הנה שבלול

Cool Simsit

New member
אנבל אני רוצה לעשות לך תיאור

בדרוש תיאור (איך לא??) אז איזה רמה את??

אנבלייי

New member
גם -____-

שונאת אתגר. לא רוצה להיות בקבוצה הזאת. אני לא מבינה כלום. איך לא מעיפים אותי משם?! אני אמורה לעשות שנה הבאה בגרות. שנה הבאה אההה!! אני אמורה להתחיל ללמוד השנה לבגרות במתמטיקהה!!! אני בכיתה ט'!!! מה הולך פה?!!?!? |מתה.|

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD:

גם אצלנו זה ככה.....בגרות השנה(חלק ממנה-.-') שנה שעברה פתרנו תרגילים של הבגרות וזה היה קל

תרגיעי../images/Emo6.gif

זה דווקא נחמד לעשות בגרות במתמטיקה בכיתה י' וזה לא מאוד קשה, זה סביר. אם את יכולה, כדאי לך. כמה שזה מקל
ומוריד מהעומס אח"כ
רק תחשבי על זה שבי"א תוכלי להגיד לכולם שאת לא צריכה ללמוד מתמטיקה
האמת, היה לי די כיף לעצבן את החברות שלי הים בזה שיש לי שעתיים חופשיות ולהן יש מתמטיקה
אני נבזית, מה?
מה אתם לומדים עכשיו?

אנבלייי

New member
אבל..

אני חייבת לעשות חמש יחידות
ואני מ-מ-ש גרועה באלגברה. אבל ממש. בגיאומטריה עברנו לא מזמן את פיתגורס ואנחנו לומדים על פרופורציות וכלמיני קקי כזה, סיימנו עם המעגל. ויש עוד כלמיני דברים מעצבנים וכנראה שנחזור השנה שוב ללמוד "קבוצות". באלגברה אנחנו בדברים מעצבנים שאין להם שם. וחוץ מזה אנ לא עושה את כל חחמשת היחידות בי', אני עושה חלק בי' וחלק ביא' ורק בשמינית אני כבר לא. ואני יכולה לעשות ככה רק חמש יחידות. אם אני יורדת לארבע אני עושה רגיל.

דיברתי על חמש יחידות../images/Emo122.gif

אם את עשה ילק בי' וחלק בי"א זה בכלל נחמד, יותר מרווח. אני בטוחה שתסתדרי
ולא כדאי לך לרדת לארבע אם את יכולה 5. אני בטוחה שאת יכולה, במיוחד אם את לומדת באתגר. הדבר הכי גרוע הוא הלחץ ביום של הבגרות. פרופורציות זה בסדר, אתם די מתקדמים, אני חושבת
איזה שאלונים את עושה באיזה כיתה, את יודעת?

א ל א ו ר

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבהצלחה

מסכנה לי יש מלא זמן לעשות בגרויות אותי בנתיים מטרידים רק מבחני מיצב אדיוטים השנה שנאי צריכה לעשות במקצועות שאני הכי גרועה בהם כמו מדעים טכנולוגיה ושפה...

Cool Simsit

New member
מאיפה הבייס?

אממ אין לי את הבייס לבד! דולי שלי ושל אלאור!

אני צריכה..

פלטה כהה לג'ינס פלטה אדום-בורדו פלטה חום ככה פלטה לבנה פלטה שחורה טובה פלטות לשער! יותר מידינ בקשות אבל חשוב..טנקס

לא הכי פשוט../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

ללכת לגלריית הפלטות שנפתחה במיוחד בשביל זה? ומצטערת שאני לא ממש עוזרת.. אני פשוט לא נוהגת לשמור פלטות...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif בדקתי שם ויש כל מה שביקשת

(תבדקי בכל העמודים, מכל צבע שביקשת יש כמה גוונים וגם הבדלי גוונים שונים, תבחרי מה שהכי נוח לך
)

2ofir

New member
יש לי בדיוק מה שאת צריכה!

אני חולה על הבייס הזה הוא מצחיק אותיXD

למעלה