הנה חן תגיבי לפה

את בטוחה שאני לא אמורה להיות שם גם?

בכל מקרה אוהבת המונים!!
שמתם לב.. כשמסמנים את האייקון הזה -
- אז הוא נהיה פוזל כזה.. עין אחת למעלה עין אחת למטה.. חחח סתם נובע משיעמום יתר ו.. שיעמום יתר.. :)

נורית את שם?

את יודעת במקרה אם גלבוע יוצאים לטיול חרמון?????????? אני מתכוונת אם רב האנשים בגלבוע יוצאים בכלל<??????? אני יודעת צשהשרשור הזה יהפוף ל off אז אני רציתי להיוטת הראשונה שתפתח אותו ... נה נה בננה!!!! חחחח אבל יש פואנטה: מטה אשר יוצאים איתנו לטיול חרמון?????? וחוץ מזה רציתי להגיד שאני ישמח אםפ תחליטו לשים עוד תמונות... אני נואשת אליהם.... תנקיו

אמממ ...

לא יודעת מי מאצלינו יוצאת אני יוצאת וזה מספיק לי :) חחחחח כפר יחזקאל ותל יוסף בעקרון לא אמורים ליהיות כי הם יוצאים לבד זה אני יודעת אין לי מושג מה זה הoff הזה שאת מדברת עליו אז שיהיה ומטה אשר יוצאים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמו שכבר אמרתי לך בפעולה בהתרגשות איך שכחת מזה?!?!?!) וכן גם אני ישמח לתמונות, הם מדי פעם שמים היו הרבה של לב השרון!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חן יא מפגרת ממש חכם לכתוב פה בדיחות פרטיות (ועוד על מורים בית ספר ושיעורים) הם עוד יחשבו שאנחנו מפגרות

אה וואלה

ומה רע בבדיחות פרטיות על מורים מעפנים מהבית ספר???? אין להם מה לחשוב שאנחנוט מטומטמות.. חשבתי שזאת עובדה שכולם יודעים.... את יודעת שהיום זה יומטוב????????????????????? אני נישאר ערה כל הלילה אם אני לא יירדם ב9......... ואז בשיעור זה יעזור לי להרדם במילא משעמם.......

שום דבר רק שהם לא מבינים אותם

ואגב יומטוב מה זה לעזאזל?!?!?! זה איזה משהו של ערוץ 2 יעני או יום התרמה שהם תפסו עליו טרמפ לפרסם תצמם? כי שנה שעברה נכנסו לכיתה ט'ניקים (או י'ניקים נכון להיום אבל אז) והביאו לנו סוכריות על מקל ואמרו לנו שזה קשור ליומטוב הזה ושיהיה לנו יום טוב ואגב כן את תרדמי ב9 ולא את אף פעם לא תרדמי בשיעורים אחרת מי ישגע אותם?

כמה נחמד זה

אם תהיה שביתה אני לומדת!!! אני מצטטת את מערכת הכריזה (שבשם כל הקיבינימאטים מפוצלת לכל כיתה וחדר בביה"ס שלי) : "תלמידי קרית החינוך שימו לב" (ואז המורה שלי לתנ"ך התלהבה -שוב- מזה ש'שימו לב' זה כמו 'תשימו את הלב'!!) "ביום א', גם אם בראשויות יודיעו על שביתה, הלימודים יתקיימו כ-ר-ג-י-ל" (מי שהודיעה הדגישה יפה יפה את ה'כרגיל'.. טירוף) . את המשך ההודעה לא שמעתי כי היינו עסוקים (כל הכיתה) ב"אוווו" של יאוש ואכזבה. המורה לתנ"ך הביאה חיוך גדול וחושף שיניים (משהו מפחיד ביותר) ושמחה בחלקנו. יחי השגעון. אז שתהיה שביתה נעימה אני לא אשן ביום ראשון לא אהנה הערב אני.. אלמד. כל טוב

אם תיהיה זה מצוייןןןןןןןןןן

ואני יסביר גם למה ... אבא שלי עובד בכל הארץ, הוא נוסע המוןןןן ולכל מקום! והוא עובד לא סתם במועצות של אנשי תנועה- בישובים של אנשי תנועה!!!!! כמובן שזה מעצבן אותי כי אני נורא מקנאה בו אבל במקרה של חופשים ושביתות זה נעשה נורא יעיל!!!!! בכל אופן ביום ראשון הוא ניראה לי עובד בחדרה אז אני יכולה לבוא לעמק חפר לב השרון או צורן איזה כיף לי!!!!!!!!

THE sky angel

New member
חחח אנחנו כבר מיום רביעי בשביתה...

איזה מצחיק זה לראות את כולם מתלהבים ממנה עכשיו.. חיחי.. :)

איך זה?!?!

רק הבי"ס שלי דופק אותנו כל הזמן! שימו לב לזה: ביום חמישי.. י'-יא' לא קיבלו תעודות בגלל שרק יום לפני טרחו להכניס את הציונים למחשב והוא נפל. לחכות שבוע!

THE sky angel

New member
כי אנחנו קו עימות...

מצאו להם זמן- בגלל העסקת שבויים וכל זה לא שמו עליהם בכלל... לא נורא. היה כיף בבית!! :) בלי נדר ימשיך להיות.. חחח... אחת המורות שלנו אמרה ביום שיצאנו לשביתה שהחופש הגדול מתחיל.. חחח אני מקווה שהיא צודקת!

למעלה