הנה משהו קטן בקשר לשירשורים מהיום בבוקר, הנה שיר קטן שכתבתי לפני חודש-חודשיים לגבי המצב... להנאתכם
Z zaradoz New member 28/10/02 #1 הנה משהו קטן בקשר לשירשורים מהיום בבוקר, הנה שיר קטן שכתבתי לפני חודש-חודשיים לגבי המצב... להנאתכם
G gilshl New member 28/10/02 #2 סחה או שחה לא יודע איך לכתוב את זה ממש איש אשכולות, מממ... בא לי ענבים עכשיו ואתה אשם, טוב חתכתי ללקנות ענבים, מקווה לחזור תוך שעה.
סחה או שחה לא יודע איך לכתוב את זה ממש איש אשכולות, מממ... בא לי ענבים עכשיו ואתה אשם, טוב חתכתי ללקנות ענבים, מקווה לחזור תוך שעה.
Z zaradoz New member 28/10/02 #5 עוד משורר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני משורר HR
T tankgirl21 New member 28/10/02 #9 דרך אגב רוב הסיכויים שאני דיסלקטית, אבל לא הצלחתי לקרוא את השיר, לחצתי על הלינק ונפתח לי משהו בג´יבריש.
דרך אגב רוב הסיכויים שאני דיסלקטית, אבל לא הצלחתי לקרוא את השיר, לחצתי על הלינק ונפתח לי משהו בג´יבריש.
G gilshl New member 28/10/02 #10 לא, את לא דיסלקטית, פשוט הENCODING של הדף לא מוגדר נכון, כשתעלי את הדף כפתור ימני של העכבר על הדף, ENCODING/קידוד - לבחור בHEBREW VISUAL והפלא ופלא לא תהי דיסלקטית.
לא, את לא דיסלקטית, פשוט הENCODING של הדף לא מוגדר נכון, כשתעלי את הדף כפתור ימני של העכבר על הדף, ENCODING/קידוד - לבחור בHEBREW VISUAL והפלא ופלא לא תהי דיסלקטית.
ש שמופי בבית New member 28/10/02 #11 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יכולה להירדם, וגם יש פה דיסלקטים......... טוב, אני הולכת לנסות שוב לילה טוב....
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יכולה להירדם, וגם יש פה דיסלקטים......... טוב, אני הולכת לנסות שוב לילה טוב....
ש שמופי בבית New member 28/10/02 #12 לא נרדמת לא נרדמת לא נרדמת לא נרדמת אוףףףףףףףףףףףףף ואני עוד קמה מחר ב-6
T tankgirl21 New member 28/10/02 #15 קודם כל דברי בשם עצמי לא אמרתי שיש פה אנשים דיסלקטים, אמרתי שאני דיסלקטית. וגיל ממתבר שהיה כשל בתיקשורת (או שאני קשת הבנה), כי לא הצלחתי.
קודם כל דברי בשם עצמי לא אמרתי שיש פה אנשים דיסלקטים, אמרתי שאני דיסלקטית. וגיל ממתבר שהיה כשל בתיקשורת (או שאני קשת הבנה), כי לא הצלחתי.
ש שמופי בבית New member 28/10/02 #18 דיסלקטית, דיסלקטים..... אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד.............