מה נסגר עם הענבים? זה סתם משמין... אני פרשתי..... לילה טוב
T tankgirl21 New member 28/10/02 #23 ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifלילה טוב../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif
T tankgirl21 New member 28/10/02 #22 אני יבדוק אם כי לא נראה לי שיש, וגם לא הבנתי את הצורך העז והפתאומי שלך לענבים!!!!!!!!!!
G gilshl New member 28/10/02 #25 בא לי ענבים, אוףףףףףףףףףףףףףף ענבים ענבים אני רוצה ענבים, תביני שחיפשתי בכמה סופרים שפתוחים עד חצות כלום , עד שמצאתי הם היו מגעילים, לא יודע בא לי ענבים, אוף.
בא לי ענבים, אוףףףףףףףףףףףףףף ענבים ענבים אני רוצה ענבים, תביני שחיפשתי בכמה סופרים שפתוחים עד חצות כלום , עד שמצאתי הם היו מגעילים, לא יודע בא לי ענבים, אוף.
M MAX D New member 28/10/02 #27 טוב אני מבין שהגענו לשלב שאין בכלל על מה לדבר אז ענבים זה ה- TOPIC של הערב. ונראה לי שעם המדענים המדהימים של ימנו גם זה יהפוך למוצר מסרטן!!!
טוב אני מבין שהגענו לשלב שאין בכלל על מה לדבר אז ענבים זה ה- TOPIC של הערב. ונראה לי שעם המדענים המדהימים של ימנו גם זה יהפוך למוצר מסרטן!!!
G gilshl New member 28/10/02 #28 לא מענין אם מסרטן או לא רוצה ענבים מסתפק גם בענב אחד, אני יודע יש לך אתה לא רוצה לתת, תביא ביס, משהו, אשכול, אשכולון, משהו, רק שיהיה לו טעם של ענב, מתחנן, טוב הנה על הברכיים, בבקשה, ענבון קטן
לא מענין אם מסרטן או לא רוצה ענבים מסתפק גם בענב אחד, אני יודע יש לך אתה לא רוצה לתת, תביא ביס, משהו, אשכול, אשכולון, משהו, רק שיהיה לו טעם של ענב, מתחנן, טוב הנה על הברכיים, בבקשה, ענבון קטן
T tankgirl21 New member 28/10/02 #30 תהתי לעצמי אם עדיין יש נפש חיה בפורום בשעות כאלה אבל גיל הלך לישון וגם בשמופעע והפורום נראה לי שומם!!!
תהתי לעצמי אם עדיין יש נפש חיה בפורום בשעות כאלה אבל גיל הלך לישון וגם בשמופעע והפורום נראה לי שומם!!!
G gilshl New member 28/10/02 #31 אני עדיין בוהה בפורום, וקבלתי עבודה קטנה, אבל הטירוף לענבים, משגע אותי, תשאלי אצל השכנים, אצלי בכל הרחוב אין.
אני עדיין בוהה בפורום, וקבלתי עבודה קטנה, אבל הטירוף לענבים, משגע אותי, תשאלי אצל השכנים, אצלי בכל הרחוב אין.
Z zaradoz New member 28/10/02 #33 אז עברת&# ומה עם קצת יחס לפואמה המרגשת שלי??? מה נראה לכם אני עובד בחינם??? תתחילו לשבח או לקלס, מה שבא לכם רק תגיבו קיבינימאט!
אז עברת&# ומה עם קצת יחס לפואמה המרגשת שלי??? מה נראה לכם אני עובד בחינם??? תתחילו לשבח או לקלס, מה שבא לכם רק תגיבו קיבינימאט!
ש שמופי בבית New member 28/10/02 #35 לבדדדדדדדדדדדדדדדד כמה שאני לבדדד וכל כך עצוב לי כאן כרגע ואני ממש משועממת וסתם כי בא לי...
G gilshl New member 28/10/02 #36 אך כרגע חזרנו מהשוק, כמה ענבים שיש לי, ענבים ענבים יש לי ענבים, לא תקבלו, זה שלי הכל שלי, טעים.
G gilshl New member 28/10/02 #37 ברצינות או סתם? אתה רוצה לתת לי במה לשבח או לקלס, מממ... אתה יודע שלא נותנים את האפשרות הזו, חבל עליך, בגלל זה מתאפק שותק ואוכל ענבים.
ברצינות או סתם? אתה רוצה לתת לי במה לשבח או לקלס, מממ... אתה יודע שלא נותנים את האפשרות הזו, חבל עליך, בגלל זה מתאפק שותק ואוכל ענבים.
Z zaradoz New member 28/10/02 #40 תאכל, תאכל, למה אם לא תאכל עכשיו תאכל אח"כ ואם תאכל אח"כ תאכל הרבה יותר ואז תשמין ואז תצטרך דיאטה ועכשיו ברצינות - יש לי תסביך נחיתות, אני רוצה שאנשים יגידו לי שאני משורר בחסד עליון וזה
תאכל, תאכל, למה אם לא תאכל עכשיו תאכל אח"כ ואם תאכל אח"כ תאכל הרבה יותר ואז תשמין ואז תצטרך דיאטה ועכשיו ברצינות - יש לי תסביך נחיתות, אני רוצה שאנשים יגידו לי שאני משורר בחסד עליון וזה