הנה מגיע חדש....עם שאלה:

mysticism

New member
על השטן פנטגראם הפוך ומגן שלמה

Ray12 נתחיל בשטן ובזה ש cara soror צודק בדבריו הנצרות המציאה את השטן וגם החליטה להדביק לו סיפורים משל עצמה, סיפורים איומים ומפחידים כדי שאנשים יפחדו ויתנצרו, מבחינתה לוציפר הוא השטן והמספר שאיתו הוא מזדהה הוא 666 , הסמל שמיצג את לוציפר הוא הסמל ההפוך של הפנטגראם , הברית החדשה הועתקה מהתנ"ך והסיבה לכך שהם המציאו את לוציפר וכל פרטיו שלא רשום את שמו של השטן או פרטים אחרים עליו בתנ"ך הוא רק מוזכר בשם שטן או יצר הרע, בגלל כל מיני סיבות כמו שגם זה עלול לטמאות את הקדושה שבספר , או עלול לגרום לסכנות , בגלל עצם העובדה של הזכרת שמו, כמו שאתה יודע מחקר תורת הנסתר שערכת כבר 12 שנה או לא יודע כמה משה קיבל את התורה ישר ולא היתה לו סיבה להישאר מהר סיני עוד ארבעים יום ולילה, הוא נשאר בגלל שאלהים לימד אותו את התורה שבעל פה עד לעומקה ושאלהים מלמד אפשר להגיע לעומק , כמו כן הוא גם למד סודות ממלאך המות (השטן) ומעוד מלאכים שכמו כן על זה נכתב הספר ששייך לספרות ההיכלות "חרבא דמשה" שיש לספר זה כוחות מיסטיים חזקים ועליונים הספר עצמו בשפה עברית וארמית, התורה שבעל פה עברה מאב לבן ולבת בדורות עד שניכתבה על ספרים והספרים האלו הם הגמר"א שכפי שנרשמה אין סוף גם לעומקה ובגלל שהנצרות לא העתיקה גם מהתורה שבעל פה "גמר"א" אז הם לא ידעו כלום על השטן ומיהו בכלל השטן לפי היהדות הוא "סמאל" הוא מלאך שאלהים מינה אותו להיות השטן בגלל כל מיני דברים שהוא עשה וקרו , אבל הוא עוד מלאך רגיל תחת פיקדונו של אלהים פשוט בצד אחר, אבל יש אנשים שחושבים שהוא כמו אלהים פשוט מהצד השני, אבל לא , בגלל שיש מלאך אחד שמולך על הרוע זה לא אומר כי הוא שליח שלו בדיוק כמו כל מלאך , והוא פשוט מלך שאלהים מינה אותו כמו כן כל מה שקשור לנצרות בכלל לא נכון וגם לא האמונה עם הפנטגראם והשמות והשדים והסמלים ובכלל כלום עכשיו בקשר למגן שלמה, שגם אותו הנצרות המציאה , בזמן שניכנסה עמוק יותר ופיתחה גם קבלה , משל עצמה, הנוצרים מאמינים ששלמה כתב כמה ספרים מיסטיים , ששלמה עסק בהם , כמו השבעת שדים , כשפים, טקסים מאגיים וכו' לפני מאות שנים היו כמה שגם רשמו את הספר בעברית אך ורק כמה עותקים בודדים ומקוריים , שהאמינו שבספרים המקוריים צופנים כוחות מסטיים חזקים מאוד, רובנו מכירים את הספרים שטוענים שהם של שלמה , שבראש הפצתם עומדת מסדר השחר הזהוב, ואליאסטר קרואלו שתיקנו הבהירו סידרו והפיצו את הספר "מפתח שלמה", לצערי כל הספרים מהסדרה של הגואטיה ושל מפתח שלמה שיקריים ומטעים לחלוטין, כמובן שגם מזויפים, כל 72 השדים בגואטיה אינם קיימים החותמים לא נכונים וגם אינם קיימים אפשר גם להבחין שבכל חותם כימעט מצוי צלב, שבא להבהיר את כוחותיה של הנצרות על השדים, אפשר גם לראות שהסמלים הם סמלים של הנצרות שיש עוד מיליון סוגים של סמלים כאלו אצל הנצרות כמו כן יש לפיהם סמל גם לכל שם ושם שבשמות ע"ב שלסמל אחד משם יש כח עצום ומיסטי אבל מכיוון שאותם אנשים שהמציאו את הספרים האלו התעסקו בקבלה הם ידעו איך לקנות את אמונתם של הנוצרים כמו שהמציאו את כל הדת והמיוחד האנשים במסדר השחר הזהוב היו עוסקים בקבלה ובלימוד הזהר אז ידעו גם שמות של שדים אמיתיים שקיימים מהקבלה, ושל השטן ואשת השטן והכניסו חלק פה , כמו אשמדאי שמכונה בגואטיה כאשמודאי, וכשד שמופיע בצורה 3 ראשים ראש של שור ראש של בן אדם וראש של טלה גוף מפלצתי זנב של נחש ורגלי אווז יוצא לו אש מהפה והוא רוכב על דרקון שטני, ניתן לפקוד אותו להופיע בצורה אנושית הוא מלך ופוקד לא זוכר על כמה אבל המוני שדים אולי גג 72 שבכלל לפי היהדות אשמדאי הוא בן של בת אדם בזרע של מלאך והנה לכם פרטים עמוקים יותר הבן של נעמה שהיא בת אדם גם מחלק מהזוהמה של סמאל כמו קין הנפילים המלאכים שנפלו מלמעלה שהם עזא ועזאל שהיו בני האלהים והגיעו לעולם העשייה (שלנו) ראו את בנות האדם ובחרו להם ושכבו איתם כתוצאה מכך גם וזה סיפור ארוך מאוד נעמה הפכה להיות בעולם הסיטרא אחרא כהסגנית של לילית מלכת השדים שהיתה גם אשתו הראשונה של אדם עוד לפני חווה אבל גם זה סיפור ארוך , הבן שלה אשמדאי הוא הסגן והעוזר של סמאל השטן ומלאך המות , עזא ועזאל בגלל שכעסו על כך שאלהים הוריד אותם לעולם העשייה (שלנו) מרדו בו וחטאו פה וגם למדו אנשים כשפים ועוד כל מיני דברים ועל כך הוא זרק אותם להרי החושך וקלע אותם בשלשלאות ברזל היום אם אתם רוצים ללכת לשם אתם יכולים להיות המכשפים הכי גדולים בעולם מכוח הטומאה אבל יש גם מפה ביהדות ואת הדרך סמאל גם מוזכר בספר הליבר 777 ששם מתואר עולם הקליפות והשדים ומלאכים שמולכים שם לפי היהדות בדיוק וכמו כן גם את לילית ונעמה וכל השאר, שאותו גם רשם אליאסטר קרואלו, לעומת זאת הוא טען ובילבל שלפי האמונה הנוצרית זה הולך ככה והכניס את זה מכיוון שגם לנצרות יש ספרי קבלה כמו מפתח שלמה ועוד הוא הכניס לשם גם את אמימון ואת כל השאר וגם לא שכך להוסיף אותם בקשר לעולם הספירות כמו כן אותם האנשים שהמציאו את ספרי שלמה המלך המציאו את מגן שלמה ולו חשיבות רבה גם בעיני השד שהינך מזמן ובגלל שמגן דוד הוא סמל מאוד מורכב ביהדות ומגן על היהודים , מגן שלמה צריך להגן עליך מהשד שאותו אתה מזמן ובגלל זה הוא לא יפגע בך ובחלק גדול מהדברים יש גם שמות קדושים שאותם הוסיפו פשוט מהיהדות והנצרות ששניהם יודעים את השמות הקדושים כגון אדני שדי אגלא יהו-ה אדני צבאות ועוד הרבה וכמו כן הוסיפו גם את השם טטרגרמטון שהוא שם שבעזרתו שולטים במיוחד על הרוח ויש בו כח רב ועוד כמה אז כל הגואטיה וכמה שדים שם רק נכונים לא שהיהדות לא חושבת ששלמה ידע להתעסק בשדים והשבעת שדים ונכתב בשבילו ספרים שעוסקים בהשבעות שדים לפי דרכו ויש בהם גם חותמים אבל שמים לב להבדל ולדמיון ביניהם לא שצריך בכלל חותם בשביל לזמן שד, ויש הרבה ספרים שעוסקים בהשבעות שדים לפי היהדות והרחבה כל כוחות דמוניים, כמו בספר מלאכי עליון של ראובן מרגליות הספר של אברהם יצחק והספר צפוני ציוני, וגם דרך הזהר ניתן להבין איך משביעים שדים אבל הספר מפתח שלמה קיים רק בקרב הנוצרים אני מצטער לאכזב עוד הרבה מימכם אבל אתם יודעים טוב מאוד שהקבלה מקורה ביהדות ולא בנצרות ואם לא ידוע לכם על ספר כזה בעברית אין ספר כזה אמיתי אני יודע שאליאסטר קרואלו ידע הרבה והיה נחשב בתחום המאגיה והוא חקר טיפה גם על הקבלה לפי היהדות אבל הגיע רק לאובדן ובלבול שזה מה שקורה בדרך כלל, עץ החיים גם ידוע מאיפה מקורו שאותו בעצם עירבבו עם עוד הרבה שיטות מאגיות וגם הוא.

mysticism

New member
ותיקון קטן של מה רשמתי ולא יצא נכון

איך שכתבתי אותו את הספרים המקוריים ובעברית שרשמו ונרשם לפני מאות שנים אין קשר למסדר השחר הזהוב, מסדר השחר הזהוב לקח מאחד הספרים המקוריים וסידר אותם תיקן הבהיר והפיץ. יש אתר אחד באינטרנט שטוען שהוא סרק את הספר המקורי בעברית והסריקות הם בעברית, לא כל הסריקות מופיעות באתר וחלק בכלל לא מובנים בכוונה כי הם רוצים שיקנו את הדיסק שלהם ששם נמצא הספר במלואו, רוב האנשים שראו אותו חושבים שהוא מזוייף וזה זיוף של האתר מיצטער לאכזב אבל זה אמיתי כנראה שאותם אנשים שחושבים שהוא מזוייף בגלל שהשם לוציפר מופיע שם ומופיע ועוד לוציפר השטן , אבל כמו שרואים ואמרתי יש שם גם את אשמדאי שאותו הכניסו ועוד כמה שדים אני חושב שאולי גם את ביליט שכך הוא נקרא גם באמת ביליד או עם ט' או בלאדן וזהו כל השאר פשוט הנצרות המציאה מי שרוצה לראות את הספר ולא יודע איפה שאני מאמין שחלק קטן רק לא יודע http://www.esotericarchives.com/gollancz/mafteahs.htm יש סריקות למעטה בעברית ויש תרגום מתחת לכל סריקה באנגלית

אז איך אתה מסביר

את הצלחתם של אנשים בתחום? אני יודע שיש שם חלק נוצרי וכדומה..אבל עדיין יש אנשים שמצליחים בעסק... והאמרה ש"המאגיה היא מעל לדת" שנאמרה מפי מוסרסקי לדעתי קצת לא נכונה... מצד אחד זה נכון...אבל מצד שני יש מאגיה בלי דת? המאגיה באה מן הדת(לדעתי לפחות) אז..איך זה מסתדר? חביב הקסם

mysticism

New member
אה להסביר

זה שהנצרות ממציאה דברים זה עדיין לא אומר שהם לא יעבדו, מאגיה זה מאגיה ומי שיודע יכול, השדים שאותם תנסה לזמן לא קיימים ובגלל זה אין הרבה סיכויים שתצליח, אבל עדיין אפשר להצליח, ויבואו אליך שדים, אבל אחרים, חוץ מזה לא כל שמועה היא אמיתית, אפילו שני אחוזים מהם לא

THE gray

New member
אתה בעצם אומר..

שהקבלה המודרנית, וכל ספרי הזימונים לא נכונים בחלקם? אף פעם לא קראתי חומר על זימונים אבל אני חוקר קצת על הקבלה המודרנית והרגשתי כבר כמה "הוכחות" ככה שאם לכיוון הזה אתה חותר אני לא מסכים איתך. אבל אולי אתה מתכוון שהם זייפו את הספרים בכוונה? או שהקבלה המודרנית זה עירבוב של אמונות אחרות עם הקבלה? אני חייב להבין מאיפה אתה מגיע למסקנה שהם מזוייפים?

mysticism

New member
תלוי

תלוי לאיזה קבלה אתה מתכוון אם זה לקבלה של היהדות או של הנצרות לספרים שהם באנגלית בכלל אל תתקרב, כי הנצרות נגועה שם וזה יכול לבלבל אותך ובשנייה אתה תחשוב שזה היהדות אבל זה לא אם אתה מדבר על ספר הזהר עץ החיים שער הגילגולים ועוד כל מיני ספרי קבלה של היהדות שנמצאים בארץ ישראל והם בעברית אז זה הקבלה האמיתית תלוי לאיזה זימונים אתה מתכוון ספרי הזימונים של הגואטיה ומפתח שלמה לא נכונים לגמרי לא רק בחלקם ועוד רבים כמוהם אבל אם זה לא זה תגיד לי מה ואני יגיד לך אם כן או לא ודרך אגב , אני למד קבלה כבר כמה שנים בשנים הקודמות לא הרבתי ללמוד אבל בשנה האחרונה ישבתי כל יום ויום ללמוד קבלה , וגם לילה ולילה אני יכול להבדיל בין קבלה של הנצרות לשל היהדות ואני מכיר טוב מאוד את הנצרות ומכיר גם את היהדות בכל מקרה נתתי לך את כל הידע שצריך כדי שתידע שספרות מפתח שלמה הוא נוצרי , ושהם רק מאמינים ששלמה רשם כמה ספרים מיסטיים ואחד מיהם הוא של זימון שדים וכו' ואמרתי לך על כך שהספר לוקח בעצמו את לוציפר אבל שלפי מסדר השחר הזהוב בכלל לא מוזכר השם לוציפר אבל מוזכרים השדים שלא קיימים ואמימון וכו' ולעומת זאת רק שניים או שלושה שדים קיימים וגם המידע לגביהם לא נכון , מהסיבה שבזמנו לא היה מאיפה להשיג את המידע הנצרות לא יכלה להעתיק גם את הקבלה מהיהדות, מהסיבה שקבלה זה לא דבר שמתבסס על אמונה זה הוכחות בשטח והבנות ותפיסות שונות דרוש כדי להשיג הבנה בחמש מילים רק מהקבלה ורק מהפשט שלה אם אתה מבין את המושג בגלל זה הנצרות ניסתה גם להמציא קבלה , אבל זה פשוט לדעת שהיא לא נכונה שהם העתיקה טיפה טיפה טיפה ממנה ממש טיפה והמציאו הכל זה כמו שlovecreft או איך שקוראים לו המציא את הספר של הנקרומנסרים אבל מה זה אומר שאנשים לא מאמינים לספר הזה, הרבה אנשים בכל העולם מאמינים לספר הזה כי הוא נראה ככה , וככה בדיוק הנצרות עושה אז תזהר בין מה שאתה קורא כי יש את הקבלה של היהדות ויש את של הנצרות. אלה אם כן אתה רוצה להאמין להם.

ה-LBRP

שואב מהנצרות, העמוד המרכזי, עד כמה שאני יודע, הוא דווקא כן שיטה קבלית. ד"א, אחד הדברים החשובים במאגיה - הוא לא לקפוא על השמרים. ניתן לפתח שיטות חדשות ולנסות אותן. חברי מסדר שחר הזהב עשו זאת, וזה עבד להם. המאגים, לדעתי, הם "מעל" הדת. הגבולות שבין הדתות מטשטשים כשעוסקים במאגיה. השיטות ויאביליות ולגיטימיות, ולא משנה אם הן מהקבלה, מהנצרות, מהויקה, מהבודהיזם, מהסופיזם או מהסנטריה.

BWZ

New member
אני בד"כ יותר קוראת מאשר כותבת

כאן. וזה מאחר ואני באמת מבינה הרבה יותר בתיאולוגיה מאשר במגיה. בכל אופן מה שקרה בשירשור הזה זה סלט ירקות רציני. זה כמעט בלתי אפשרי להתייחס לכל מה שכתבו כאן בצורה מסודרת אבל אני אנסה להכניס קצת סדר בדברים. דבר ראשון ואת זה כבר כתבתי בעבר, אנחנו נוטים להתייחס ליהדות כאל מקשה אחת וזה לא נכון. ביהדות היו (ועדיין יש) זרמים שונים שמאמינים בצורה קצת שונה אחד מהשני, הנצרות גם היא לא מקשה אחת וגם בה יש זרמים שונים בעלי זוויות ראיה שונות. נאמר כאן שהשטן זו המצאה של הנצרות, נכון אבל לא מדוייק, מה שכן מדוייק זה שהרעיון השטני הופיע עם המונוטאיזים, התחיל בצורה מסויימת ביהדות, עבר כמה גילגולים, והפך לישות עצמאית בעלת עוצמה רק אצל הנצרות. מאוחר יותר עם התפתחות הקבלה (חוג ספר הזוהר שבראשו עמד רבי משה דליאון במאה ה-12) נכנסו אלמנטים "שטניים נוצריים" לזרם הקבלי של היהדות. בתנ"ך השטן מופיע אך ורק כמקטרג, כלומר מי שמנסה ל"לכלך" עליך אצל אלוהים, אך אין לו כוחות משל עצמו לפגוע בבני אדם. מסורות אחרות של היהדות במיוחד מתקופת חז"ל מדברות על שטן קצת יותר תוקפני אבל עדיין אין לו את היכולת לפגוע ממש בבני אדם, ובטח שלא ביהודי מאמין. לגבי מי שכתב על התפתחות השטן בספרים החיצוניים, אני אישית קראתי אותם ובעוד שספר אדם וחווה נתון אולי לפירושים שונים, ספר חנוך (כל ספרי חנוך בעצם) הם בעצם פיתוח של המיסטיקה היהודית המוקדמת (יורדי המרכבות) ולא משם התפתח השטן הנוצרי. מלחמת בני האור ובני החושך היא האפוקליפסה של כת האיסיים, הקרבה שלהם לנצרות היא באמונה שישו בילה איתם תקופה מחייו ודרך אגב משם הגיעה רעיון ההטבלה לנצרות. כמובן שגם כאן יש אי הבנות מסויימות כיוון שגם בכתבים הללו אין תיאור מדוייק של השטן כפי שהוא מופיע מאוחר יותר בנצרות. השטן בנצרות התפתח כנראה מתוך הרעיון המיסיונרי, הנצרות בניגוד ליהדות היתה זקוקה לרעיון תיאולוגי מסודר ומובנה בשביל להמיר את הפגאנים לנצרות. לשם כך פותח כל רעיון גן העדן והגהינום (שלא קיים ביהדות) שכר ועונש, למה להפוך לנוצרי ולהאמין בה'? אחרת יתפוס אותך השטן! טוב, לקח לזה לא מעט זמן להתפתח אבל הרעיון די פשוט לא?

ספשו

New member
תודה../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל מי שהגיב וענה על השאלה שהצגתי...למרות שזה התחיל להתפתח למקומות אחרים...אבל זה רק לטובה... שוב תודה

למעלה