הנה שבלול

א ל א ו ר

New member
HELP!!

אני צריכה בייס בינוני עד רמה קטן כמו בייסים מאנגי צאן אבל לא משם.... שעומד אבל בצורה קולית לתיאור שביקשתי שייתנו לי תיאור קולי אבל אם לא אתנו בכל זאת אני יעשה נערה קולית לא ישנה! טוב די לזבל מוח..... תודה למגיבה.. אההה ואם אין לכם בייס אז תנו לי אתרים טובים אם בייסים.. תודה!

א ל א ו ר

New member
כבר לא צריך......

אמ... הזיכרון שלי גרועה אבל ניראה לי שאיילת נתנה לי את התיאור אז אני כבר לא צריכה תודה...

בנותתתת! זה דחוףףףףףף!

מישהי יכולה לתת לי פה תקישור שמישהי פעם פתחה שירשור דולמייקרים כי אני פשוט לא מוצאת אותוווו בבקשה זה דחוףףף.!

שטופ

New member
|זיגיאידיוט|לוווווווווווווווטם!!!!!

יש לך בייס? אם כן, אני רוצה אותו.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לה יותר ../images/Emo2.gif.

ואני לא מוצאת איפה היא שמה את כולם
.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהלפ ../images/Emo7.gif.

איך מצלילים את המכנס הזה
. איך דמאט אני לא מצליחה.

tamaguchi girl

New member
ניסתי בערך ../images/Emo122.gif

אני חושבת שכמו שניסתי- בתכלת זה צל ובורוד זה אור..בערך הכוונה. אני חושבת שככה, אבל אני ממש לא בטוחה -__-" אבל תנסי, אין לך מה להפסיד..D: בהצלחה בכל מקרה ^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifנמנ.

מאיפה את עושה שהאור בא? מהקדימה של הדולי או מהצד? [הצד= הקדימה שלנו] הבנת משו?
ההצללה של אזור האגן תלויה בכיוון האור. בעיקרון בצד האחורי של הברך צריך לעשות קצת קפלים כי הרגל מכופפת [כמו קפלים שבאזור בית השחי בחולצה..
] וכל השאר קפלים כרגיל..נראה לי.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifקישור לסיטרן רוג'?

בבקשה? 123456789

א ל א ו ר

New member
עזרה....

לא מצאתי בגלריה ולא בשום מקום מישהי יכולה להביא לי טיוטראל לשיער מהשוג הזה בערך?? אני ממש צריכה את זה
אהה וכן *מנצלת את ההודעה* למישהי בא להגיב לי בשדחם אליה?? אני צריכה תגובות אני ממש גרועה..... שחכתי בייס מאנצי צאן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifנמנ.

טויט' לחולצה של מאיה..? טויט' של חצאית קפלים? כמה שיותר, יותר טוב.^^ טויט' לשיער שיתאים למתחילה, אבל עשוי נכון וברור. אה, כן..ואת הודעת ההסבר של קארין לגבי הצללה נכונה של שיער, אפשר?
אה, מודה מראש לבנות שיעזרו!
[ואתן תעזרו, נכון?
]

למעלה