, חוץ ממך, את לא הבנת שיש להם חיים חוץ ממך, והם עשו המון בשבילי, אני לא רוצה להיות כפויית טובה! ואני לא אהיה! אני מתנצלת על הבאלגן שעשיתי לכם, מקווה שהבנם את הנקודה שלי!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את צודקת,הם היו חכמים מדי לקחת הפסקה בזמן בדיוק לפני שהם נופלים... ומה לעשות יש מלא אנשים חושבים שהם לא בני אדם
ומסכן בראיו, בטח הלב שלו נקרע בגלל שהוא לא עם ביילי ועם ליאן

loserontheloose

New member
נכון....

ב-father's day, בריאן בילה את היום בקנדה, רחוק מהבית וללא ביילי. עכשיו דברים כאלה נורא חשובים לו אבל הוא הקריב למען הקריירה והמעריצים ועל זה מגיע לו כל הכבוד שבעולם.

למעלה