הנה משהו קטן

MAX D

New member
יאאאאא ראאאאבאאאק!!!!!!!!!!!!

חלאס עם הענבים. אני פה בשעה האחרונה ומה שאני רואה בפורום זה ענבים. ב ח י י כ ם או במילים אחרות ד י י י י י י י עם הענבים

gilshl

New member
ענבים, ענבים, איזה טעים, אחי זו

התקפת ענבים השנתית שלי, שנה שעברה זה היה שזפים. אל תתפלא אם מחר כבר לא יהיו גפנים בחצר!!!!! למה לפי הצורך העז בענבים שלי לא חושב שהמדינה תעמוד בזה.

עוד מילה על ענבים, אני באה אליך,

ושוברת לך את המחשב בראש... אני שמחה שטעים לך, עכשיו תאכל ותדבר על משהו חדש... אה, ואתה משורר בחסד עליון!!! מרוצה???

מה רק אתה חולה עלי???

תודה

gilshl

New member
תבחרי יש חמישה, בקשר לענבים

אנחנו שני משועממים, פשוט כל אחה"צ אתמול דיברנו על ענבים ולא מצאנו איפה לקנות, החשק גבר וגבר וגבר, פשוט אוהבים ענבים, עכשיו צריך לעבור כמה חודשים בלי!!!!! ב´ מה זה זה, את מאיימת, עוד לא קם הבנאדם שיאיים.

zaradoz

New member
מאד מאד מרוצה, גררררררר...

סתם עבר עלי יום מזעזע בעבודה והייתי צריך קצת גירוד באגו... תודה בכל מקרה

caro

New member
נראה לי יש קבוצות תמיכה לזה...

ודרך אגב, זאת לא חכמה... המדינה לא תעמוד בכלום היום, בטח שלא בצריכה ראוותנית של ענבים...

gilshl

New member
איפה, צריך קבוצת תמיכה למכורי ענבים

שזיפים, איקרה, ציפס וחומוס אהה וגם שוארמה, תבינו אוכל בשביל חמישה שוקל בקושי בשביל חצי בנאדם.

tankgirl21

New member
אני מבקשת

לא לעשות פה הכללות איומות, זה גיל עם תסביך הענבים!!!!!!!!!!!

caro

New member
ובקשר לשיר...../images/Emo79.gif

חומד, השיר נורא יפה, נורא עמוק, מלא משמעות ואתה משורר בחסד עליון... מצד שני, אני לא ממש אובייקטיבית

zaradoz

New member
אני אני אני אני אני

אני נרשם לפורום
בעצם אני נרשם לכל פורום... :-| נראה לי שאני מכור לפורומים.... יש פורום לחיפאים מכורים לפורומים?

zaradoz

New member
אהה רגע....

בעצם אני צריך פורום ל"קרייתים מכורים לפורומים של חיפאים ומתכחשים לעצם הייותם פרובנציאלים"

zaradoz

New member
פרובינציה של פרובינציה זה אותו הדבר

או שזה היינו הך?

caro

New member
די לענבים!!!../images/Emo2.gif

הענבים לא רוצים אותנו בארץ ואנחנו לא רוצים אותם. די לחפש אותם בכל מקום, לא מעט בינינו בכלל בעד הפרדה. שיהיו שטחים שלנו ושטחים נפרדים לענבים. נכון, לנו יש זכויות, אבל גם לענבים יש ומעניין שעד כמה שהם קטנים, הם כה רבים ומסוגלים לעשות נזק לא קטן (בינינו, אפשר לחשוב שאנחנו לא עושים נזק לענבים בשיטחם...). אז גיל, אתה תפסיק לחפש אותם ובטח שלא לאכול אותם, כולנו יודעים למה זה מוביל בסוף... אני מציעה לך להישאר עם אשכוליות (ודרך אגב, יש כאלה ממש מוצלחות בגינה של שחף
)

למעלה