הנה חן תגיבי לפה

s h e e p i t

New member
מזל טלה כבר לא שווה...

שנולדתי הייתי מזל טלה... עכשיו גדלתי... התפתחתי... וכעת אני כבשה...

חחחחחח

עכשיו זה היה באותה שעה (גם כן 59) וגם כתבנו אותו דבר!!!! איזה קטע!! :) נראה לי שקוראים לזה בימינו טלפתיה

חחחחחחחחחחחחח

again!!!! מה קורה איתנו קיבינימאט?!?! אני לא יודעת מה איתך אבל זה כבר מתחיל להפחיד אותי...

THE sky angel

New member
אני יגיד לכם מה קורה-

אתם שני משועממים.. לכו לישון כבר בהמות. אפילו בועז כבר נרדם!

s h e e p i t

New member
כבש ?

גם את ?! מה סתו אמרה לכולכם ?! רק סתו קוראת לי כבש ומשום מה גם שי מלמל משהו על זה לפני כמה זמן.... סתו חכי חכי שתחזרי מהמתעניינים... בעצם חכי לישיבת צוות הבאה... אף אחד כבר לא יגן עלייך... כולם משתפים איתי פעולה...

just stav

New member
חחחחח

נו רותם, חזרתי. נראה אותך מנסה לעשות לי משהו! אני בספק אם תראי אותי בישיבות בשבוע הקרוב, ואת גם תהיי עסוקה עם ט"ו בשבט והכל... ואני אטייל לי בארץ.
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
סתוווווווו ידעתי שלא תסתדרי בלעדיי!

איך היה ? למה לא אראה אותך ? וחוץ מזה... גם אם אין ישיבת צוות זה לא אומר שאני לא אראה אותך בכלל... את יודעת... ט"ו בשבט... אני עדיין לא מבינה מה היה האידיוט שלא שם אותי ואותך באותו הצוות...
והם רוצים שיצא ט"ו בשבט טוב.... ולאן את הולכת לטייל ? תטיילי בנורדיה.. מעניין כאן... תקיפי את שלב א',ב' ואז את ג',ד' ... ואז את נורדיה הישנה שתסיימי תחזרי לכיכר... תקיפי גם אותו לכי לגנות הדר החדשה ומשם לישנה... ובסוף תקיפי את התחנת דלק בכניסה למושב ו... סיימת את יכולה לחזור וגם אני סיימתי... את ההודעה

s h e e p i t

New member
אצלך בבית ? טיול ?

עד כמה הבית שלך גדול ? ועוד אומרים שלב שרון עשירים...

למעלה